Коледни предложения за подаръци от Dice.bg
fitbit

Сподели на приятел
8 863

Здравейте приятели, най-празничните дни в годината идват. Настъпва моментът за коледни подаръци, дълга почивка, медени сладки, горещ шоколад и огън тлеещ в камината. Време за усмивки и прекрасни запомнящи се топли моменти, които ще ни карат да мечтаем през цялата година. Наред с тези прекрасни идващи мигове, ни мъчи и редовното търсене на подходящи подаръци, при това винаги в последният момент. Решихме да се опитаме да ви помогнем, като ви покажем избрани идеи и коледни предложения за подаръци при нас. Разделили сме ги в три ценови категории, за да може вашето търсене да е бързо, лесно и удобно.

Идеи за коледни подаръци до 80 лева

Тук ще ви представим идеи за коледни подаръци, които ще зарадват всеки любител на интересните продукти и джаджи. Започваме подред:

Star Wars Speaker

1. Star Wars Trooper Bluetooth Speaker – безжичен спийкър за устройства с Bluetooth – винаги има фенове на Star Wars. Още повече те винаги са актуални. Този официален сертифициран продукт на Star Wars, ще зарадва всеки фен. Уникален безжичен спийкър за устройства с Bluetooth с дизайн на Stormtrooper. Дори има и вграден микрофон за разговори. Цената на този продукт е само 29.00 лева с ДДС, така че е напълно подходящ дори за най-малките фенове.

Коледни предложения за подаръци 2

2. Terraillon Web Coach Form – безжичен кантар с приложение за iOS и Android (черен)  – за всички, които държат на здравословен начин на живот. С Web Coach Form е лесно да следите теглото си и индекса на телесна маса. С приложението Wellness Coach, определяте целите си, управлявате графиките си и споделяте резултатите си в движение. Анализирайте и усъвършенствайте вашите различни показатели: теглото, индекса на телесна маса и вашият телесен състав са лесно достъпни, благодарение на подробните графики. Цена на продукта – 39.00 лева с ДДС.

 

Коледни предложения за подаръци 3

3. Tecplus HD 720p Action Camera – HD екшън камера за заснемане на любимите ви моменти (бял) – запечатайте любимите си моменти по всяко време. Камерата е подходяща за заснемане на всякакъв вид спорт и събития. Водоустойчивият кейс, включен в комплекта, осигурява водоустойчивост до дълбочина от 30 метра. Възможност за заснемане и на 5 Mpx снимки. Презареждаема батерия с капацитет 900 mAh, осигуряваща до 90 минути запис. Цена на камерата – 39.00 лева с ДДС.

 

Коледни предложения за подаръци 4

 

4. Platinet Writing Tablet 12 in. – таблет за рисуване и писане с екран 12 инча – Чудесно решение за всеки, който обича да пише и рисува . Таблетът е със специален дисплей с много ниска консумация на енергия, което заедно със стайлуса (писалката) в комплекта, ви позволява да пишете, рисувате или просто оставяте бележки – толкова удобно, колкото на хартия. Цена на таблета – 49.00 лева с ДДС.

Drone REd

5. Propel Spyder X Stunt Drone – мини дрон Spyder X с дистанционно управление (червен) – Мини дрон с висока производителност, с размер на дланта на ръката. 6-осовата връзка поддържа Spyder X стабилен при всякакви условия. Включва прецизно цифрово 2.4 G дистанционно управление. Автоматично се изключва и се приземява с натискане на бутони. Цена на дрона – 59.00 лева с ДДС.

Platinet battery

6. Platinet Power Bank 10000 mAh QI Wireless Charging – външна батерия с безжично зареждане и 2 USB изходa за таблети и смартфони (сив) – Иновативно решение за безжично индуктивно зареждане за Qi съвместими телефони. Безжично зареждане – забравете за носенето на кабели, подходящи за различни устройства и марки. Повърхността на батерията е направена от гумиран материал, така че не е нужно да се притеснявате от надраскване на корпуса. В допълнение към безжичното зареждане, можете да зареждате и други устройства през двата USB порта. Цена на батерията – 69.00 лева с ДДС.

 

Идеи за коледни подаръци от 80 до 150 лева

Идеите за коледни подаръци в този ценови диапазон ни затрудни, тъй като имахме доста продукти, които можем да покажем, но опитът ни показва, че тези са наистина подходящи за вас.

 

Коледни предложения за подаръци 7

1. Mujjo All New Touchscreen Gloves Size L – качествени зимни ръкавици за тъч екрани (черен) – Изключителен дизайн и качество на материали и изработка предоставени от пионерите в тази област – холандската фирма Mujjo. Последно поколение ръкавици на Mujjo с подобрени изолационни качества и усъвършенстван дизайн. Възможност за работа с 10-те пръста на ръкавиците. Цена на ръкавиците – 99.00 лева с ДДС.

Backpack for laptops

2. Cerruti 1881 Messenger Bag – луксозна дизайнерска чанта с презрамка за преносими компютри до 15 инча (черна) – Официален лицензиран продукт на Cerruti 1881. Изключително високо качество на материали и изработка.Интериорът е от мек микрофибър, за да предпазва вашия лаптоп или мобилно устройство от драскотини. Допълнителни джобове за организиране на дребни вещи и аксесоари. Цена на продукта – 99.00 лева с ДДС.

Коледни предложения за подаръци 9

3. JBL T500 BT – безжични Bluetooth слушалки с микрофон за мобилни устройства (син) – JBL T500BT са сгъваеми, леки, удобни и компактни безжични слушалки, възпроизвеждащи специфичният за марката JBL звук. С 16 часа непрекъснато възпроизвеждане на аудио, само с едно зареждане, имате достатъчно заряд, за да слушате музика през целия ден. Перфектният подарък. Цена на слушалките – 99.00 лева с ДДС.

Коледни предложения за подаръци 10

4. 4smarts LED Charging Station LoomiDock – докинг станция за зареждане на iPhone и Apple Watch (черен) – 4smarts LoomiDock зарежда вашия Apple Watch и iPhone по възможно най-стилният начин, като поддържа дисплея и на двете устройства в удобна позиция на гледане. Благодарение на вградената LED лампа, тази докинг станция е идеална за офиса или нощното шкафче. Цена на станцията – 119.00 лева с ДДС.

Коледни предложения за подаръци 11

5. Fitbit Charge HR Small Size – гривна с дисплей за следене на дневната и нощна активност на организма за iOS и Android (черен) (bulk)  – Fitbit Charge HR е мултифункционална гривна, която се грижи за активността на тялото във вашето ежедневие. Този „следящ“ уред, заедно с приложенията, може да ви мотивира и следи вашите показатели, за по-здравословен и активен живот. Следи и брои направени стъпки, изминато разстояние, изгорени калории, изкачване на върхове и активни минути. Цена на гривната – 129.00 лева с ДДС.

Идеи за коледни подаръци над 150 лева

Sphero Mini

1. Orbotix Sphero Mini – дигитална топка за игри за iOS и Android устройства (бял)  – Sphero Mini събира множесто забавления в малък робот, с размера на пинг-понг топка. Управлявайте Mini като използвате различни режими с Sphero Mini приложението или просто като използвате лицето си. Face Drive е забавна нова функция, който използва изражението на лицето ви за задвижване на топката. Sphero Mini има жироскоп, акселерометър и LED светлини. Цена на топката – 149.00 лева с ДДС.

Коледни предложения за подаръци 13

2. Withings Activite – луксозен швейцарски умен часовник с кожена каишка, следящ дневната и нощната ви физическа активност (бял) (bulk) – Перфектният коледен подарък за всеки ценящ качествената изработка. Висококачествен умен часовник, произведен в Швейцария – Swiss Made. Изключителна изработка от неръждаема стомана (316L), сапфирено стъкло и верижка от естествена френска кожа. Верижката е изработена от специфичната кожа Barenia от Haas Tanneries – снабдителят на френските модни къщи French Haute Couture. Цена на часовника – 299.00 лева с ДДС.

Коледни предложения за подаръци 14

3. Apple AirPods 2 with Charging Case – оригинални безжични слушалки за iPhone, iPod и iPad – Най-продаваните слушалки на Apple. Това е едно от предложеният за коледни подаръци, които наистина си заслужават. Истинска наслада за почитателите на джаджи, технологии и качествен звук. Airpods ще променят завинаги начина, по който използвате слушалките си. С изцяло нов H1 чип, който води до по-висока стабилност на работа и два пъти по-бързо изграждане на връзка с устройство. Цена на слушалките – 329.00 лева с ДДС.

JBL Xtreme speaker

4. JBL Charge 4 – водоустойчив безжичен спийкър с вградена батерия, зареждащ мобилни устройства (черен) – JBL Charge 4 е мощна преносима Bluetooth колонка със силен стерео звук и батерия за зареждане на вашите устройствa. Разполага със собствен разработен драйвер и два JBL басови радиатора, които усилват звука със силни дълбоки баси. Безжично споделяне чрез Bluetooth – свържете до 2 смартфони или таблети към високоговорителя. Цена на колонката – 349.00 лева с ДДС.

 

Коледни предложения за подаръци 16

5. Insta360 ONE X – 360 градусова, 5.7К екшън камера за заснемане на любимите ви моменти  – последният продукт от нашите коледни предложения за подаръци. Една наистина уникална камера, даваща невероятни възможности. Най-добър клас качество на изображението – 5.7K видео + 18MP снимки.  Безброй възможности за настройки и различни опции. Цена на камерата – 899.00 лева с ДДС.

Разбира се, направихме и специално видео, в което може да прегледате продуктите, които ви допадат, преди да дойдете на място или да ги закупите онлайн.

 

Заключение

Постарахме се да ви предложим интересни предложения за коледни подаръци и се надяваме, че ще ви харесат. За да се запознаете подробно с информацията относно предлаганите продукти, може да кликнете на линковете на всеки от тях. Разбира се, ако имате допълнителни въпроси, винаги може да се свържете с нас по имейл или телефон, където наш колега, ще има удоволствието да ви обясни подробно за всеки продукт и да ви консултира с правилен съвет.

Всички наши предложения и идеи за коледни подаръци може да намерите ТУК.

Повече интересни статии четете в нашия блог.

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.

Екипът на Dice.bg ви желае Весело изкарване на Коледните и Новогодишни празници.