Към съдържанието


Снимка

8 приложения за правене на истинска музика от смартфона

приложения музика смартфон Android iOS

  • Моля, влезте в системата, за да отговорите
Няма отговори в тази тема

#1 F.P. Filipov

F.P. Filipov

    Добър

  • Administrators
  • 151 Мнения:

Публикувано 27 септември 2015 - 10:37

vs25wn.jpg

 

     Използвайте смартфона си за повече от просто слушане на музика. С правилните инструменти и вие можете да бъдете продуцент.

 

Генератори на звук

 

2ag56h2.jpgAnimoog - iOS ($6)

 

2zpoakh.jpg

 

     Пионерите от Moog в областта на синтезаторите извършват дигиталното третиране на аналоговите си клавиатури с това страхотно приложение. Гъвкавото управление, което може безкрайно да се персонализира, ще впечатли професионалистите, а изразителното изпълнение ще задоволи дори и не-музикантите.

 

25jczzm.jpgCaustic 3 - Android, iOS ($10)

 

25k60yc.jpg

 

     Комбинирайте 14 синтезатора и 16 аудио ефекта, за да създавате игриви звуци и бляскави мелодии от клавирите. Дръжките, слайдерите, мигащите светлинки и виртуалните пач кабели създават уникално и интересно усещане.

 

Конструктори на песни

 

2d9y6oo.jpgYellofier - Android, iOS ($3)

 

a9n0pd.jpg

 

     Това приложение записва части от звук - такъв на струна от пиано, пляскане на ръце, или измяукване на котка - и ги слага в разноцветни блокчета на екрана. Подредете блокчетата за да направите бийт, мелодия, или цяла песен.

 

msd37r.jpgPropellerhead - iOS (Безплатно)

 

1588qz9.jpg

 

     Започвате с избиране на инструмент - предлагат се барабани, бас и "главни" звуци, след което натиснете бутона за възпроизвеждане. Сглобете песен на пластове, като наслагвате всяка част. Много е пристрастяващо и, тъй като в реално време се оправят конфликти, доста прощаващо.

 

Записвачи

 

111ties.jpgFour Track - iOS ($5)

 

11udco9.jpg

 

     Този мултитрак записвач прихваща моментите ви на вдъхновение със CD качество. Насложете инструментални части, пейте отгоре, след което миксирайте резултата и го минете през еквалайзер. Има дори емулатор на усилвател за китара, за да добавите и едно епично соло.

 

120pbtv.jpgAudio Evolution Mobile Studio - Android ($7)

 

14xj814.jpg

 

     Използвайте това портативно студио за запис на живо на инструменти, добавка на ефекти като хор или забавяне и миксирайте резултатите. Изрязвайте, поставяйте и правете кросфейд, за да сглобявате цикли, или трийте скучните части. От приложението могат да се закупят допълнителни трикове.

 

Програми за публикуване

 

o9g1t5.jpgSoundcloud - Android, iOS (Безплатно)

 

2zdr40o.jpg

 

     Най-новата ви песен е бомба. Споделете я с общност от продуценти и диджеи в SoundCloud. Разглеждайте и се сприятелявайте с хора със взаимни интереси чрез приложението и ги окуражавайте да стриймват песните ви.

 

2w4gpah.jpgBandcamp - Android, iOS (Безплатно; със закупуване на песни)

 

21k9gkz.jpg

 

     Записа на дебютиращото ви EP на винил е прекалено скъпо - просто го качете в Bandcamp. Приложението ви позволява да откривате и следвате сходни изпълнители и да сглобите собствена група. Феновете ви могат да ви следват с едно натискане.Също тагнете с една или повече от следните думи: приложения, музика, смартфон, Android, iOS

0 Потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни