Най-добрите спортни приложения за Android
fitbit

Сподели на приятел
1 747

Любимият ви спорт може да разнообрази до голяма степен ежедневието ви, така че е важно да имате най-добрите спортни приложения за Android под ръка. Понякога трябва да преминем през някои досадни задължения, тогава на помощ идват спортните приложения, за да ви държат в играта, дори когато сте заседнали, например, на общо събрание на кооперацията, в задръстване или др.

Това са най-добрите спортни приложения за Android

Спортните приложения в Play Store са безкрайно много, но все още има приложения като Score, които се открояват сред тълпата. Може да следите любимите си отбори в множество спортове и да получавате известия свързани с любимите ви играчи.
Има и причина, поради която милиони ежедневно се обръщат към ESPN, тъй като той наистина е световен лидер в спорта. Мобилното приложение на ESPN предлага страхотен интерфейс, за да следите резултатите или да гледате оригинално съдържание.

CBS Sports има предимство в сравнение с други приложения, тъй като може да гледате различни спортни събития на живо директно от приложението. В комбинация с традиционната функционалност за проверка на резултатите и статистиката и не е чудно защо това е едно от най-добрите спортни приложения за Android.

1. TheScore

theScore е спортно приложение, което е полулярно от известно време и има две функции, които помагат да го разграничите от останалата част от спортните приложения – тъмна тема и предоставяне на най-доброто спортно изживяване на Android. Това приложение е много добре подредено и ви позволява бързо да намерите новините, резултатите и класирането, от които се нуждаете и след това да се върнете към информацията, от която имате нужда.

Най
И за да гарантира, че никога няма да пропуснете най-важното, TheScore ви позволява да изпратите тестов сигнал, за да сте сигурни, че всичко работи преди голямо спортно събитие. Говорейки за сигнали, TheScore прави нещо, което много други приложения не предлагат: персонализирани известия, базирани на конкретен играч. Ако използвате друго приложение ще бъдете затрупани с известия за вашите любими отбори, така че това е изключително полезно за тези, които искат да следват един състезател или следят любимия си футболен състав.
В допълнение към получаването на актуални новини и персонализирани известия  theScore има и социален аспект, който ви позволява да кликнете върху резултата от играта и да водите дискусия с други, които следят същата игра. Най-хубавото от всичко е, че Score е напълно безплатен, при условие че сте готови да преглътнете няколко реклами.

2. ESPN

Може да е слоган, но когато повечето хора мислят за спорт и особено за спортни новини, ESPN е световен лидер в спорта. Приложението е едно от най-изтегляните и най-използваните спортни приложения на Android. Това е първокласно приложение, което е лесно за навигация, лесно за персонализиране и има резултати за почти всеки спорт от висшата лига.

Android
Приложението на ESPN наистина изисква абонамент за някои услуги.

3. CBS Sports

CBS Sports не е просто още едно приложение за проследяване на любимите ви спортове и отбори. Може да използвате CBS Sports, за да гледате някои от игрите, които ви интересуват, събития свързани с УЕФА, както и Лига Европа.
Това приложение ще ви посрещне с опростен интерфейс, който ви позволява да се насладите на цялата важна информация при отваряне на приложението. Гмурнете се дълбоко и може да гледате акценти и интервюта след играта. Дори може да гледате мач, които сте пропуснали. Тези с CBS All Access ще могат да се насладят на стрийминг на различни основни спортни събития.

Най
Още няколко добри приложения

Докато приложения като ESPN и TheScore са чудесни за мнозина, има някои функции, предоставени от други приложения, които не се намират в други. С огромния избор от спортни приложения в Play Store, има повече от няколко допълнителни опции, когато става въпрос за намиране на най-добрите спортни приложения за Android. Това са още няколко приложения, които можете да разгледате, за да получите добро приложение за спорт.

4. Yahoo Sports

Независимо дали търсите актуални резултати или дълги и задълбочени спортни журналистически статии, Yahoo Sports ви дава всичко, от което се нуждаете. Приложението има някои акценти и видеоклипове. Малко по-тежък от CBS или ESPN, ако предпочитате да четете новините си, отколкото да ги гледате.
Един скрит бонус в приложението Yahoo Sports е, че ако сте останали без телефона си цял ден или цяла седмица по каквато и да е причина, може да проверите известия си и да видите всяко заглавие от последните няколко дни.

5. Google Assistant

Най Android Sport
Google обработва милиони спортни търсения на ден, от търсения с резултат до търсене в екип до статистика на играчите. Като такъв, Google Assistant се превърна в ценно спортно приложение само по себе си. Ако следвате отбори в Google Assistant, той може да ви уведомява за новините свързани с любимия ви отбор. Ще получавате известия когато отборът ви играе, къде да гледате мачове и да следите за актуализации. Google Assistant също е добро спортно приложение, тъй като може да търсите информация за спорт на всяко устройство, което използвате. От телефона си до Google Home и Chromebook и дори Android Auto в колата си.
Единственото странно нещо тук е, че за да промените следването и известията за отбор или играч, ще трябва да влезете в настройките за персонализиране на приложението Google Search. Това е така, защото Google Assistant е наследил тази част от Google.

5. The Athletic

Sport
Athletic е малко по-различно приложение от останалите, които споменахме досега. В приложението ще намерите задълбочен анализ и новини относно случващото се в лигата и любимия ви отбор. Може да се насладите на информация за всеки спорт. Същот така приложението предлага повече от 1000 статии седмично, които са с най-високо качество.
Ще трябва да подготвите месечен или годишен абонамент. Цената си заслужава, ако искате актуални новини от някои от най-големите имена в спорта. Има безплатен седемдневен пробен период, ако искате да разберете дали The Athletic си струва, а след това цените за абонамента започват от $ 4,99 на месец.

 

 

Ако сте харесали статията четете такива в нашия блог.

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.

Източник: www.androidcentral.com