Моята Кошница
Продукти 0
Цена 0,00лв.

Всички аксесоари за iPad 2 и iPad 3, от които имате нужда


Внимание: поради еднаквите размери на iPad 2 и 3, почти всички аксесоари за iPad 2 (с изключение на твърдите - полимерни и поликарбонатни кейсове) са съвместими с iPad 3. За продуктите и аксесоарите, които не са съвместими с един от двата модела, това ще бъде изрично написано в офертата за съответния продут.

Внимание: твърдите - полимерни и поликарбонатни кейсове за iPad 2 не са съвместими с iPad 3
Tucano Dritta Slim Bag - полиестерна чанта за iPad, таблети до 10 инча
59,00 лв.
59.00 0

• Tucano Dritta Slim
• Цвят: черен
• В наличност
Виж цялата оферта

Моля, отделете няколко секунди, за да прочетете текста отдолу.


iPad 2 и 3 са по-старите генерации на познатия ни iPad 4. Иначе казано това са модели от преди 2012 година. Независимо от това, че са малко по-стари, те и днес са достатъчно уникални и интересни. Със своите 9.7 инча те са най-масовият предпочитан вид айпади през последните години. Като своите събратя от по-горни поколения и те попадат в пазарната ниша на таблети компютри, които могат да ни вършат работа като лаптоп, вместо настолна машина. В нашето забързано ежедневие е по-удобно да вършим своите дела с таблети, отколкото с лаптопи или други видове преносими компютри.

Калъфчета и кейсове

 
Едно от слабите места – разбирайте – чупливите места – на таблетите са техните големи екрани. Някак си свикнахме да пазим телефона си, но не сме привикнали да се отнасяме по подобен начин с по-голяма техника. 2-ро и 3-то поколение на айпадите също е най-важно да бъдат опазени, защото дисплеите им лесно могат да се надраскат, напукат, счупят и изобщо да ни се развали като цяло удоволствието от работата с тях. Затова е силно препоръчително да ползваме калъфчета и предпазни фолиа.
 
В ДиСи по традиция има огромен избор от всякакви артикули: калъфчета, ковъри, кейсове, бъмпери от всякакви материи. След като си изберете нужния за Вашето умно устройство, остава само го „облечете“ в новите му премени. Препоръчваме Ви артикули от хибридните – поне с две функции. Едната – да го пази, другата, да бъде негова стойка.
 
Размерите им – 9.7 инча по диагонал на екрана – предполагат често носене надолу-нагоре. Най-вероятно в динамична и напрегната среда – по бизнес срещи с презентации, в кафенета по време на обяд или на работни срещи. Може да се наложи да ги изнасяме и навън сред природата, на всякакви места, които са подвластни на атмосферните условия. А това може да повреди вашето умно „прозорче към света“. Не се свенете и бързо донесе Вашия избор при нас, за да го защитим умело.

 

Какво можете да откриете при нас?

 

Всичко, което имаме налично в складовете и магазините на ДиСи, е лично тествано от нашите служители за абсолютно всеки модел, за който се предлага. Така сме уверени, че няма да Ви продадем предмет, който да не можете да ползвате поради несъвместимост. Макар и минимална все пак имам някаква разлика между 2-ро и 3-то поколение, заради което трябва внимателно да прочетете информацията под продуктите, за да видите съвместими ли са те с Вашето.
 
Освен това, може да имате нужда от допълнителен заряд, когато нямате контакти и ток наоколо. Тогава може да се възползвате от различните решения като външни батерии, пауър банки и подобни, които са много добър избор за форсмажорни обстоятелства и ситуации. Има и отлични решения, впрягащи в себе си технологията на соларните батерии. Със сигурност трябва да имате кабели за синхронизиране и захранване в резерв, защото се случва в най-неподходящия момент титулярния да бъде изгубен или повреден. А китайските ментета не помагат, ами напротив – увреждат Вашите джаджи.
 

Посетете ни час по-скоро

 
Елате при нас в Dice.bg и разгледайте на място всички красиви атрибути и цялата налична стока, която е изложена открито пред очите Ви. Избрали сме такъв вариант, за да пипнете с ръцете си и пробвате на място. Нашите консултанти ще отговорят на всички въпроси, за да сте сигурни на сто процента какво си взимате. Следете и нашите намаления и промоции. Поръчайте от вкъщи и на другия работен ден куриер ще Ви посети.
 

Имаме още много изненади:

 
  • Винаги усмихнати консултанти за професионално обслужване;
  • Възможност да изпробвате всичко на място;
  • Най-добри цени в съотношение с качество на пазара;
  • Удобно работно време дори в празнични дни.
 
Заповядайте на www.dice.bg и разгледайте всичко, което ние Ви предлагаме.

Продължете с пазаруването
Вижте кошницата