Към съдържанието


Снимка

Правила на форума


  • Заключена тема Тази тема е заключена
Няма отговори в тази тема

#1 Adamov

Adamov

    Администратор

  • Administrators
  • 64 Мнения:
  • LocationРазлог

Публикувано 29 октомври 2013 - 11:58

Няма да изпадаме в дебели подробности, но правилата описани тук са задължителни за всички и администраторите ще следят стриктно за тяхното спазване!!
 
1. Писането на кирилица е абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Постове и коментари на латиница, ще бъдат изтривани без никакво предупреждение!
 
2. Подписите на потребителските профили трябва да съдържат само текст. Не се допуска статични или анимирани картинки!
 
3. Всеки потребител има право да регистрира само един акаунт. При откриването на потребител с повече от един акаунт, същите ще бъдат премахвани без предупреждение.
 
4. Стремим се форумът да бъде стегнат и подреден, така че спамът и офтопикът няма да бъдат допускани по никакъв начин.
 
5. Потребителите трябва да се въздържат от използването на нецензурни думи и изрази, както и от отправянето на обиди на расова и етническа основа! Спазването на добрия тон е приоритет за всички.
 
6. С цел избягване на излишни коментари е наложително, когато потребител търси помощ по даден въпрос, да описва добре проблема, както и устройството, на което е възникнал самият проблем. Пример: ако имате проблем с iPhone-a трябва да опишете какъв е проблемът, какъв iPhone ползвате, с коя версия на операционната система сте и дали сте пробвали някакви решения (ако да, то какви са били те).
 
7. Преди да пускате каквато и да било обява, първо използвайте търсачката на форума. Много вероятно е някой вече да е имал същия проблем и той да е бил решен. Ако търсачката не помогне (или по някаква причина не можете да се справите с нея) тогава прегледайте темите в категорията, която ви интересува. Ако и това не помогне, тогава пуснете тема, като спазвате всички изисквания описани в т.6!

Този пост е редактиран от ProstoAZ: 05 януари 2016 - 11:54
граматика

MacBook Pro 2011 15" Hi-res Quad Core i7 2.2GHz 16GB Ram 256SSD
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
http://www.facebook....amovphotography

0 Потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни