Apple – какво да очакваме от голямото събитие
fitbit

Сподели на приятел
1 453

Apple изпрати официални покани за септемврийското си събитие

 

Apple вече изпрати медийни покани за годишното си  дългоочаквано събитие. Тази година, както всички очакваха, голямото събитие ще се случи на 10 септември. И това е основното, което се знае, защото от Apple не дават повече информация за тези покани.

Apple

Носят се слухове обаче, че събитието ще представи три нови модела на iPhone, които да заменят сегашната гама на iPhone XR, iPhone XS и iPhone XS Max. Вероятно ще видим и нова система за именуване, която добавя „Pro“ към поне един от тези модели. И макар да не очакваме радикална промяна, почти всички вярват, че новите модели iPhone ще имат голям квадратен камерен модул с трети сензор за ултра широкоъгълни снимки. Смята се, че дори и графиката на поканата има нещо общо с тази система от камери.

В допълнение към новите телефони очакваме да видим нов iPad и нов 16-инчов MacBook Pro на събитието през септември. Можете също да очакваме леко надграждане за Apple Watch. Може да очакваме нови AirPods, които са водоустойчиви, а може би дори и актуализация на HomePod.

Ще разберем скоро. Голямото събитие на Apple е след по-малко от две седмици.

 

Повече интересни статии четете в нашия блог.

Полезни видеа може да откриете в YouTube канала ни.

 

Източник: https://www.techradar.com