3 важни причини да имате робот прахосмукачка
fitbit

Сподели на приятел
14 835

Ако иска да има свободно време, една съвременна домакиня трябва да разполага с три уреда у дома: пералня, съдомиялна и робот прахосмукачка. Перални и съдомиялни в DICE.bg все още не предлагаме, но пък можем да ви зарадваме със страхотни роботи прахосмукачки – яки джаджи, които да ви спестят доста домакинска работа и грижи. Ако още се чудите дали изобщо си струва да си купите такова чудо на техниката, ето какво мислим ние по въпроса.

По-малко чистене – повече разходки

Помислете си колко време ви отнема чистенето с прахосмукачка. И колко пъти бързате да се приберете след работа, за да имате време да сготвите и хапнете, и да изчистите, преди съседите да са си легнали, за да не вдигате шум.

А сега си представете, че прахосмукачката си чисти, докато вие сте на работа. Никакви грижи, никакво бързане. Повече време за кафе с приятели, за разходки с децата, за фитнес… А къщата свети.

робот прахосмукачка

В нашия каталог например ще намерите робот прахосмукачка Eufy RoboVac 35C Robot Vacuum Cleaner, която чисти тихо и може да се пъха под почти всички мебели, защото е висока само 7,25 см. Може да чисти добре и твърдите подове, и килимите с къси влакна, като променя автоматично силата на всмукване. Освен това има специален режим за почистване на ъглите или режим за кръгово почистване в средата на стаята. Можете да я контролирате през телефона, чрез мобилно приложение. Има още страхотни функции, а цената ѝ е още по-добра.

Пускате я веднъж – чисти два пъти

Още по-хубавата новина е, че има робот прахосмукачка за сухо и мокро почистване едновременно. Тя е като комбинация от метла и моп, за да ви отмени не в едно, а в две препускания през дома ви. Ще се пъхне във всяко ъгълче, ще обере и измие всички прахоляци, после ще се прибере при зарядното си и ще чака да я почистите за минутка и да я заредите за утре.

робот прахосмукачка

Ние например предлагаме една страхотна Anker Eufy RoboVac G10 Hybrid Vacuum Cleaner, която ще излъска подовете до блясък – събира прах и боклуци даже от фугите между плочките и веднага след това измива. Само я зареждате с малко вода, включвате я, излизате и не я мислите повече. Може да се управлява през телефона и е на супер цена. Препоръчваме ви я, ако имате предимно твърде подове у дома, защото тогава дава най-добри резултати, но може да почисти и килимите.

Една грижа по-малко – едно удоволствие повече

Ежедневните грижи са наистина много – и служебните, и родителските, и личните, и домакинските… И винаги е хубаво, когато някоя грижа отпадне. Особено тази за ежедневното чистене. Няма да се тревожите и ядосвате, ако децата правят трохи, докато се хранят, защото има кой да оправи неразборията. Вкъщи винаги ще е чисто, за да поканите спокойно гости. Всъщност всяко ъгълче ще бъде перфектно излъскано.

За да ви дадем възможност за почистване от висок клас на страхотна цена, можем да ви предложим робот прахосмукачка Anker Eufy RoboVac X8 Hybrid. Тя чисти и мие с едно минаване, има специална система за засмукване на прахоляците от ъглите, перфектна е и за твърди подове, и за килими. Много удобно е да бъде контролирана с приложение за смартфон и да я включите в системата си за умен дом.

Това е робот прахосмукачка, която прави карта на дома ви при първото пускане, за да може да почиства качествено всяко ъгълче при следващите пускания. Ако картата не е съвсем точна, можете да я коригирате на ръка, а ако преместите мебелите, тя сама се актуализира. Нещо повече, този робот прахосмукачка може да пази в паметта си няколко карти, така че можете да я използвате и при домове на няколко етажа. Има още доста възможности за персонални настройки и режими, които можете да пускате от телефона, докато се разхождате с децата или сте в кафене с приятели. Защото, както обещахме, една от най-големите ви грижи вече е отпаднала и имате повече време за любимите си удоволствия.

 

––

Още качествени и полезни джаджи за дома можете да видите и закупите в нашия онлайн магазин или в центровете на DICE в:

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.