Към съдържанието


Снимка

Как да пуснем скритото Developer Options меню на Galaxy S4


  • Моля, влезте в системата, за да отговорите
Няма отговори в тази тема

#1 Adamov

Adamov

    Администратор

  • Administrators
  • 64 Мнения:
  • LocationРазлог

Публикувано 09 ноември 2013 - 09:57

И тъй като Андроида е платформа с отворен код, можете напълно да персонализирате Галаксито си. За да го персонализирате обаче, трябва да разполагате с менюто Опции за разработчици (Developer Options). Съгласен съм, че понякога някой неща преведени на български звучат доста нелепо, но това е положението. Това меню обаче го няма в S4 и в устройствата с Андроид 4.2 и нагоре. 

2dkkbo4.jpg

 

Въпросното меню ви дава достъп до ADB настройките, USB дебъгинг опцията, както и до различни инструменти за следене на процесите на вашия телефон. С пускането на Андроид 4.2 (Jelly Bean) Google премахнаха лесният достъп до това меню, което означава, че вашето Галакси го няма. Идеята им може би е била да предпазят новаците от съсипване (буквално и преносно) на телефона. Което като цяло не е лишено от смисъл. Вместо обаче да го премахнат напълно Google просто са решили да го скрият. 

 

За да се покаже Developer Options менюто навигирайте до Settings > About Device и плъзнете екрана надолу докато не стигнете до Build Number.

i1b86u.jpg

 

Ето го и малкият трик. Сега натиснете 5 (пет) пъти върху полето Build Number и трябва да видите едно съобщение, което казва, че режима за разработчици вече е активиран.

r6zn91.jpg

 

Това е! Сега като се върнете в About Device вече ще видите Developer options менюто.

rkn3py.jpg


MacBook Pro 2011 15" Hi-res Quad Core i7 2.2GHz 16GB Ram 256SSD
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
http://www.facebook....amovphotography

0 Потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни