Моята Кошница
Продукти 0
Цена 0,00лв.


Apple купува Beats Electronics за $3,2 млрд.


13.май.2014 разглеждания: 398
 Американският технологичен концерн Apple е напът да сложи ръка над музикалната компания Beats Electronics, популярна със своите слушалки, а отскоро и с услуга за аудио стрийминг.

През последните дни една от най-интересните теми в технологичното пространство безспорно са слуховете около закупуването на Beats от Apple. Bloomberg, разглежда предстоящата сделка в детайли, като според изданието Apple се интересува най-вече от стрийминг услугата на компанията.

През последните няколко години продуктите на Beats (by Dre) придобиха наистина култов статус. Главна заслуга за това има огромната маркетингова кампания, която компанията води. Слушалките с червения кабел могат да бъдат видяни в почти всеки музикален клип на изпълнители от най-различни жанрове. Доверие на марката гласуваха и много други знаменитости, като актьори и спортисти.

От Bloomberg посочват, че Apple ще работят с инженерите на компанията именно върху подобряването на качеството на аудиото, както и дизайна на продуктите на Beats. Иронично е, че един от създателите на Beats Джими Йовайн атакува Apple миналата година с изказването относно iPhone 5S, че „Apple са направили всичко перфектно с изключение на слушалките.“ Компанията от Купертино ще запази марката Beats и няма да интегрира продуктите под своето име.
 


Източник: www.dnes.bg

Продължете с пазаруването
Вижте кошницата