Към съдържанието


Снимка

Инструкции за прилагането на стъклено защитно покритие (tempered glass protector) за дисплея на смартфони, таблети и мобилни устройства.

стъклено покритие дисплей

  • Моля, влезте в системата, за да отговорите
Няма отговори в тази тема

#1 lpa

lpa

    Потребител

  • Moderators
  • 28 Мнения:

Публикувано 03 ноември 2014 - 03:58

1z5n0nn.jpg

 

• Внимание: Преди да започнете с прилагането на покритието, моля почистете много добре дисплея на устройството, на което ще го прилагате. Ако на дисплея останат отпечатъци, прашинки или дребни боклуци, покритието няма да изглежда добре върху тях и ще трябва да го поставяте отново (при стъклените покрития може да махнете покритието и да го поставите отново).

• Внимание: Като за начало почистете дисплея на вашето устройство много добре и работете върху чиста повърхност.

• Внимание: протекторът трябва да се поставя в безпрашна среда, за да се избегне попадането на прашинки между него и дисплея на вашето устройство!

• Внимание: поради това, че протекторът е изработен от стъкло, то при поставянето му не трябва да прилагате излишна сила или натиск върху него, за да не се повреди или счупи!


• Инструкции:

1. Изчистете дисплея с кърпичката в комплекта или друга микрофибърна кърпичка. В някои комплекти има и мокри кърпички, с които може да изчистите вашия дисплеи. Почистването само с качествен микрофибър е напълно достатъчно.

2. Отлепете фолиото (залепено върху стъкления протектор) обозначено с "1 - Please peel off this mask before application". Обикновено върху стъклените покрития има само едно предпазно фолио, което трябва да се премахне. Ако има и второ (което пази горната част на протектора), го премахнете след като сте инсталирали стъкления протектор върху дисплея на вашия телефон.

3. Подравнете добре и поставете бавно фолиото върху стъклото

4. Поради спецификата на стъкленото покритие, то приляга плътно върху вашия дисплей, без да се налага да използвате лепила или течност. Няма да останат балончета върху дисплея, освен ако между дисплея и стъклото няма прашинки или друг обект. В такъв случай внимателното отстрането покритието, изчистето го (най-добре с тиксо, ако в комплекта нямате специална лепенка за това и залепяйте и отлепяйте докато се изчисти изцяло от прашинките), изчистете отново вашия дисплей и започнете отначало

 


www.dice.bg

Също тагнете с една или повече от следните думи: стъклено, покритие, дисплей

0 Потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни