Най-добрите безплатни алтернативи на Netflix
fitbit

Сподели на приятел
6 094

Най-добрите безплатни алтернативи на Netflix

Netflix промени начина, по който мислим за гледането на филми и предавания. Платформата измести дори и кабелните оператори. Месечният абонамент не е толкова висок, но все пак е от значение. В следващите няколко реда ще разгледаме различни алтернативи на Netflix. А някои от тях дори са напълно безплатни за използване. Ето най-добрите платформи, които не е нужно да плащате, за да използвате.

 

Plex

Plex отдавна предлага начин за създаване на собствен канал от видеоклипове, съхранявани на вашия компютър. Но сега има достъп и до безплатна библиотека от филми. Услугата просто се показва в Plex интерфейса на всичките ви устройств, заедно със съществуващото съдържание.

 

най

 

Въпреки че там не получавате най-новите и най-добрите филми, изборът на заглавия е по-добър, отколкото си мислите. Добавете свои собствени филми и предавания и нагласете профила според предпочитанията си.

 

Crackle

Crackle е утвърден конкурент на Netflix със сериозна селекция от заглавия. Дори не е нужно да се регистрирате, въпреки че е по-лесно да синхронизирате гледането си на няколко устройства ако го направите.

Говорейки за устройства, може да настроите Crackle да работи във всяка модерна платформа, както и чрез вашия уеб браузър. Работи на мобилни устройства – Apple TV, Xbox One и PS4, Amazon Fire Sticks и избрани смарт телевизори.

 

най

 

 

IMDB TV

IMDB TV e собственост на Amazon преди беше известна като FreeDrive, но сега е обновена. За да съответства на базата данни за филми независими от Amazon Prime и Amazon Prime Video. Може да го откриете в приложението Prime Video на различни платформи, което означава, че списъкът на поддържаните устройства е дълъг.

Ако не очаквате най-доброто и най-новото съдържание в IMDB TV има достатъчно голяма библиотеката и винаги имате какво да гледате.

 

imdb

 

 

Tubi

Платформата Tubi е безплатна алтернатива на Netflix. Има доста прилична селекция от филмово и телевизионно съдържание. Едно от неприятните неща са рекламите, които обаче не са твърде дълги или твърде натрапчиви. Има дори специализирана детска секция с материал за по-малки зрители. Идеално е ако имате нужда от нещо, което да запази спокойствието на децата докато са вкъщи или сте на път.

Изборът на съдържание от телевизионни предавания не е чак толкова впечатляващ, тъй като повечето филми и предавания са по-стари.

 

 

най

 

 

Vudu

Walmart Vudu предлага дигитални филми за наемане и купуване плюс нарастващ брой заглавия без реклами, които може да гледате без да плащате. Може да се придържате към безплатните филми или може да купите филм ако искате да гледате нещо по-ново.

Това е една от най-добрите селекции за безплатни филми, които има в момента в мрежата. Платформата предлага също и безплатна телевизия.

 

 

vudu

 

 

Hoopla

Ако имате карта може да използвате Hoopla. При условие, че вашата библиотека е в партньорство с услугата за стрийминг. Библиотеката ви определя колко филма можете да „наемете“ на месец и след като изберете имате 72 часа да го гледате. Налични са приложения за всички основни платформи на устройства или може да гледате филми в уеб браузър.

Не е съвсем същото като другите услуги тук и изборът на съдържание е малко по-богат. И тук има някои телевизионни предавания, но както и другите споменати услуги, изборът не е много голям.

 

 

netflix

 

 

Повече интересни статии четете в нашия блог.

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.

 

 

 

 

Източник:https://gizmodo.com