Към съдържанието


Снимка

10 страхотни лаунчъри за Android

Android launchers

  • Моля, влезте в системата, за да отговорите
Няма отговори в тази тема

#1 F.P. Filipov

F.P. Filipov

    Добър

  • Administrators
  • 151 Мнения:

Публикувано 09 февруари 2016 - 08:03

     Омръзна ли ви да гледате все същите икони на главния екран на Android смартфона си? Пробвайте да инсталирате някой от персонализираните лаунчъри. Добрите такива могат цялостно да променят вида на интерфейса, от промяна на иконите и темите до добавяне на нова функционалност, като например умни папки и помощ при търсенето. Тук са описани десетте най-иновативни лаунчъри с най-много функции и опции за персонализация, които са достъпни в момента.

 

Nova Launcher (Безплатен)

 

2itj5kw.jpg

 

     Бърз, лек и силно персонализируем, Nova Launcher е сред най-модерните лаунчъри. Тук са балансирани страхотния външен вид и допълнителната функционалност с минимално влияние върху производителността, като можете да настройвате главния си екран по най-удобния начин без излишно забавяне на устройството. Има много опции: цветови схеми, пакети с икони, скролващи докове, персонализация на главното меню с приложения, настройки на папките и безкрайно скролване. Без значение дали искате да оптимизирате главния си екран или да просто да го разкрасите, Nova Launcher е един от най-добрите лаунчъри за тази работа.

 

Apex Launcher

 

2dgrl2w.jpg

 

     Още един страхотен лаунчър с добър баланс между функционалност и производителност. Главните функции включват възможност за промяна на решетката на главния екран, като можете да добавяте и до девет екрана, както и скролващ док с до пет страници. Безкрайното скролване, анимациите при смяна на екрана, набора от стилове на папките и допълнителните стилове за менюто с приложения добавят още повече възможности за персонализация. Платената версия отключва още повече опции, като още варианти за главното меню, допълнителни жестове и поддръжка на теми.

 

Action Launcher 3

 

2vru93r.jpg

 

     Най-новия ъпдейт на този лаунчър наподобява вида на Android Lollipop и носи собствени подобрения на функционалността. Плъзгащото се меню с приложения дава на потребителите бърз достъп до библиотеката с приложения и джаджите, а специалните жестове позволяват още по-бърза навигация. Action Launcher автоматично подбира главните цветове на тапета ви и настройва според тях цвета на менюто с приложения, фона на папките и кутийката за търсене.

 

Arrow Launcher

 

28me0k.jpg

 

     Microsoft също се включи в играта с Arrow, който показва всичката нужна информация в компактни, контекстуално чуствителни страници.. Приложенията се сортират според честотата на използване, а плъзганията налявно и надясно позволяват бърз достъп до контактите, страница с джаджи, последно използвани приложения, както и удобни страници с напомняния и бележки. До системните настройки се стига с едно плъзгане нагоре от главния екран.

 

Lightning Launcher ($4.99)

 

kd7c01.jpg

 

     Големия набор от функции и настройки на Lightning Launcher може да не е толкова удобен като при другите лаунчъри в този списък, но пък позволява високо ниво на персонализация, стига да имате желание да се поровите и да разучите всичко. Потребителите могат да подкастрят главния екран до краен минимализъм, или да отидат изцяло в другата крайност с персонализиран размер на решетката за икони, анимации, жестове, безкрайно разширяващ се работен плот, плаващ работен плот и персонализирани JavaScript добавки.

 

EverythingMe Beta (Безплатен)

 

rkbfvt.jpg

 

     Вместо да се мъчи да създаде по-пъстър главен екран, EverythingMe гледа да го направи по-умен. Динамично променящата се лента показва променлив набор от преки пътища и линкове, според локацията и часа. Например сутрин могат да се показват приложенията с новини, по време на работа ще излизат приложения за водене на записки и такива за облачно съхранение, а вечер ще излизат преки пътища за готварски рецепти или медийни плейъри.

 

Yahoo Aviate Launcher (Безплатен)

 

144cvwg.jpg

 

     Aviate Launher на Yahoo е малко по-богат от останалите в този списък. Започва с прост главен екран и главно меню с автоматична категоризация. С напредъка на деня, обаче, Aviate променя съдържанието на дисплея, за да показва информацията, от която се нуждаете в момента. Показва се времето, движението по пътя и новините сутрин; получавате упътвания, докато пътувате към работа, или пък автоматично се стартират музикалните приложения при включване на слушалки.

 

APUS Launcher (Безплатен)

 

jzdzl3.jpg

 

    Това е високо персонализируем лаунчър, който идва с голямо количество тапети, теми, анимации, както и системни инструменти за опресняване на интерфейса на телефона ви. APUS автоматично категоризира приложенията ви в умни папки, жестовете позволяват бързо извикване на известията или търсачката, а раздела Free Swipe дава бърз достъп до настройките на телефона и системата, както и до последно използваните приложения. Лаунчъра идва и с различни екстри, като приложение за повишаване на производителността, инструмент за батерията, както и инструменти за намиране на нови приложения.

 

Smart Launcher 3 (Безплатен)

 

v8o7x2.jpg

 

     Smart Launcher 3 е един от най-добрите в този списък, главно заради страхотния дизайн, който превръща главния екран в прозорец за бързо стартиране на най-често използваните приложения. Интерфейса е много чист и минималистичен и работи особено добре на смартфони с по-малък размер на дисплея. Освен това, лаунчъра има интелигентно главно меню, което автоматично категоризира приложенията във функционални групи, като има различни такива за игри, комуникации, Интернет, мултимедия и т.н. Най-новата версия разпознава поставянето на устройството на плоска повърхност и има други подобрения, като се запазва изчистения интерфейс.

 

Buzz Launcher (Безплатен)

 

10qjk2s.jpg

 

    Buzz Launcher е претъпкан с опции за дизайн на собствен персонализиран Android интерфейс. В допълнение на лесното създаване на главни екрани, можете и да ги споделяте онлайн, или пък да разглеждате творенията на други потребители, за да си изберете нещо, което ви харесва. Маниаците по персонализацията могат да променят иконите, тапетите, папките, менютата и опциите на главния екран, докато другите потребители могат директно да свалят нещо наготово.Също тагнете с една или повече от следните думи: Android, launchers

0 Потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни