Черен петък в dice.bg – 2020. Намаления до 90%
fitbit

Сподели на приятел
23 829

Най-голямото намаление в годината

След несигурната почти отиваща към края си 2020 година, в ежедневие изпълнено с перипетии, вируси и масов страх, най-сигурно е, че идва времето за най-големите отстъпки в dice.bg. Този черен петък, ще бъде изпълнен с намаления, за да ви накара да се усмихнете поне за ден. Не го изпускайте, защото и тази година, както и всички предишни, сме се постарали да приготвим за всекиго по нещо.

Проверявайки обстойно интереса към предлаганите продукти от последните години и задълбочен анализ, сме изготвили за вас специални категории. В тях сме събрали само част от хилядите продукти, които ще намалим. Разбира се, както знаете, по време на промоцията сме обозначили всеки един намален продукт със специален лейбъл, в горният десен ъгъл. По този начин ще може бързо да сте наясно, че е част от нашата кампания и е с добра отстъпка.

Категориите тази година ще бъдат организирани по следният начин:

  • Apple продукти
  • Кейсове и калъфи
  • Зарядни и кабели
  • Слушалки и колонки
  • Чанти и раници
  • Адаптери и хъбове
  • И още няколко, които ще бъдат изненада за всички фенове

Избрали сме да намалим над 15 000 продукта, а отстъпките, които ще  предложим достигат до 90%. Ще можете да закупите подаръци за идните празници, да защитите новият си телефон или просто да се поглезите с нова джаджа.

Някои от продуктите, които ще участват в кампанията Черен петък

Тази година в нашата кампания Черен петък, решихме да ви представим, някои от продуктите участващи в различните категории. Те са само една много малка загатваща част от хилядите предложения:

  • Категория Чанти и раници: Ferrari дизайнерска чанта с презрамка za Macbook Pro 13 и лаптопи до 13 инча (черен) / Tucano стилна раница за MacBook Pro 16 и лаптопи до 16 инча (син)

Категория Чанти и раници

  • Категория Спийкъри:  Harman Kardon Neo – преносим безжичен аудио спийкър /  Anker Soundcore Flare 2 Bluetooth Speaker 20W – безжичен водоустойчив спийкър

Черен петък, Категория Спийкъри

  • Категория Външни батерии:  A-solar Xtorm Solar Charger FS305 – външна батерия със соларен панел / Samsung Wireless Powerbank EB-U3300XJ 10000 mAh 25W – външна батерия с безжично зареждане 2xUSB-C

Категория Външни батерии

  • Категория Слушалки: AKG N60NC Wireless Headphones – безжични блутут слушалки с микрофон и активно изолиране на шума за мобилни устройства / Monster iSport Achieve Wireless Bluetooth Earphones – безжични спортни блутут слушалки

Категория Слушалки

  • Категория Кейсове: Apple Silicone Case – оригинален силиконов кейс за iPhone SE (2020), iPhone 8, iPhone 7 / Moshi Altra Case – стилен удароустойчив кейс за iPhone XS Max (зелен)

Черен петък, Категория Кейсове

Кога ще бъде?

Кампанията ще стартира на 20.11 – петък и ще продължи до 21.11 – събота. По този начин даваме възможност на всички наши клиенти, да закупят желаните продукти в удобно за вас време. Нашите консултанти ще предложат най-добрите алтернативи, при изчерпани наличности.  Разбира се, ще се постараем да доставим поръчките ви в максимално кратък срок от време.

Как да бъдем подготвени за този Черен петък?

Тъй като обикновено по време на самият ден и тази година на 20.11 петък, очакваме доста клиенти на място. Разбира се, съветваме ви да правите своите поръчки онлайн, тъй като по този начин ще избегнете струпването на хора. Ние спазваме строго противоепидемичните мерки свързани с COVID-19. На място ще допускаме само по двама клиенти едновременно, задължително с маски. Също така във всички наши обекти, ще има нужните дезинфекциращи материали за вас и вашето устройство.

Съветваме ви да пазарувате максимално безопасно, като поръчате вашите продукти онлайн. Срокът за доставка на наличните продукти, ще бъде до 7 работни дни.

Стъпки, които ще са ни от полза

Следващите стъпки ще ви помогнат да сте едни от първите сдобили се с качествени продукти на ниски цени:

  1. Най-важната стъпка за кампанията Черен петък, е да се абонирате за нашият нюзлетър. Там ще получите директно известие, когато стартира кампанията. Освен това, ще ви изпратим линкове директно към категориите ни. Също така някои избрани специални продукти, които са наистна интересни и си заслужават..  В допълнение на това, ще имате възможност да получавате и другите ни промоции и кампании, за да сте винаги в час с качествените продукти.

Абонирай се тук

[button newsletter=true]

  1. Абонирайте се за нашите канали в социалните мрежи – Facebook, Instagram или Youtube. От там ще научите за различните категории с продукти, които ще участват. Те ще бъдат пускани постоянно преди и след кампанията.
  2. Попълнете предварително информацията във профилите си, за да не губите време във въвеждане по време на покупка. Опитът ни показва, че доста често определени продукти свършват бързо. Хората ги изпускат заради това, че някой ги поръчва по-бързо от тях.

Доставка на направените онлайн покупки по време на кампанията Черен петък

Както ви посъветвахме и по-горе, по време на кампанията ни Черен петък, най-добре пазарувайте онлайн. Освен плюса, че ще може да проверите пратката си преди да я платите, за да се уверите, че е в търговски вид, ще избегнете и струпването на хора на едно място.

Доставяме пратките с куриерска компания „Еконт“, като може да зададете адрес за получаване в някой от техните офиси. Така ще може да си получите пратката в удобно за вас време, без да чакате на адрес или да се съобразявате с куриер. Доставката по време на кампанията Черен петък, ще бъде удължена до 7 работни дни. Ще работим неуморно, за  да получите продуктите си по-бързо от крайният срок.

Клиентите от София трябва да знаят, че по време на кампанията няма да могат да се възползват от нашата опция – „Бърза доставка“.

Обобщение

Черен петък в dice.bg с намаления до 90%. Датата е 20.11 – петък, мястото е ясно – www.dice.bg. Да, правим го всяка година и ще се опитваме да ви радваме с все по-големи намаления на продукти на най-известните марки от нашият свят. Зарадвайте близките или себе си с  уникални аксесоари на ниски цени. Вие го заслужавате.

Промоцията важи до изчерпване на количествата.
Допълнителни карти и намаления не важат за продукти, участващи в промоцията.

Екипът на dice.bg ви пожелава, дабъдете здрави, успех и приятно пазаруване.

 

Абонирай се тук

[button newsletter=true]