Към съдържанието


Снимка

Whatsapp ъпдейтван за да работи отново с iOS4 и iOS5


  • Моля, влезте в системата, за да отговорите
Няма отговори в тази тема

#1 Adamov

Adamov

    Администратор

  • Administrators
  • 64 Мнения:
  • LocationРазлог

Публикувано 12 декември 2013 - 08:09

r7rwye.jpg

 

След последният ъпдейт до версия 2.11.6, потребителите на потребителите на Whatsapp с по-стари iOS версии (4 и 5) се сблъскаха с един проблем, а именно отказа на месинджъра изобщо да стартира. Днес програмистите на приложението пуснаха ъпдейт, който поправя този проблем и така Whatsapp вече работи на всички съвместими версии.

 

Самата програма представлява месинджър, съвместим с iPhone и други смартфони. Използва 3G и WiFi мрежата, за да изпраща съобщения, снимки и видео до вашeто семейство и приятели. По принцип Whatsapp работи с абсолютно всички оператори, но има вероятност при някой от тях да има и известни ограничения.

 

Ето и накратко няколко подробности около възможностите на приложението.

БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ: След като сте свалили веднъж приложението, можете да го използвате за чат с близките си хора. Изпратаще съобщенията безплатно и без ограничения през 3G/EDGE мрежата (разбира се, добре е да имате активиран дата план) и през безжичната мрежа, когато такава е налична.

 

МУЛТИМЕДИЯ: Можете да изпращате видео, снимки и гласови бележки до всичките си приятели и контакти.

 

ГРУПОВ ЧАТ: Изпитайте удоволствието от конферентните разговори. Добавяйте и премахвайте участници, сменете заглавието на конферетния разговор или пък сменете иконата на конференцията.

 

ПРОФИЛ: Изберете профилна снимка, която ще бъде видима за всичките ви контакти.

 

БЕЗ МЕЖДУНАРОДНИ ТАКСИ: Така както изпращането на мейл в друга държава не струва нищо, така и изпращането на Whatsapp съобщение също е безплатно навсякъде по света. Без значение до коя точка на земята изпращате. Важното е само получателя да има инсталиран Whatsapp месинджър.

 

БЕЗ ДОСАДНО ПОМНЕНЕ НА ПАРОЛИ И ПОТРЕБИТЕЛСКИ ИМЕНА: Whatsapp използва вашият телефонен номер. Така че не е нужно да помните пин кодове, потребителски имена и пароли.

 

ЛОГНАТ ИЛИ НЕ?!: С Whatsapp няма нужда да се чудите вече дали сте онлайн или не. Благодарение на пуш нотификациите, Whatsapp е винаги включен и свързан.

 

НЯМА НУЖДА ОТ ДОБАВЯНЕ НА ПРИЯТЕЛИ: Whatsapp използва телефонната ви книга автоматично щом го пуснете. Така след като заредите приложението, всички ваши контакти (телефонни номера), които имат вече инсталиран Whatsapp автоматично излизат в графата Favorites.

 

ОФЛАЙН СЪОБЩЕНИЯ: Налага ви се да спрете интернета и да нямате достъп до Whatsapp и в този момент някой реши да ви пише?! Не се притеснявайте. Whatsapp ще ви достави всички съобщения веднага щом се свържете към източник на интернет.

 

И ТОВА НЕ Е ВСИЧКО: Споделяйте местонахождението си (ако желаете разбира се), обменяйте контакти, сложете тапет на всеки разговор, позвайте в лендскейп режим, изпратете определен разговор на мейла и още много, много, други опции.

 

Ново във версия 2.11.7

 

- приложението отново работи с iOS4/5

 

Можете да свалите Whatsapp безплатно от AppStore.

 

 

 

 


MacBook Pro 2011 15" Hi-res Quad Core i7 2.2GHz 16GB Ram 256SSD
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
http://www.facebook....amovphotography

0 Потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни