Лятна промоция 2020. Големите намаления идват.
fitbit

Сподели на приятел
12 519

Лятна промоция 2020 в Dice.bg

Всички обичаме море, бира и летни промоции на качествени продукти. Особено когато имаме нужда от аксесоари и устройства, улесняващи ежедневието, нали? Какво ще кажете за една лятна промоция?

Миналото лято промо кампанията ни зарадва много хора за броени дни, които се възползваха и купиха уникални продукти, на още по-уникални цени. Поради тази причина, разбира се, ще предложим същата възможност и тази година, но още по-добра. Повече хора, повече усмивки, повече лятно настроение е нашето мото след дълго време на изолация.

Като доказан представител на най-добрите брандове за аксесоари и периферни устройства в България, ще ви предложим продукти с до 90% намаление от реалната им цена при нас. Просто, за да ви зарадваме.
Избрахме да включим най-търсените от вас категории, които да намирате бързо и лесно на Dice.bg.

Основните категории, в които ще бъдат разпределени продуктите ни, са:

  • Чанти, раници и калъфи;
  • Слушалки;
  • Спийкъри;
  • Калъфи;
  • Хъбове и адаптери;
  • Кабели;
  • Зарядни;
  • Хъбове;
  • Външни батерии;
  • Резервни части;
  • Аксесоари за Airpods;
  • Аксесоари за Mac;
  • Аксесоари за смартфони

Да, от намаленията ще можете да се възползвате и на място в нашите магазини – „Око да види, ръка да пипне“ са казали мъдрите хора.

А за другите сме на един клик разстояние 24/7. Все пак друго си е на спокойствие да избереш джаджи и да си правиш кефа в удобно за теб време, с бира в ръка.

Освен определени продукти, разположени в специални категории, всеки един артикул от кампанията ще има лейбъл (знак) в горния десен ъгъл на своята снимка, който ще показва, че това е намален продукт от промоцията.

Всичко хубаво, но кога ще е тази прословута Лятна промоция?

Ще можеш да научиш пръв директно на своя имейл и ще изпреваш всички останали в надпреварата. Ако все още не си се subscribe-нал за нашите шарени бюлетини, сега е подходящ момент. Това ще ти даде предимство да научиш лично кога започва и свършва тазгодишната разпродажба. И да получиш напомняне.

Колкото и да е яка една промоция, не си мислиш само за нея.

Ако не си следите имейла за подобни неща, опциите да сте бързи и пъргави са:

1. Следвайте социалните ни мрежи често през юли – Facebook, Instagram, Youtube, вече и Linkedin. На тези места, ще пускаме категории, продукти и други материали, свързани с намаленията

2. Попълнете предварително данните си за адрес на доставка в профилите си, за да не губите време, през което някой друг да грабне вашите продукти. Ако нямате профил, то създайте си бързо и лесно ТУК.

3. Абонирайте се за нашия newsletter от бутона по-долу. Освен че ще разберете първи за началната дата, ще можете да поръчате директно през имейла, тъй като той ще ви води към конкретни категории продукти, обобщени в един имейл.

[button newsletter=true]

С цел да бъдем максимално ефективни, съветваме ви да закупите продуктите си онлайн. На място в нашите магазини ще има доста хора на опашка, разбира се, в следствие на корона вируса, ще спазваме всички хигиенни изисквания за маски и разстояние между хората. При всички положения ще ви бъде по-удобно да разглеждате от вкъщи и да се консултирате с нас онлайн.

Как ще получа желания продукт?

Продължаваме да работим с куриерска фирма „Еконт“, тъй като доверието, което взаимно изградихме през последните две години, гарантира за точните срокове на доставка. Освен това с нашия собствен транспорт с електромобил за град София, ще получите пратките си бързо, точно и на посоченото от вас място.

Ще имате опцията да отворите и погледнете вашата пратка, когато пристигне. Така ще може да се уверите, че получавате в търговски вид точно това, което сте закупили.

За тези, които все пак работят с други куриерски компании, няма проблем, просто уточнете с коя фирма искате да получите пратките си в полето „Коментар“, при правене на поръчка. За нас най-важно е вие да сте доволни.

Нямаме търпение да дойде момента на нашата лятна промоция, почти като дългоочаквано футболно дерби в лятна вечер е, но с повече тръпка…Даваме ви възможност да закупите мобилни аксесоари от висок клас на много достъпни цени.

Eкипът на dice.bg ви пожелава горещи летни страсти, време за почивка и незабравими спомени!