Как да запазите видеоклипове от Instagram
fitbit

Сподели на приятел
1 549

Как да запазите видеоклипове от Instagram – изтеглете видеоклипове в Instagram и запазете специалните си спомени.

 

Запазването на видеоклипове в Instagram не е толкова сложно колкото изглежда, ако разполагате с подходящите инструменти.

Платформата е много важна част от живота на голям процент потребители в момента. С няколко докосвания може да направите снимка или видеоклип и да го споделите със своите последователи. Също така може да разглеждате снимките и видеоклиповете споделени с други хора. Но какво процедурата по запазването на видео, което да гледате, когато сте офлайн е малко по-сложна?

Instagram улеснява намирането на видеоклипове, които може да ви интересуват, но не предлага вградена опция за изтегляне на тези видеоклипове. Ако искате да изтеглите видеоклипове в Instagram, ще трябва да потърсите приложения, които да ви помогнат.

Независимо дали го използвате на вашия компютър или на мобилния си телефон или таблет – има различни опции, които можете да използвате, за да изтеглите видеоклипове в Instagram. Ето някои от най-добрите:

как да

Запишете видеоклипове в Instagram на вашия компютър

Има много уебсайтове, които ви позволяват да изтеглите видеоклипове в Instagram и всички те работят почти по един и същи начин. Един от най-лесните и надеждни обаче е DreDown .

За да се възползвате от сайта, първо трябва да посетите Instagram и да заредите видеото, което искате да свалите. След това копирайте и поставете URL адреса на страницата DreDown. Натиснете бутона DreDown, изчакайте и след това го изтеглете.

Други уеб-базирани услуги, които работят по подобен начин, включват DownloadGram и Download Instagram Videos.

Как да запишете видеоклипове от Instagram на iPhone

Ограниченията за сигурност при iOS правят изтеглянето на видеоклипове в Instagram не толкова просто, колкото на работния плот. Но все пак не е твърде сложно – всичко, от което се нуждаете е правилното приложение.

Една от опциите е Blaze: Browser & File Manager . Просто копирайте URL адреса на публикация в Instagram от приложението и след това го поставете в Blaze. След това докоснете бутона за изтегляне и изберете опцията за „Експортиране на видео“. Разбира се, може също да използвате някоя от споменатите по-горе опции в уеб, ако предпочитате.

как да

Запишете видеоклипове в Instagram на Android

За потребителите на Android има няколко опции, когато става въпрос за изтегляне на видеоклипове в Instagram, включително използването на една от споменатите за уеб услуги. Съществуват обаче и приложения, които може да използвате, за да направите нещата малко по-лесни. Една такава опция е Video Downloader за Instagram. Тъй като приложението е безплатно, ще трябва да се примирите с реклами, но това не е от голямо значение. Video Downloader за Instagram върши отлична работа, а ето и инструкции как да го използвате:

Докоснете бутона с три точки в горната дясна част на публикация в Instagram, от която искате да запазите видеоклипа и изберете „Копиране на връзката“. Преминете към Video Downloader за Instagram и изберете опцията ‘Paste’. Това е всичко.

 

Повече интересни статии четете в нашия блог.

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.

Източник: https://www.techradar.com