ЧЕРЕН ПЕТЪК 2022 – седма поредна година намаления до 90% в DICE.bg
fitbit

Сподели на приятел
21 502

BLACK FRIDAY е любима промоция не само за вас, нашите клиенти, но и за нас, екипа на DICE.bg. Така имаме възможността да виждаме още повече усмихнати лица, които се връщат да ни разкажат колко са доволни от нашите продукти и колко са радостни, че са ги поръчали толкова изгодно. Затова съвсем скоро очаквайте нашия седми пореден ЧЕРЕН ПЕТЪК 2022!

Абонирайте се за нюзлетъра на DICE.bg, за да узнавате първи всички нови изкушения. А междувременно прочетете какво ви подготвяме. Непременно стигнете до края, там са изненадите…

[button newsletter=true]

Над 15 000 продукта в промоция!

Не, не се шегуваме. Броят на мобилните аксесоари и технологичните джаджи, които ще можете да получите на по-ниски цени, този път е над 15 000!

В специалните ни каталози ще намерите оригинални аксесоари за мобилни устройства, кабели, зарядни, протектори, чанти, раници, калъфи, компютърна периферия, яки джаджи за дома и на открито, гейминг джаджи…

Но това не е всичко!

За пръв път имаме специална категория „Продукти на безценица“, за която сме сигурни, че ще ви хареса. Само изчакайте да видите цените в тях и ще разберете защо.

 

Кога ще бъде ЧЕРЕН ПЕТЪК 2022 на DICE.bg?

Можете да си харесвате и да си поръчвате продукти на промоция на 18 и 19 ноември.

Този път няма да обявяваме предварително цените и продуктите. Но когато денят настъпи, не се бавете много, промоционалните цени важат само до изчерпване на количествата. А опитът ни в последните години показва, че продуктите свършват наистина бързо.

 

Какви ще са промоционалните цени?

Очаквайте намаления от 5 до цели 90%!

Но не искаме да ви отнемем вълнението да откривате изгодни аксесоари и джаджи и да ги поръчвате на мига. Затова ще обявим повечето промоционални цени едва в първите минути на ЧЕРЕН ПЕТЪК 2022.

И все пак за най-нетърпеливите ще пуснем малко предварителна информация за някои продукти. Продължете да четете, за да научите първи за тях.

 

Как да не пропуснете нито едно голямо намаление?

Ще пропуснете много, ако не започнете подготовката още сега. Препоръчваме това:

[button newsletter=true]

  1. Абонирайте се за нюзлетъра на DICE.bg. Обещаваме да ви напомним кога стартира ЧЕРЕН ПЕТЪК 2022, за да сте от първите, които ще стигнат до него. А междувременно ще научавате първи за някои супер намалени.
  2.  Четете новините в каналите ни във Facebook, Instagram, YouTube, TikTok. Там ще повдигаме леко завесата и ще можете да виждате някои от продуктите и отстъпките, които подготвяме.
  3.  Направете си профил в DICE.bg още сега. Въведете данните за доставка, за да не губите време да го правите отново и отново при поръчките. Така ще можете да грабнете всичко, от което имате нужда, на наистина добра цена, преди да са ви изпреварили. Ако вече имате, проверете дали данните ви са актуални.

 

Къде и как да купите намалени аксесоари и джаджи?

Можете да използвате страхотните намаления на ЧЕРЕН ПЕТЪК 2022 на 18 и 19 ноември, като поръчвате онлайн на DICE.bg или ако дойдете на място във физическите ни магазини тук:

Все пак имайте предвид, че наличностите се изчерпват бързо и е възможно продукт, който сте видели на сайта, вече да не е наличен във физическия магазин.

Не спирайте да четете, оставили сме най-хубавото за накрая…

Какви продукти ще намерите в ЧЕРЕН ПЕТЪК 2022

Тази година ЧЕРЕН ПЕТЪК 2022 включва невероятно много мобилни аксесоари и джаджи – някои от тях ще са разпределени в над 10 категории за максималното ви удобство! Така ще има от всичко и да ви е по-лесно да намерите онова, което търсите. За истинско улеснение, продуктите от нашия BLACK FRIDAY ще можете да виждате по целия сайт и да ги разпознавате по специалния им етикет на снимките.

И въпреки че засега ще помълчим за отстъпките, искаме да ви разкажем поне за продуктите. Категориите, те ще са активни чак на 18 ноември.

Продукти до 90%     

Ако търсите най-високите отстъпки на аксесоари и джаджи, ще ги намерите тук. Препоръчваме ви да разгледате първо тази категория. Но какво сме приготвили в нея, ще научите чак на 18 ноември.

Продукти на безценица

Това е една съвсем нова категория, в която ще се влюбите! Ще намерите продукти на цени, каквито не сте и мечтали. Тук е мястото да се оборудвате добре.

Луксозни аксесоари

Luksozni aksesoari

В тази категория ще намерите продукти на доказани марки като Nomad, Karl, Guess и др. Това са оригинални луксозни аксесоари, които в тези два дни можете да вземете на невероятни цени и може би да напълните чувала си с подаръци за Коледа.

Аксесоари за автомобил

АКСЕСОАРИ ЗА АВТОМОБИЛ

Ако автомобилът ви е вторият ви дом, то заслужава да е наистина удобен. Ще ви предложим качествени автоаксесоари с големи намаления – ароматизатори, органайзери, прахосмукачки…

Продукти за дома

И понеже домът е най-важното място, дори когато сме мобилни, имаме специална категория с промоции на прахосмукачки, ароматизатори, овлажнители или пречистватели за въздух и други технологични джаджи за истински комфорт.

Слушалки и колонки

СЛУШАЛКИ И КОЛОНКИ

За любителите на музиката и киното, които държат на съвършения звук, сме приготвили слушалки и колони на доказани брандове с добри намаления.

Гейминг продукти

Ако отдавна се чудите дали да подобрите гейминг изживяването, на 18 и 19 ноември е времето да пробвате.

Външни батерии

Знаете, че в DICE.bg няма външни батерии с ниско качество. Но в тези два дни ще можете да ги поръчате познатите марки на много по-ниски цени.

Зарядни и кабели

Зарядни и кабели

И по време на ЧЕРЕН ПЕТЪК 2022 ще ви дадем възможност да поръчате на ниски цени зарядни и кабели, които да използвате в спалнята, офиса, автомобила, раницата, вилата

Baseus

BASEUS аксесоари

Обожаваме продуктите на Baseus – те са дизайнерски, иновативни и супер функционални! Ако все още не сте ги пробвали, ЧЕРЕН ПЕТЪК 2022 ви дава възможност да ги поръчате на много по-ниски цени.

Spigen

Spigen аксесоари

Калъфите и защитните стъкла на Spigen са много яки. Буквално. А на 18 и 19 ноември ще бъдат и на яки цени.

Uniq

Uniq - аксесоари

Уникалната марка Uniq също е в списъка ни с любими марки аксесоари и джаджи. Оборудвайте своя iPhone и Apple Watch така, както заслужава, на супер цени.

Повдигаме завесата за най-верните ни последователи…

Ако вече сте стигнали до тук, заслужавате малка награда: ще бъдете първите, които ще видят някои от продуктите, намалени по време на ЧЕРЕН ПЕТЪК 2022 в DICE.bg. Ето ги и тях:

Baseus GaN Quick Charger C+C 45W (CCGAN-M01) – захранване за ел. мрежа с два USB-C изхода с технология за бързо зареждане и USB-C към USB-C кабел

Knomo Thurloe Laptop Backpack 15 – луксозна мъжка раница от естествена кожа

Urban Armor Gear Watch Case – удароустойчив хибриден кейс за Apple Watch 44мм

Apple Classic Buckle Band – оригинална кожена каишка за Apple Watch 38мм, 40мм, 41мм

Apple iPhone Leather Sleeve with MagSafe – оригинален кожен калъф, тип джоб за iPhone 12, iPhone 12 Pro

Energizer Dual USB Car Charger 3.4A with MFI Lightning Cable – зарядно за кола с 2xUSB изходa (3.4A) и Lightning кабел за iPhone, iPad и iPod с Lightning порт

Moshi Otto Q Wireless 10W Charging pad – поставка (пад) за безжично зареждане за Qi съвместими устройства

STM Ridge Sleeve – дизайнерски ударо и водоустойчив калъф за iPad Pro 12.9 (2018), iPad Pro 12.9 (2020), iPad Pro 12.9 (2021), MacBook Air 11, MacBook 12, преносими компютри и таблети до 12.9 инча

Zens Ultra Fast Wireless Charger Stand 15W with Power Supply ZESC07B/00 – док станция и поставка за безжично зареждане на Qi съвместими устройства

Fuse Chicken Bobine Blackout Everywhere Mount – стоманен Lightning кабел и док станция с клипове и удължител за iPhone, iPad, iPod с Lightning

 

 

А сега ни последвайте в социалните мрежи и се абонирайте за нюзлетъра, за да не пропуснете нито една изгодна оферта.

 

[button newsletter=true]