DICE празнува 16-ти рожден ден! Почерпете се с големи отстъпки
fitbit

Сподели на приятел
14 243

С радост и гордост искаме да съобщим, че в този месец DICE има рожден ден и става на цели 16! Това са 16 години, пълни с предизвикателства, радости и неуморни усилия да следим развитието на технологиите, да изпробваме продукти и да търсим нови достъпни начини да направим живота по-лесен, по-приятен и по-забавен. Обичаме работата си, обичаме джаджите, обичаме и вас и се надяваме да усещате всичко това!

DICE е повече от магазин за мобилни аксесоари

Никога не сме били просто търговци, които купуват и продават, каквото могат. Винаги ни е водило желанието да създадем магазин с подбрани аксесоари и джаджи, които със сигурност работят добре и изглеждат страхотно. Вярваме, че съвременният човек има нужда от такова място, и вече 16 години се грижим то да съществува и да става все по-хубаво.

Продължаваме да изпробваме стотици нови продукти, за да подберем само онези, които наистина си струват.

Търсим съвършения баланс между качество и достъпност.

Не се водим от цената или името на бранда, а само и единствено от функционалността и качеството на продуктите.

Научили сме всичко за всички над 60 000 продукта, които продаваме, за да ви помогнем да ги използвате.

Защо? Защото искаме да ви посрещаме с усмивка и да ви изпращаме усмихнати.

Защото знаем, че нито един бизнес не е по-голям от своите клиенти.

И днес, когато DICE има рожден ден, искаме отново да ви благодарим за доверието. И обещаваме да продължим да работим за вас.

А сега… е време да почерпим!

Промоция на над 7000 продукта

Представете си кутия с над 7000 шоколадови бонбона – нещо такова се опитахме да направим за всички наши верни приятели и нови посетители. При това всеки може да избере каквито и колкото пожелае.

Приготвили сме ви специална кампания с над 7000 продукта с отстъпки до 90%. Мобилни аксесоари, външни батерии, чанти и раници, слушалки и колонки, джаджи за дома и за открито – имаме за всекиго по нещо подбрано и хубаво, на цени, каквито едва ли ще видите скоро. Защото когато DICE има рожден ден, е време за истинско празнуване.

Кога е промоцията

Започваме на 20 март и приключваме на 31 март. Имате 10 дни да разглеждате, обмисляте и поръчвате от нашия онлайн магазин или магазините ни в София, Пловдив и Асеновград.

DICE има рожден ден и празнува дълго, но вие не се бавете много, промоциите важат до изчерпване на количествата, а цените са наистина сладки…

Когато DICE има рожден ден, отстъпките не свършват

Признаваме си: ние сме максималисти и никога не се задоволяваме само с едно решение. И когато DICE има рожден ден, искаме да направим празника си още по-радостен за всички. Затова споделяме повече и повече от любимите си продукти с вас!

Приготвили сме специални отстъпки на мобилни аксесоари и джаджи на някои от любимите ни брандове. Разгледайте ги.

Избрани продукти с до -90%

Винаги винаги винаги, в нашите кампании отбираме висококачествени оригинални продукти, на които можем да ви дадем отстъпки. За тази година сме създали специална категория с избрани над 600 продукта, които смятаме, че ще ви бъдат интересни. Специално, само за вас – нашите клиенти. За да е изненада, линкът към категорията ще бъде активен по време на самата промоция. Благодарим ви.

dice-na16-promo-products

 

Baseus -20%

Като партньор на Baseus, можем да ви предложим стотици видове от техните протектори за телефон, силиконови каишки за смарт часовници, стилни кейсове и страхотни смарт джаджи с уникален дизайн и функционалност.

Baseus 16birthday-JPG

Acefast -20%

Този бранд ще ви даде висококачествени електронни цифрови продукти, включително зарядни, аудио аксесоари, кабели, интелигентна електроника.

Acefast - 16birthday

Joyroom -20%

От Joyroom можете да изберете перфектни аксесоари за мобилни телефони, калъфи за телефони, закалено стъкло, слушалки и други.

Joyroom 16birthday-JPG

Tech-protect -20%

Tech-protect предлагат висококачествени кейсове, калъфи, каишки за часовници и зарядни за брандове като Apple, Samsung, Xiaomi.

Tech-protect 16birthday-JPG

Switcheasy -20%

Switcheasy са едни от най-големите специалисти в производството на  качествени аксесоари за Apple продукти.

Switcheasy 16birthday-JPG

Uniq -20%

Уникален функционален и модерен дизайн за уникални съвременни джаджи – ето в това се специализира Uniq. И резултатът е зашеметяващ.

Uniq- 16birthday-JPG

Urban Armor – 20%

Любителите на екстремното и здравото ще зарадваме с промоция на Urban Armor – собствени дизайни на калъфи и аксесоари за телефони, таблети, слушалки, смарт часовници с перфектна защита и удобство.

Urban Armor 16birthday-JPG

Elago –15%

От Elago вземете идеалния аксесоар за вашия Samsung и Apple – аксесоари за AirPods, аксесоари за iPad, Smart Home, аксесоари за телефони.

Elago 16birthday-JPG

Spigen -15%

Американската компания Spigen създава защитни калъфи за телефони и аксесоари, които разширяват границите на дизайна, технологията и възможностите всеки ден. Ще ви харесат.

Spigen 16birthday-JPG

 

Bose -5%

Няма някой на света, който харесва качествената музика и не е чувал за тази мега компания. Bose – перфектен звук за страстни аудиофили. Нямаме какво повече да добавим, освен да ви подарим 5% отстъпка за техните продукти. Наслаждавайте се винаги на качествен саунд.

Bose 16birthday-JPG

 

А сега… скачайте в купона, забавлявайте се и ни подарете своите щастливи усмивки на горди притежатели на страхотни джаджи – нямаме нужда от нищо повече.

 

 

–-

Възползвайте се от промоциите за рождения ни ден в нашия онлайн магазин или в центровете на DICE в:

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.