7 безплатни приложения за вашия Mac
fitbit

Сподели на приятел
1 690

7 безплатни приложения за вашия Mac, които ще ви помогнат да оптимизирате ежедневните си задачи.

 

 

Най-хубавите неща в живота са безплатни – слънце, смях и дори приложенията за вашите устройства. В тази статия ще ви представим седем приложения за производителност, сигурност и ефективност за вашия Mac.

 

 

 

7 безплатни

 

 

Clipsy ClipBoard Manager

Clipsy елиминира необходимостта да се прескача от прозорец в прозорец, за да се копира и постави информация. Той съхранява всичко, което сте копирали в миналото, така че лесно може да намерите този текст, изображение, документ или връзка. Това приложение е особено полезно за писатели, дизайнери, и всички, които прекарват целия си работен ден на компютъра.

 

WiFi Signal Strength Status

Както разбираме от името WiFi Signal Strength Status следи силата на WiFi сигнала в реално време и автоматично ви свързва с най-силния наличен. Ще може да видите силата, IP адреса и скоростта на свързаната мрежа и всички други подробности, за да сте сигурни, че връзката ви е безопасна.

 

Mac

 

Cover Desk

Cover Desk съчетава четири помощни програми в едно: Скриване на работния плот, Фокус на прозореца, Оттенък на прозореца и Режим на показване. Те работят заедно, за да ви помогнат да се съсредоточите повече върху задачата, която изпълнявате. Като същевременно защитавате очите си чрез оптимизиране и фокусиране на цветовата температура.

 

Mission Control Plus

Особено полезен за компютри с по-малки дисплеи, Mission Control предлага поглед на всички отворени прозорци, пространства на работния плот, приложения за цял екран и разделено пространство за изглед на вашия компютър. Улеснява ефективно превключване между прозорци и намаляване на работното пространство.

 

AirRadar 5

Използвайки напреднала GPS технология, AirRadar сканира и поставя на карта всички безплатни WiFi мрежи. Това улеснява намирането на мрежа, докато сте в непознат район или докато сте на почивка. Той автоматично ще ви свърже с най-добрата мрежа, тъй като попада в обхвата и ви предлага невероятно подробна информация. Включително типове криптиране, интервали, доставчик, канални ленти и други.

 

Data Guardian 5

Вместо  да пишете пароли на Post-It около дома си, дръжте своите входни данни и друга жизненоважна информация заключена с Data Guardian 5. Тя защитава вашите влизания, пароли, адреси, бележки и други в персонализирана база данни с до 448-битова версия шифроване на Blowfish и се синхронизира с приложението на Mac OS X за доставяне на паролите ви, когато имате нужда от тях.

 

Workspaces 1.5

Работните пространства са като личен асистент на проект, който ви позволява да стартирате файлове, папки, приложения, имейли и други само с едно щракване. Чрез безпроблемно управление на работния си процес намалява шансовете ви да се разсеете.

 

7 безплатни

 

 

Представихме ви 7 безплатни приложения за Mac, надяваме се да сме ви били полезни.

 

Повече интересни статии четете в нашия блог.

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.