Пускане на iPhone 14: очаква се на пазара от 16 септември
fitbit

Сподели на приятел
20 261

Според слуховете и докладите, очакваното пускане на iPhone 14 за продажба вероятно ще бъде в средата на септември, след като бъде представен по време на онлайн събитие за стартиране. Apple се готви да обяви iPhone 14 на събитие за представяне на 7 септември, като продажбите на iPhone, според слуховете, ще започнат на 16 септември – това твърди доклад на Bloomberg от последните дни.

Вероятни дати за пускане на iPhone 14

Този план ще следва традицията на Apple да пуска новите продукти на пазара около седмица след представянето им. На служителите в магазина на Apple е казано да се подготвят за „голямо пускане на нов продукт“ на 16 септември, съобщи Bloomberg.

Както се случва напоследък заради пандемията, компанията ще предава събитието за стартиране онлайн, вместо да го проведе присъствено.

Apple не отговаря на исканията за коментар относно възможната дата на пускане на iPhone 14 на пазара, но предишните събития около iPhone стартираха в началото на септември, обикновено във вторник или сряда, като продажбите започваха в петък на следващата седмица. Събитието за iPhone 13 се проведе във вторник, 14 септември 2021 г., а телефоните бяха пуснати в продажба в петък, 24 септември. По същата логита тази година 7 септември 2022 г. е сряда, а 16 септември 2022 г. е петък.

Какво ново ще има в iPhone 14

Вероятно е iPhone 14 да донесе различни вълнуващи надстройки. Но ще се изправи пред труден пазар, тъй като хората се борят с по-високите цени за ежедневните си нужди.

Очаква се iPhone 14 да има същия 6,1-инчов размер като iPhone 13, както и 6,7-инчов модел Pro Max. Съобщава се, че Apple се отказва от 5,4-инчовия Mini поради слабите продажби. Дисплей  без прорези и 48-мегапикселова камера са допълнителните надежди, които се възлагат в модела Pro, наред с други промени.

Говори се също, че iPhone 14 идва с известно поскъпване. Макар да нямаше промени в цените между iPhone 12 и iPhone 13, новият модел вероятно ще е по-скъп, тъй като веригата за доставки на Apple отбеляза увеличение на разходите.

Тази есен се очаква също да бъдат пуснати нови iPad, Macs и Apple Watches.

 

––

Оригинални аксесоари за iPhone можете да видите и закупите в нашия онлайн магазин или в центровете на DICE в:

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.