Към съдържанието


Снимка

10 Страхотни фитнес приложения

приложения фитнес Android iOS

  • Моля, влезте в системата, за да отговорите
Няма отговори в тази тема

#1 F.P. Filipov

F.P. Filipov

    Добър

  • Administrators
  • 151 Мнения:

Публикувано 20 юли 2015 - 03:34

С поястоянната интеграция на технологията във всеки аспект от живота ни, беше въпрос на време масовото разпространение на електронни фитнес асистенти за мобилните устройства. Без значение дали сте начинаещ, професионалист, или фитнес маниак, поне едно от приложенията в този списък може да ви бъде доста полезно.

 

Workout Trainer (Android / iOS) (Безплатно)

 

Предлага ви хиляди безплатни тренировъчни програми с хронологични аудио и видео инструкции, стъпка по стъпка, за да влезнете във форма. Дали искате перфектни плочки на корема или трябва да се подготвите добре за следващото състезание - няма значение, тъй като това приложение винаги ще има тренировка специално за вашите нужди. Можете да използвате и библиотеката на приложението за сглобяване на собствени програми за тренировка, да ги споделяте онлайн и да пробвате програми, създадени от обществото. Премиум абонамента отключва повече функции, като HD тренировъчни клипове и повече програми, и премахва рекламите.

 

11l6hc9.jpg

 

JEFIT (Android / iOS) (Безплатно)

 

Приложенията от JEFIT.com са страхотен ресурс за потребители, итересуващи се от бодибилдинг. Това приложение се подхранва от база данни с хиляди програми, сортирани според частта на тялото, която искате да тренирате. Има детайлни инструкции, функция за планиране на тренировки, дневник с упражненията, брояч на прогреса и многобройни таймери и опции, както и, разбира се, синхронизация с JEFIT профила ви. Платената версия добавя още функции и премахва рекламите.

2jax9it.jpg

 

Johnson & Johnson Official 7 Minute Workout App (Android / iOS) (Безплатно)

 

И начинаещи и ветерани ще харесат това приложение, което ви превежда през оригиналната 7 минутна тренировка, както и по-сложни рутини с различна продължителност и интензивност, окомплектовани с кратки клипове. Функцията Smart Workout може да функционира като личен фитнес треньор. Можете да създавате и собствени програми.

 

23jfpza.jpg

 

Runtastic Six Pack Abs (Android / iOS) (Безплатно)

 

Направено е да ви преведе през 10 седмична рутина, направена да ви даде мечтаните 6 плочки на корема. Съдържа голям брой тренировъчни програми, окомплектовани с мъжки и женски 3D модели, за да ви покаже правилния начин за правене на различните упражнения. Може да се настройва нивото на интензитет и да се създават собствени програми за специфични части на тялото или всекидневни цели, като стопяване на излишни килограми. Има опции за синхронизация с MyFitnessPal и Runtastic.

 

1zog50y.jpg

 

FitStar (iOS) (Безплатно)

 

Служи като цифров личен треньор и адаптира тренировъчните програми според физическите ви възможности, като ги калибрира така че да са предизвикателни без излишна трудност. Можете да настройвате идеалната за вас продължителност на упражненията, както и целите си - приложението само ще ви избере идеалната програма. Като свършите можете да дадете оценка на трудността на дадената тренировка, което позволява на приложението бавно да се обучава и да се адаптира към капацитета ви, за да може да тренирате правилно без вреда за тялото.

 

2l5ro9.jpg

 

Pocket Yoga (Android / iOS) ($2.99)

 

Вече можете да носите собствено йога студио в джоба си, благодарение на това приложение, което ви помага да практикувате това древно изкуство на разтягане и дишане според собствените ви ритъм и време. Има детайлни аудио и видео инструкции за стотици различни пози, съчетани с писмени детайли за правилното им изпълнение и ползата за здравето. Можете да избирате между три различни практики, трудности и продължителности. Приложението запомня тренировките и прогреса ви за по-късен преглед и планиране.

 

xfvrx4.jpg

 

Strava Running & Cycling (Android / iOS) (Безплатно)

 

Освен че е много добър тракер за бягане и колоездене, получавате страхотни предизвикателства и подобни на игри функции към нормалния пакет. Приложението записва скоростта ви на бягане, изминатото разстояние, време и маршрут, но ги комбинира и в графа с резултатите на други хора, постижения и предизвикателства. Поддържа разнообразни фитнес тракери, включително всички Android Wear часовници и Apple Watch. Премиум абонамента ви дава филтър в общото табло, възможността за създаване на цели на тренировката, по-детайлни данни и т.н.

 

339ipg8.jpg

 

Zombies, Run! (Android / iOS) (Безплатно)

 

Ако философията ви в живота е да не бягате, освен ако нещо не ви гони, това приложение е перфектната ви мотивация. Влизате в ролята на Runner Five, състезавате се, за да спасите живота си и хората от общността Abel. Приложението превръща тази тренировка в игра със специални мисии, даващи постоянно развиваща се история, с която да се забавлявате покрай тичането. Интегрира се с любимите ви плейъри и стрийминг приложения, като Spotify и Pandora, като самото приложение добавя известия и съобщения, свързани с историята, между песните. Приложението вече е по модела Free To Play, като новите потребители получават безплатно епизоди 1-4 и възможност за отключване на нови епизоди 1 път седмично (или чрез абонамент).

 

oh1xxz.jpg

 

Fitocracy (Android / iOS) (Безплатно)

 

Социалната мрежа за фитнес маниаци - използва комбинация от игрови подход и обществен натиск за окуражаване на тренировките ви. Можете да намирате тренировъчни програми и да ги логвате, за да печелите точки, да дигате нива и да получавате постижения, като всичко се появява в социален поток, видим за другите потребители, които могат да го разглеждат, коментират и споделят. Създаването на акаунт в сайта на Fitocracy ви позволява и синхронизация на данните между мобилното и уеб приложението, както и опцията за качване на ъпдейтите ви в Twitter или Facebook.

 

2s6vm2w.jpg

 

CARROT Fit (iOS) ($2.99)

 

Запознайте се с новия си фитнес треньор и тиранин с изкуствен интелект. Построен е около идеята за 7 минутната тренировка, но е зареден с доста хумор и подигравка. Садистичния ИИ ще ви прекара през 7 минутен ад, съчетан с коментари и весели упражнения, като драконски брачни танцове и юмруци в лицата на известни личности. Освен с тренировките, приложението има дневник на теглото, BMI калкулатор, напомняния за тренировка и мини награди, като други фитнес модули (например Deatmarch 5K) са все още в разработка. В края на краищата, поне ще сте готови като почне машинния апокалипсис.

 

20u3nrp.jpgСъщо тагнете с една или повече от следните думи: приложения, фитнес, Android, iOS

0 Потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни