Най-добрите приложения за стрийминг за Android
fitbit

Сподели на приятел
2 730

Концепцията за забавление се е променила значително в тази модерна дигитална ера. Кабелната телевизия вече не изглежда като жизнеспособна опция в днешния бързо движещ се свят. Сега хората не винаги трябва да седят пред телевизор, за да се насладят на най-новото и най-доброто, което може да предложи развлекателният свят. С приложенията за видео стрийминг всичко вече е достъпно в движение, по всяко време и навсякъде и с най-добро качество. Допълнителна опция е, че никой не определя какво да гледаме в даден момент или трябва да чакаме, за да започне любимото ни предаване.

Филми, новини и предавания

От най-новите филми и телевизионни предавания до новини на живо, спорт и много други приложенията за стрийминг прeдават всичко това на вашия смартфон. Разбира се има много приложения за стрийминг в Google Play Store и не всички от тях предлагат едно и също съдържание.
Всяко приложение има своe предимство. Докато някои предлагат огромна колекция от оригинално съдържание, други ви носят най-доброто от телевизионния свят. За да ви помогнем да намерите най-доброто приложение за стрийминг за вашите нужди, разгледахме няколко от тях и съставихме списък с 10-те най-добри приложения за стрийминг за Android.

Netflix

Платформа, която наближава 200 милиона абонати в световен мащаб, несъмнено е най-голямата и най-добрата услуга за стрийминг в момента. Netflix предлага голяма колекция от телевизионни предавания и филми от цял свят. Собствената библиотека на оригиналното съдържание на Netflix също е огромна и непрекъснато се разраства.

Топ 10
Netflix се предлага в повечето страни по света и оддържа до четири потока едновременнo. Приложението, също така поддържа възпроизвеждане на 4K, HDR10 и Dolby Vision и е достъпно за широк спектър от устройства, включително смартфони с Android, таблети, телевизори и игрови конзоли.
Netflix предлага множество абонаментни нива, започвайки от $ 8.99 на месец и достигайки до $ 17.99 на месец. Основната разлика е качеството на стрийминга и броят на едновременните потоци. Netflix вече не предлага опция за безплатен пробен период.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video също е с абонамент за $ 8,99 на месец и предлага огромна колекция от оригинално съдържание, почти толкова добро, колкото Netflix. Получавате също много филми и популярни телевизионни предавания. Имате възможност да закупите или наемете филми и телевизионни предавания.
Заедно с оригиналното си съдържание, това приложение също така е домакин на водещи предавания като HBO и други. Може допълнително да добавяте съдържание от Starz, Showtime, CBS All Access, Cinemax и др. ако желаете.

Топ 10
Amazon Prime Video се предлага с абонамент за Amazon Prime, който предлага достъп до Amazon Music. Абонаментът е $ 12,99 на месец, въпреки че получавате 30-дневен безплатен пробен период.
Това приложение поддържа 4K и HDR стрийминг и ви позволява да изтегляте заглавия за гледане офлайн. Може да гледате до три заглавия едновременно от един и същ акаунт. Не може обаче да предавате едно и също заглавие на повече от две устройства едновременно. Това приложение е достъпно и за широк спектър от устройства.

Disney+

Disney + е услуга за подходяща за семейства, която предлага филми от различни компании включително Marvel, Pixar, Star Wars и National Geographic. Получавате и тонове детски предавания, филми на Дисни и някои популярни класически заглавия.

Disney
Не трябва да очаквате толкова изчерпателна библиотека като Netflix или Amazon, поне не все още. И все пак, получавате тонове съдържание, което децата могат да гледат с 4K качество.
Може дори да спестите ако се абонирате за цяла година предварително ($ 69,99 на година или $ 5,8 на месец). Освен това може да изберете комбинация от ESPN +, Hulu и Disney +. С $ 12.99 на месец, това е може би най-добрата сделка на текущия пазар за стрийминг.

VRV

Ако сте голям фен на аниме, тогава VRV предлага най-добрата услуга за стрийминг за вас. В това приложение се помещава Crunchyroll, която е най-голямата аниме библиотека в света с над 1200 заглавия. Може дори да закупите подходящи аниме стоки от магазина на Crunchyroll.

Streaming
В допълнение, VRV включва и шоу от Boomerang, Cartoon Hangover, HIDIVE, Mondo, Rooster Teeth и VRV Select. Може да се абонирате за отделни канали или да получите целия пакет. Може дори да се насладите на по-голямата част от съдържанието безплатно на 1080p, ако нямате нищо против да гледате няколко реклами между тях. VRV има много лесен за използване интерфейс. Приложението предлага и някои полезни функции като неограничени едновременни потоци и гледане офлайн.

Tubi

Tubi е 100% безплатна услуга за видео стрийминг. Не е необходим абонамент или кредитна карта, за да гледате колекцията му от над 20 000 филма и телевизионни предавания. Tubi добавя нови филми и предавания всяка седмица, така че винаги имате нещо ново за гледане.

Топ 10
Тъй като това е платформа, поддържана от реклами, не може да изтегляте съдържанието за гледане офлайн. Освен това може да стриймвате видеоклипове на Tubi само с резолюция до 720p. В противен случай приложението предлага изчистен интерфейс с родителски контрол. Освен това Tubi следи предаванията, които сте гледали и ви предлага заглавия, които биха ви допаднали.

CuriosityStream

Уморихте ли се да гледате измислени филми – исторически, романтични или драма? В CuriosityStream може да намерите огромна колекция от документални филми, обхващащи всичко от наука, природа до история и др. Всяка седмица се добавя ново съдържание, така че никога няма да свършат филмите.

streaming
Това приложение поддържа 4K и HD стрийминг на множество устройства и ви позволява да изтегляте заглавия за гледане офлайн. Той не показва никакви реклами и ви дава достъп до пълната библиотека само за $ 2,99 на месец. Месечната цена на абонамента скача до $ 9,99 за 4K стрийминг.
Curiositystream предлага и CuriosityKIDS – специална колекция от безопасни, забавни и вдъхновяващи програми за семейства, на които да се наслаждават заедно или  само за деца. Приложението вече има над 13 милиона абонати и е водещата в света услуга за стрийминг на документални и нехудожествени филми.

 

Vudu

Vudu е най-доброто приложение за стрийминг за тези, които не искат да се ангажират с месечен абонамент. Това приложение ви позволява да наемате или купувате филми и телевизионни предавания, така че може да ги гледате по всяко време и навсякъде, без да се налага да плащате месечна такса. Ако закупите или наемете филм или телевизионно предаване, може да го изтеглите и за гледане офлайн.

Топ 10
Някои от филмите и телевизионните предавания също се предлагат безплатно, въпреки че се предлагат с реклами. Към огромната си колекция от над 100 000 филма и предавания редовно се добавя ново съдържание.
Това приложение поддържа до 4K UHD стрийминг с Dolby Vision HDR и Dolby Atmos аудио на съвместими устройства. Освен това програмата Vudu’s Disc to Digital ви позволява да създадете копие на филм на носител. Няма много приложения за стрийминг, които имат тази възможност.

YouTube TV

Услугата вече предлага безжичен достъп до над 85 канала, включително десетки възможности за спорт на живо, новини, предавания за деца и развлечения.

Топ 10
Едно членство в YouTube TV поддържа до шест акаунта, така че може да ги споделите със семейството си. Единственото предупреждение е, че не може да стриймвате от повече от три акаунта едновременно. YouTube TV предлага и опция за безплатен пробен период.
Може да гледате YouTube TV на вашия смартфон, таблет, компютър, смарт телевизор или конзола с Android, както и на големия си екран чрез Google Chromecast, Roku и Apple TV. Това приложение предлага и най-добрия облачен DVR от всяко телевизионно приложение на живо – съхранява вашите записи в продължение на девет месеца.

Twitch

Twitch е услуга за видео стрийминг предимно за геймъри. Тук ще намерите предаване на живо на почти всяка игра, включително Minecraft, Fortnite, PUBG, FIFA, League of Legends и други, както и електронни спортове на живо и отразяване на новини. Може да гледате как играят други хора или да предавате собствения си геймплей. Може дори да говорите на живо по време на сесии за игри. Има и театрален режим, за да се избегне прекъсване по време на игра.

Streaming
Twitch се предлага на почти всяка платформа, включително Android, Xbox One, PS4, Amazon Fire TV, Chromecast и др. Въпреки че в момента това приложение е ограничено до нишова аудитория от геймъри, то постепенно се разширява. Вече може да гледате видеоклипове с новини на живо, както и стрийминг на живо на няколко уникални програми като музикални фестивали в Twitch.

Hulu

Ако искате да избирате между предавания на запис или телевизия на живо – Hulu ви дава тази възможност. Тук получавате достъп до колекция от филми и телевизионни предавания заедно с над 70 телевизионни канала на живо. Оригиналната библиотека със съдържание на Hulu не е особено впечатляваща, но при същата месечна такса от $ 64,99 като YouTube TV получавате нещо допълнително. Имайте предвид, че пак ще трябва да гледате реклами с този план.

Топ 10
Тази поддържана от реклами платформа се предлага и като самостоятелна услуга за $ 5,99 на месец. Версията без реклами ще ви струва $ 11,99 на месец. Както споменахме по-рано, може също да изберете комбинация от ESPN +, поддържани от реклами Hulu и Disney + на $ 12,99 на месец.
Това приложение поддържа до шест профила и два едновременни потока. Също така ви позволява да изтегляте заглавия, които се съхраняват до 30 дни или два дни, след като започнете да гледате.

Ако сте харесали статията четете такива в нашия блог.

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.

Източник: www.androidheadlines.com