Моята Кошница
Продукти 0
Цена 0,00лв.


Започна производството на iWatch - дебюта се очаква есента


01.май.2014 разглеждания: 385Предпазлива, но оптимистична прогноза направи China Times, опирайки се на анализите за активността на производствените партньори на Apple в Китай. Инсайдерските информационни течове показват, че производството на отделните компоненти за "умния ябълков часовник" вече е започнало. Малки партиди, без излишно афиширане са с планове да започнат да се доставят в САЩ до началото на есента. Честно казано, би било много по-изненадващо, ако презентация на купертинци бъде отложена отново за по-добри времена. По-интересно е друго - китайски журналисти са открили някои интересни данни за техническата страна на устройството, които резонират със смелите прогнози на анализатора Минг Чи Куо, направени в началото на април.

Часовниците ще са базирани на архитектурата SIPS (system-in-package modules), по-известна като "система-върху-чип", без да се използват класическите печатни платки. На първо място, това директно подсказва за миниатюрния размер на бъдещото устройство заедно с производителност, присъщата за смартфоните от сред клас. На второ място, твърде вероятно е наличието на датчици за движение и сензори за мониторинг на жизнените показатели на собственика на iWatch. Също така няма да е изненадваща и появата на услугата Healtbook и поддръжката на съответната функционалност в iOS 8, която бе предсказана отдавна.

Ужасно интересно е обаче какво ще се получи след разнообразния екип от учени, дизайнери, лекари и програмисти, които Apple нае през последните години. Резултатът най-вероятно ще заслужи вниманието на потребителите.

Източник: www.kaldata.com

Продължете с пазаруването
Вижте кошницата