Към съдържанието


Снимка

50 Страхотни приложения за iPhone (Част 2)

приложения iPhone iOS

  • Моля, влезте в системата, за да отговорите
Няма отговори в тази тема

#1 F.P. Filipov

F.P. Filipov

    Добър

  • Administrators
  • 151 Мнения:

Публикувано 30 март 2015 - 12:43

26) 1Password (Безплатно)

2qm17dd.jpg

     Въпреки че в iOS има вграден iCloud Keychain за сигурно съхранение на акаунти и банкова информация, 1Password е доста по-добра система - кросплатформена, поддържа няколко профила едновременно, сигурни бележки и дава достъп до настройки за логин детайлите в iPhone. Ако закупите Pro версията от приложението, ще получите допълнителни секции за отбори / семейства, категории за лични документи, тагване и персонализирани полета.

 

27) BBC iPlayer (Безплатно)

2ce4sq0.jpg

     Любимо на много хора приложение за гледане на телевизия, защото се фокусира върху удобство за потребителите. Няма реклами, можете да гледате телевизия на живо и имате достъп до съдържание от последните 30 дни. Епизодите могат да се свалят за гледане по-късно, има и поддръжка за AirPlay за изпращане на шоутата директно към Apple TV.

 

28) Citymapper (Безплатно)

kb60k9.jpg

     В случай че се намирате в някой от поддържаните градове, Citymapper е необходим инструмент за ориентация. Приложението ви създава маршрут и ви прекарва от точка А до точка Б по различни начини, в зависимост дали ще ходите пеша, с такси, или с публичен транспорт, за който има разписание в реално време.

 

29) Documents 5 (Безплатно)

eikoco.jpg

     Докато Apple не са решили да вградят свестен файлов мениджър в iOS, ще трябва да разчитаме на приложения като Documents 5. Всъщност представлява четец на документи, създаден да чете PDF, но тъй като има пълен достъп до iCloud може да се използва за работа с локални и отдалечени файлове, както и за сваляне на документи на iPhone от Интернет.

 

30) Dropbox (Безплатно)

16gzqly.jpg

     Има много решения за прехвърляне на съдържание между компютъра ви и iPhone, включително все по-популярния iCloud на Apple, но Dropbox все още си струва да се използва, защото има страхотни кросплатформени клиенти, интегрира се със Share sheets в iOS 8, и има директна поддръжка за много iOS приложения.

 

31) Duolingo (Безплатно)

28kn42c.jpg

     Това е напълно безплатно приложение, със цялостно съдържание и никакви допълнителни покупки, което е доста добра оферта, като се има предвид качеството и потенциала му да ви помагат да научите нов език. Препълнено е с леки тестове, които можете да правите когато поискате, за да изградите постепенно речника и граматиката си в някой от 10те поддържани езици.

 

32) eBay (Безплатно)

2djzyiu.jpg

     Ако се научите да използвате това приложение, няма дори да се замислите да припарите повече до нормалния сайт на PC. Бързо е, ефикасно отбелязва нови предложения според дейността ви и може да се използва за създаване на нови оферти, при които ще спестите доста време, благодарение на вградения скенер на баркодове.

 

33) Evernote (Безплатно)

2gt9dao.jpg

     Идеята зад Evernote е никога да не забравите нищо. Вместо това, просто качвате и тагвате каквото си поискате, така че услугата да стане цифровата ви памет. Имате безплатно 60 мегабайта лимит на данните за месец. Можете да се абонирате и за премиум версията ($5 / месец), за да вдигнете лимита на 4 гигабайта, да търсите директно в текста на документите, както и да съхранявате тетрадките си офлайн.

 

34) Evernote Scannable (Безплатно)

24ednq1.jpg

     Въпреки че е доста базово в сравнение със други скенер-приложения за iPhone, Evernote Scannable е доста ефикасно и можете винаги да му разчитате. Като пуснете приложението, просто насочете камерата към хартиен документ, който си контрастира с повърхността отзад, и програмката сама ще го прихване. JPEG документа може да бъде изпратен към Evernote или споделен чрез друга услуга, а последователните сканирания се обединяват във PDF документ.

 

35) Find My iPhone (Безплатно)

27yyg7a.jpg

     Чрез това приложение можете винаги да локирате устройството си и да следите и всякакви други устройства със същия акаунт. Помага много ако сте изгубили телефона си, мислите че може да е бил откраднат и искате да разберете къде се намира.

 

36) Google Maps (Безплатно)

ncz2wy.jpg

     Картите на Apple са доста по-добри отколкото при първоначалния си анонс, но Google Maps си остава необходима за който и да е потребител на iPhone, тъй като е много по-добра за пешеходни маршрути, има изглед на нивото на улицата, позволява ви да търсите местни бизнеси, а в някои градове дори информация за публичния транспорт.

 

37) Google Translate (Безплатно)

244358h.jpg

     Новата версия на Google Translate е наистина изненадваща. Докато сте онлайн, може да превежда написан, фотографиран или изговорен текст на огромен брой езици. А между английски и френски, немски, италиански, португалски, руски и испански, програмката ще се старае да превежда всичко пред камерата, дори докато сте офлайн.

 

38) Groove (Безплатно)

2cfazgk.jpg

     Ако имате голяма музикална колекция, винаги ви се случва да заседнете на едно и също нещо. Groove следи какво слушате и преценя какво да ви предложи според last.fm. Като резултат получавате, постоянно променяща се селекция от автоматизирани персонализирани плейлисти, които могат завинаги да променят навиците за слушане на музика.

 

39) Instapaper (Безплатно)

35iwr3o.jpg

     Това е услугата и приложението, от които започна идеята за съхранение на уеб страници за по-късно четене. За разлика от Reading List в Safari, Instapaper връща статиите към обикновен текст и изображения, като се получава прекрасен и ефикасен интерфейс. Премиум абонамента ($2.99 / месец) ви позволява да търсите в архива си и да отбелязвате части от статиите.

 

40) Movies by Flixter (Безплатно)

23idnrb.jpg

     Просто и ефикасно приложение, което преценя локацията ви и показва информация за прожекциите в местните кина. Можете да изберете даден филм, при което приложението интелигентно ще предложи часове на прожекция, за да ви помогне да решите къде и кога ви е най-удобно да отидете.

 

41) Notivation Launchpad (Безплатно)

t5j0jb.jpg

     Перфектно за начинаещи с желание да правят музика. Избирате жанр, а повторението на бутона се активира с едно натискане. До ефектите се достига с още едно дръпване и натискане. Ако приложението ви хареса много, можете да си закупите и допълнителни тракове и възможността за импортиране на собствено аудио.

 

42) RunKeeper (Безплатно)

e8op77.jpg

     Страхотно мобилно приложение за тренировки с тичане, допълнено със социална инфраструктура. Чрез GPS маркира маршрутите, по които тренирате и ви позволява да споделяте активността си си приятели. Можете да си закупите абонамент, който премахва рекламите и позволява споделяне в реално време.

 

43) Skype (Безплатно)

2zemsjn.jpg

     Face Time е страхотна алтернатива на нормалните гласови обаждания, но работи само със системи на Apple, поради което Skype си остава най-широко разпространения избор за комуникация с хора, които нямат устройство на Apple. Имате безплатни обаждания до който и да е потребител на програмата, както и евтини обаждания по целия свят. Ако използвате Pay and Go, това е доста удобно. Върши работа и за обаждане към нормални телефони при потребители на iPod Touch.

 

44) Timehop (Безплатно)

536bz4.jpg

     Докато информацията в повечето социални медии се сменя постоянно, това приложение се фокусира върху разглеждането на ценни спомени от миналото. Можете да го свържете с която и да е социална мрежа (както и със снимките на устройството си) и ще ви показва какво се е случвало преди години на сегашната дата.

 

45) TodoMovies 3 (Безплатно)

5a57w1.jpg

     Разписание за гледане на филми със изчистен и ефикасен интерфейс. Можете да гледате разписание на предаванията (както и да си изберете стар филм) и да изработите списък от филми, които искате да гледате. Приложението ви позволява да давате оценка на всеки филм, така че постоянното ползване ви изгражда списък с любими заглавия, до които имате достъп по всяко време.

 

46) TunnelBear VPN (Безплатно)

10d6zyc.jpg

     Програмката ви дава безплатно 500 мегабайта трафик за неприкосновено сърфиране, за да можете да подминете регионалните заключвания. Просто пускате апликацията и посочвате на мечката накъде да изгради тунел. Ако искате неограничен трафик можете да го получите срещу $2.99 на месец.

 

47) Twitter (Безплатно)

2hgfp7t.jpg

     Това приложение не отстъпва по нищо на другите състезатели в категорията. Бързо, ефикасно и може да се похвали с изгледите Connect и Discover, както и да уголемява туийтове, съдържащи снимки, видео, или друг тип медия.

 

48) Vidgets (Безплатно)

2rwnbza.jpg

     Съдържа набор от доста ефикасни инструменти за следене на разнообразна информация. В нормалното приложение получавате подобните на икони "vidgets", които могат да са световни часовници, индикатори за състоянието на паметта в устройствово, както и скоростта на обмен на данни с мрежата. Срещу $2.99 получавате опция за освобождаване на място на екрана, чрез премахване на някои титли.

 

49) Wikipanion (Безплатно)

2nhhvmv.jpg

     В App Store има много клиенти за Wikipedia (безплатни и платени), но Wikipanion е любимо на много хора, заради бързия достъп до секции от дадена статия, търсенето в самото съдържание, опциите за изгледи и търсенето на карти според местоположението. Платената версия ($4.99) добавя подреждането на статии в опашка и сваляне офлайн.

 

50) Yousician Guitar (Безплатно)

2zjb9r8.jpg

     Донякъде подобно на Guitar Hero, с разликата че тук се изобразява реална китара, на която да се учите да свирите. Почвате с базови движения, като по-късно можете да свирите през цели песни, като програмката ще оценява представянето ви. В платената версия ($19.99 / месец) е премахнат лимита за времето, което имате за свирене всеки ден.Също тагнете с една или повече от следните думи: приложения, iPhone, iOS

0 Потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни