Моята Кошница
Продукти 0
Цена 0,00лв.


Apple Watch: 3 групи, 6 материала и два различни размера


13.септември.2014 разглеждания: 2703


Анонсираните вчера интелигентни часовници Apple Watch са представени в три различни групи, шест разнообразни материали за корпуса, шест вида верижки и над десет теми. Технологичният гигант е използвал същия подход, като при iPod: дори и най-големият скептик не би се оплакал от липсата на разнообразие. Всеки ще намери подходящия Apple Watch - както любителите на класиката, така и съвременните дами, а дори и почитателите на златото.
 
Предлагат се три различни групи часовници Apple Watch:
В първата група с име Apple Watch са включени моделите с корпус от неръждаема стомана, дисплеят на които е защитен от свръхздраво сапфирно стъкло. Групата е съставена от 18 различни модела.
 
Втората колекция се нарича Apple Watch Sport и е предназначена за потребители, които спортуват активно. Тук защитата на дисплея е изградена от йонно стъкло. В тази група са включени 10 модела.
 
Третата група е с име Apple Watch Edition и е ориентирана към любителите на стилни вещи. Това са най-скъпите компютърни часовници, корпусът на които е направен от 18-каратово злато. Според изследванията на корпорацията, 18-каратовото злато е два пъти по-здраво от златото с по-големи карати.
 
 
Материали:
Неръждаема стомана - стандартна и Space Black
Алуминий - сребрист и Space Gray
Злато: 18 каратово жълто и розово злато
 
Размери:
Мъжки - размер на диагонала 42 милиметра
Дамски - размер на диагонала 38 милиметра
 
Допълнително се предлагат шест вида верижки и 11 различни теми - циферблат, цифри и икони, цифров часовник, Мики Маус и други.
 
 


Източник: www.kaldata.com

Продължете с пазаруването
Вижте кошницата