iPhone SE (2020) – симбиоза между цена и качество
fitbit

Сподели на приятел
1 120

Дългоочакваният модел iPhone SE (2020) е вече факт. За много от феновете на Apple той е дългоочакван. Това е така, защото е най-евтиният от всички актуални модели на марката. Потребителите го очакват с голям интерес, защото моделът съчетава в себе си ниска цена, качество и малък размер на дисплея. Това са едни от основните характеристики, които търсят феновете на Apple. Както и предшественикът, така и новият SE следват линия за бюджетен телефон с параметри на флагман.

Цената на устройството е най-ниската, на която стартира нов модел на марката. Много от потребителите се чудят как точно са постигнали това от Apple.

iPhone SE (2020)

Характеристики като на флагман, но с ниска цена – iPhone SE (2020)

Основното оръжие на iPhone SE 2020 се крие в процесор А13 Bionic. Феновете на марката веднага ще забележат, че това е чипът, които се използва и в линията iPhone 11. От Apple твърдят, че това е най-мощният чип слаган някога. Това ни навява на мисълта, че устройството ще се справя безпроблемно с игри и тежки приложения. Този толкова мощен чип „удължава” живота на модела, защото дълго време ще може да поддържа софтуерни ъпдейти.

На пръв поглед се забелязва сходства с iPhone 7 и iPhone 8,  но това е само визуално. Що се отнася до материалите, от които е изработен, то те са различни от тези на споменатите модели. Новият модел на Apple е направен от алуминий и подсилено стъкло, което го прави лек, удобен и същевременно здрав и устойчив.

iPhone SE (2020)

Компанията набляга не набляга задължително на цифрите, камерата на iPhone SE 2020 едва 12 мегапиксела. Очевидно Apple прибягват до „хитрости”, за да достигнат баланс между ниска цена и качество. Тайната се крие в това, че голяма част от частите, които са в iPhone SE 2020 са вече произведени, а не трябва непременно да се влага в тях.

Дисплей

Както споменахме вече новият iPhone SE (2020)  е оборудван с 4.7-инчов Retina HD LCD дисплей, който настройва автоматично цвета и интензитета на екрана в съответствие с осветлението на околната среда. Основна разлика с iPhone 8 е липсата на 3D Touch, но неговото място заема системата Haptic Touch на Apple, която е налична и при iPhone 11. Под дисплея е поставен сензор за пръстов отпечатък. Моделът се предлага само в един размер на дисплея , а именно – 4,7-инча

Apple

Производителност, памет и батерия

iPhone SE се различава от предшествениците си. За разлика от iPhone 8, който се захранва от A11 Bionic, най-новият смартфон на Apple работи с A13 Bionic чип. Това го прави значително по-бърз и мощен. Смартфонът е устойчив на вода и прах (IP67). Устройството е с вградена 3 GB оперативна памет.

iPhone SE (2020)

Камера

iPhone SE (2020) разполага само с една задна камера. Но това съвсем не го отличава от iPhone 8, дори прави по-добри снимки от него. 12-мегапикселовата широкоъгълна камера разполага с f/1.8 с оптична стабилизация на изображението, широко заснемане на цветовете и Smart HDR. Може да правите запис на клипове с 4K резолюция.

По всичко личи, че iPhone SE (2020) е заявка за нови хоризонти. С iPhone SE можете да се насладите на всички ваши хобита и развлечения напълно.

Вече може да заявите и желаният от вас цвят и оперативна памет в нашия сайт. Устройствата, които предлагаме са фабрично отключени и може да ги използвате с всички мобилни оператори.

Аксесоари за вашия iPhone SE (2020) също може да откриете на нашия сайт.