Шест начина за подобряване звука на AirPods
fitbit

Сподели на приятел
1 973

Шест начина за подобряване звука на слушалките, които ще ви помогнат да се насладите на перфектен звук.

Безспорно слушалките на Apple са едни от най-добрите модели, предлагани на пазара. Без значение дали използвате първо или второ поколение AirPods, вие се радвате на много добър звук. Те звучат страхотно, бързо и лесно се сдвояват с устройствата на Apple.

Но както всички слушалки и при AirPod, не е възможно да се задоволят  всички изисквания на потребителите. Има дребни детайли, поради които част от качеството на звука при AirPods се губи. Един от основните недостатъци е, че не пасват в ушите на всички потребители идеално. А и не предлагат толкова добра звукова изолация, колкото други безжични слушалки.

И все пак надеждата за перфектен звук не е загубена. Ако сте избрали да закупите AirPods. Съществуват редица „хакове“ и аксесоари, които можете да използвате, за да персонализирате AirPods, така че те да звучат по-добре или да имат повече функционалност.

В следващите няколко реда ще разгледаме шест начина AirPods да звучат максимално добре и да използвате пълният им капацитет.

1. Добавете ушни накрайници

Най-лесният начин да подобрите начина на прилягане на AirPods, за да прилепнат и да останат в ушите ви, е да добавите накрайници. Те имат няколко различни варианта, а повечето не са и много скъпи.

шест начина airpods

Силиконовите накрайници за ухо обгръщат горната част на . Навлизат по-дълбоко в ухото и пренасят звука по-дълбоко в ушните канали. Това по-дълбоко прилягане спомага  за подобряването на баса.

 

На пазара се предлагат и накрайници „fins“ (наричани още „wings“ ), които се закачат във вътрешността на ушите ви, за да фиксират слушалките. Предпочитани са за дейности като бягане или работа, където има по-голям шанс слушалките да се изплъзнат от ушите ви.

Добавянето на тапи за ушите към вашите AirPods подобрява прилягането, но има една недостатък – зареждането. Ще трябва да премахнете накрайниците всеки път, когато искате да поставите отново AirPods в кутията за зареждане, което може да се окаже неприятно.

шест начина airpods

2. Подобрете баса с покрития от пяна

AirPods звучат добре, колкото и кабелните EarPods на Apple.  Добавянето на накрайник в ухото може да подобри баса.  Благодарение на него звукът навлиза по-дълбоко в ушите ви. Но както споменахме по-рано премахването им за зареждане е неприятно за повечето потребители.

3. Безжично зареждане

Изключително удобно е да зареждате безжично AirPods. Но за да се сдобиете с кейс за безжично зареждане трябва да отделите не много малка сума. Ако закупите пълният комплект на AirPods 2 ще получите и кейс за безжично зареждане. Въпреки, че е изключително удобна опция, потребителите не винаги намират смисъл да плащат толкова за безжично зареждане.

шест начина airpods

4. Страп за врата

шест начина airpods

Ако практикувате спорт този аксесоар е един от най-необходимите. Страп за врата е чудесна за бегачите и не само. Добавянето на страпа за врата е лесен начин да предотвратите излитането на AirPods от ушите си и също така ви позволява да ги държите около врата си по време на почивките. Съществуват различни по вид и дизайн страпове за AirPods.

шест начина airpods

 

5. Използване по време на полет

Безспорно най-неприятно за потребителите, използващи AirPods е Flying режимът. Няма никакъв начин да свържете AirPods към система по време на полет, тъй като всички системи все още изискват жакове за слушалки.

Вашата единствена алтернатива е да носите втора двойка жични слушалки за употреба по време на полет. Това може да предизвика доста голямо неудобство за потребителите, които пътуват често.

шест начина airpods

За щастие, на пазара вече съществува алтернатива – in-flight entertainment system’s. Този аксесоар се включва в гнездото за слушалки на развлекателната система по време на полет и предава звука на вашите AirPods. Този аксесоар ви предлага удобство и комфорт по време на пътуване.

6. Аксесоари за предпазване от прах

 

На пазара съществуват аксесоари, които предпазват слушалките ви от прах.

Безспорно най-неприятното нещо за потребителите на AirPods e ушната кал, получена. Тя е почти невъзможна за почистване.

Съществуват аксесоари, които улавят праха и мръсотията и се прикрепят към вътрешността на кутията и по този начин предпазват.

шест начина airpods

 

Може да изберете аксесоар за AirPods в нашия магазин.

А ако все още се колебаете кои да изберете гледайте видеото.