Актуализация на iOS 15.4.1 поправя грешка, която изтощава батерията
fitbit

Сподели на приятел
7 912

Само преди дни Apple пусна малка актуализация на iOS 15.4.1. Актуализацията идва след пускането на версията iOS 15.4 и поправя няколко грешки. Преди всичко става дума за грешка, която изтощава батерията на iPhone. Но версията коригира и пропуск в сигурността, който Apple казва, че „може да е бил активно експлоатиран“ на някои устройства.

Потребители на iPhone се обърнаха към Twitter, за да се оплачат от изтощаване на батерията след инсталиране на iOS 15.4. Поддръжката на Apple отговори на тези клиенти, като пусна туит, че е нормално някои приложения и функции да се коригират „до 48 часа след актуализация“.

С тази актуализация на iOS 15.4.1 също така се коригира грешка, която кара брайлови устройства да не реагират при навигиране по текст или показване на предупреждение. Друга корекция е на грешка, която кара някои слухови устройства на iPhone да губят връзка в някои приложения на трети страни.

iOS 15.4 на Apple беше пуснат на 15 март. Актуализацията включваше възможността за отключване на iPhone чрез Face ID, докато носите маска, Universal Control, 37 нови емоджи и други функции.

Ако имате проблем с батерията на вашият iPhone, може да разгледате всички варианти, които предлагаме ТУК. Ако не сте технически ентусиасти и не искате да се занимавате със смяната, може да се доверите на нашият доверен сервиз или да се свържете с нас, за да сменим батерията ви и да ви улесним максимално.

––

Огромно разнообразие от качествени аксесоари за Apple можете да видите и закупите в нашия онлайн магазин или в центровете на DICE в:

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.