6 джаджи, които да ви помогнат да тренирате у дома
fitbit

Сподели на приятел
11 026

Как да останете мотивирани у дома?

През 2020 г. много хора по света прекарват много повече време вкъщи и насърчаването на тренировка може да бъде трудна задача, когато се адаптирате към ново ежедневие.
Може би вашата фитнес зала е затворена, може би нормалният ви режим на тренировка е спрял. А може би просто ви липсва мотивация, но технологията може да ви помогне да се върнете към тренировките.

Разнообразие от приспособления за домашна тренировка

Има разнообразие от приспособления за домашна тренировка, които можете да използвате. Те ще ви насърчават да тренирате от вкъщи по възможно най-добрия начин. Може да се сдобиете с преносими устройства, които ви напомнят кога трябва да тренирате или други опции, които да ви дадат най-интензивна тренировка, въпреки че сте в хола си.
Събрахме разнообразни технологии, които може да искате да пробвате, за да надстроите тренировките си у дома, въпреки че понякога може да е трудно да намерите тази мотивация.

1.Умен часовник

Умният часовник може да бъде най-добрият инструмент, който да ви насърчи да тренирате от вкъщи. Може да предложи цял свят от други предимства, освен просто напомняния.
Разнообразието от различни интелигентни часовници ще ви помогнат да направите най-добрия избор за вас. Най-добрият пример за всеки, който търси часовник, който да му помогне с мотивацията за тренировка е Fitbit Versa 3. Това е елегантен интелигентен часовник, който е съвместим както с iPhone, така и с телефони с Android.

6 джаджи

Настройки

Може да настроите интелигентния часовник да ви напомня да тренирате, ако сте абонирани за услугата Fitbit Premium. Това може да ви даде този стимул, който да ви помогне да се мотивирате, когато най-много имате нужда от него.
Напомнянията обаче не са само за упражнения. Има и други напомняния, които може да настроите за неща като напомняне да пиете повече вода. Както и дори миене на ръцете до три пъти на ден.
Ако търсите устройство, което ще ви напомня да тренирате, това може да е точно правилният избор за вас да ви даде онзи продукт, който ви кара да станете от бюрото и да се мотивирате.

2. Ring Fit Adventure

Тренировката поф формата на игра на може да е най-добрият начин да ви насърчи да станете от дивана си и този съвместим с Nintendo Switch аксесоар е един от най-добрите инструменти за това в момента.
The Ring Fit Adventure не е най-добрата джаджа, която ще намерите в този списък, но това е начин, по който може да вмъкнете тренировки в ежедневието. По същество това е игра, която играете на вашето устройство – Nintendo Switch. Това се случва като използвате игра, която работи с периферно устройство за упражнения.

6 джаджи
Nintendo Ring Fit Adventure се предлага отделно от Nintendo Switch, но е подходящ за хора, които искат да смесят тренировките си с нещо малко по-различно и забавно.

3. Fiit

Интервалните тренировки с висока интензивност са чудесни за много хора, които нямат огромно пространство, а абонаментът за Fiit ще ви позволи да правите това с лекота у дома или в обедната почивка, или когато трябва да го съобразите с графика си .
Fiit предлага разнообразие от студийни класове, които може да правите от вкъщи с приложението. Било то да работи на вашия телефон или да се свързва директно с вашия телевизор, за да ви даде най-добрата картина на любим виртуален клас.

Мотивация

Ще трябва да се мотивирате, за да започнете тренировка, но след като започнете, виртуален треньор ще ви подскаже какво трябва да направите. И много скоро ще се окажете пленени и ще се наслаждавате на всяка тренировка.
Той се предлага с монитор за сърдечен ритъм – вашите статистически данни ще се появяват на екрана, за да може да сте сигурни, че сте в правилната зона на пулса по всяко време.

4. Умна бутилка за вода

Това е малко по-различно от другите опции в този списък, но ако се опитвате да сте постоянно  хидратирани, може да се насладите на интелигентна бутилка за вода. Тя ви дава последователен график за отпиване, за да сте сигурни, че пиете достатъчно вода през целия ден.
Ще получавате нотификации на телефона си, за да ви напомнят да питие повече вода. Това ще ви помогне да се хидратирате през деня, както да бъдете мотивирани за тренировка.
Например бутилката Hidrate Spark 3 ще се свърже с вашия смартфон, за да ви напомни чрез нотификация на началния екран, че е време да отпиете.

5. Мотор Peleton

Търсите един от най-добрите инструменти, които да ви помогнат да тренирате от вкъщи? В Peleton мотора е идеалена вариант за много хора, които искат да да правят интензивни и приятни тренировки от дома си. Има няколко недостатъка, които трябва да споменем. Тази джаджа е за хора, които  са склонни да похарчат повече пари и имат място вкъщи.
Моторът Peleton е въртящ се велосипед, който се предлага с плосък екран 22-инчов HD телевизор, който ви показва тренировки с треньори. Той предлага разнообразие от различни спинингови тренировки и планове в зависимост от вашия опит или това, което искате да постигнете.

smart

Цели

Целта е това да бъде толкова вълнуващо, колкото и истинският клас. Устройството е създадено за тези, които не искат или не могат да посещават физически занимания.
Ако се опитвате да получите мотивация да се отправите към местния клас или фитнес, това е чудесен вариант.

6. Приложение за тренировка

Може би най-простият вариант да ви помогне да тренирате вкъщи е ново приложение на вашия смартфон. Те често са по-евтини от повечето технологии в този списък – всъщност някои опции са дори безплатни – и са лесни за изтегляне. Така че може да започнете веднага, след като приключите с четенето на тази статия.

6 джаджи
Това може би няма да е достатъчно за всички, но приложения като Fitbit Coach или Aaptiv може да са идеални за вас, за да започнете тренировката си.

Те предлагат дори и персонализирани известия, които да се показват на вашия смартфон, когато най-много се нуждаете от тях, за да се подготвите за тренировка.
Ако може да ги настроите точно така, както искате да се появят, това може да е чудесна мотивация да се раздвижите и да се изпотите отново. Останете мотивирани дори и вкъщи, за да бъдете във форма.

 

Ако сте харесали статията четете такива в нашия блог.

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.

Източник: www.androidcentral.com