Най-популярните приложения за iPhone за 2019 година
fitbit

Сподели на приятел
2 507

Ето и списъкът с най-добрите приложения за тази година.

С приключването на 2019 г. Apple пусна своя списък на най-теглените приложения за тази година. Той не изглежда много по-различно от миналогодишния. Под номер едно за втора поредна година е YouTube. Междувременно второто и третото място отново са заети съответно от Instagram и Snapchat.

 

 

най-

 

 

 

Въпреки че списъкът не е толкова обширен като 2018 г. – всъщност той е съкратен наполовина – ето първите десет безплатни приложения за iPhone. Това е топ 10 на най-теглените приложения през 2019 г., според Apple:

 

  1. YouTube
  2. Instagram
  3. Snapchat
  4. TikTok
  5. Messenger
  6. Gmail 
  7. Netflix
  8. Facebook
  9. Google Maps 
  10. Amazon 

 

 

Нито едно от приложенията в този списък не изненада за потребителите. Много рядко ще срещнете човек, който ги използва всички в ежедневието си. Но всеки потребител използва поне едно от тях всеки ден.

Това, което прави впечатление е колко напред в класацията  TikTok. Те скочило само за една година. От място номер 16 в миналогодишния списък, приложението вече е на номер четири. Това също не е изненада. Още през февруари приложението достигна един милиард изтегляния и се класира # 3 в App Store на Apple.

И макар Instagram да е на второ място в списъка, ясно е, че платформата за социални медии може да бъде изместено от възхода на TikTok. В момента компанията тества собствен видео инструмент в Бразилия, който позволява на потребителите да създават кратки 15-секундни клипове, допълнени с музика, които могат да бъдат качени в техните истории.

 

 

 

най-

 

 

Топ 10 на най-сваляните игри за 2019

 

Кой знае дали това ще се случи?  Ще трябва да изчакаме до следващата година, за да разберем.

Що се отнася до платените приложения, Facetune заема място номер едно за трета поредна година, докато приложението за планиране HotSchedules зае второ място, като победи приложението със специални ефекти kirakira + от миналата година.

Apple подреди най-добрите си безплатни iPhone игри в отделна категория. Fortnite бе детрониран от първото място от Mario Kart Tour и вместо това се класира на номер осем тази година.

 

Ето пълния списък:

  1. Mario Kart Tour
  2. Color Bump 3D
  3. aquapark.io
  4. Call of Duty: Mobile
  5. BitLife – Life Simulator
  6. Polysphere – art of puzzle
  7. Wordscapes
  8. Fortnite
  9. Roller Splat!
  10. AMAZE!!

 

Що се отнася до платените iPhone игри, Minecraft зема първото място, последвана от Heads Up! и Plague Inc. 

Apple също хвърли собствени топ снимки за 2019 г. Spectre Camera (Lux Optics) , приложение с AI захранване, което ви позволява да правите снимки с продължителна експозиция, взе титлата за най-доброто приложение на iPhone за годината. Междувременно, Best iPhone Game of the Year отива в инди приключенска игра Sky: Children of the Light. 

 

 

 

Повече интересни статии четете в нашия блог.

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.

 

 

 

Източник: https://mashable.com