Най-добрите аксесоари за AirPods Pro – класация на DICE.bg
fitbit

Сподели на приятел
15 260

Някои важни подробности, които е добре да знаете при избора на аксесоари за AirPods Pro

AirPods Pro 2 са със същия размер като оригиналните AirPods Pro. Въпреки това има някои малки разлики, най-забележителните от които са конфигурацията на микрофона на слушалките и вграденият високоговорител в калъфа за зареждане на AirPods Pro 2, който излъчва звук, подобен на сонар, когато проследявате слушалките в приложението Find My. Освен това в калъфа на AirPods Pro 2 вече има място за закачане връзка за ръка.

Въпреки че калъфите, предназначени за оригиналния калъф AirPods Pro, ще паснат добре на AirPods Pro 2, калъфът, специално проектиран за AirPods Pro 2, ще има специални отвори за порта за високоговорителя. Ако искате водоустойчив калъф за вашите AirPods 2 (или AirPods Pro), те обикновено покриват всички портове. Можете да си купите калъф, изработен от термополиуретан, който осигурява прилична защита, ако изпуснете калъфа. Можете също да си купите аксесоари, някои дори изработени от кожа, които придават на вашия калъф AirPods по-престижен вид, като същевременно осигуряват защита.

Както и при другите популярни устройства на Apple, линията слушалки AirPods на Apple провокира производството на подходящи аксесоари, които да улесняват ползването им. Резултатът е изобилие от аксесоари за AirPods Pro и AirPods Pro 2, някои от които определено си струва да имате. Тук ще ви предложим нашата класация на най-добрите силиконови кукички, калъфи, зарядни аксесоари за AirPods Pro, които можете да намерите при нас в момента.

Elago AirPods Pro EarHooks

Тези силиконови кукички за Apple AirPods Pro на Elago са идеален начин да НЕ изгубите слушалките си. Те са леки, компактни и супер здрави, лесно е да ги сложите и махнете, а изработката от антиалергичен качествен силикон няма да дразни кожата ви, колкото и дълго да ги носите.

Но на-добрата характеристика на тези аксесоари за Apple AirPods Pro е, че не пречат на бутона за активното шумоизолиране, както и на мрежата на микрофона.

Tech-Protect AirPods Pro Silicone Eartips

Тапичките на слушалките често имат нужда от подмяна и това е един от най-добрите резервни варианти. Това са качествени силиконови тапи на популярна марка, които са меки и приятни, за да не дразнят при носене. Разбира се, те са точно оразмерени за Apple Airpods Pro.

Uniq AirPods Loop Sport EarHooks Dual Pack

Този модел силиконови кукички са на Uniq – един от любимите ни производители. Слагате ги и ги махате лесно, дори по време на тренировка. Изработени са от мек, антиалергичен качествен силикон, който не дразни кожата. В комплекта има 2 бели и 2 черни кукички, за да избирате според различните ситуации.

Elago Airpods Pro Waterproof Hang Case

Това е един от любимите ни аксесоари за Airpods Pro – водоустойчив силиконов калъф, подходящ за спорт и екстремни условия. Снабден е със сертификат IP67, тоест понася потапяне до 1 метър дълбочина във вода, но дава защита и при изпускане, удари, надраскване. Има страхотен дизайн, който предпазва не само слушалките, но и Lightning порта за зареждане чрез специална силиконова тапа. Не на последно място, не допуска навлизането на прах при слушалките. Към калъфа е прикрепен удобен карабинер за закачане, а силиконът е висококачествен и оребрен, за да не позволява да се изплъзне от ръката. Слушалките пасват плътно в калъфа, за да бъдат максимално защитени.

Uniq Vencer Silicone Hang Case

Това е друг предпазен силиконов калъф за Apple AirPods Pro 2 с функции, които обожаваме. Има специално изтънена силиконова мембрана около LED индикатора, за да е видим от всички ъгли, но в същото време осигурява добра защита при изпускане, удари, надраскване, мръсотия и т.н. Изработен е от висококачествен термополиуретанов (TPU) силикон, който не се плъзга и обгръща стабилно слушалките. Тук също разполагате с карабинер, но този път е в комплект с леко, компактно и изключително здраво силиконово въженце, за да ги носите по-сигурно при по-интензивна тренировка и да не изпадат от ушите ви.

Elago Airpods Slim Basic Silicone Case

Следващ в класацията ни с любими аксесоари за AirPods Pro е този предпазен силиконов калъф с дебелина едва 1 мм, който е изключително лек и не добавя обем на кутийката. В същото време осигурява добра защита от надраскване и удари. И в този модел има специално изтънена силиконова мембрана около LED индикатора, а висококачественият силикон не се плъзга и осигурява стабилно хващане. Предлага се и в приятни момичешки цветове – нежно розово и лилаво.

Gear4 AirPods Pro Apollo Silicone Case

Gear4 също влиза в класацията ни с този прекрасен предпазен силиконов калъф за Apple AirPods Pro. Спечели ни със своя страхотен, нехлъзгащ, качествен силикон, който защитава добре от удар и мръсотия. Но особено харесваме свежия дизайн, якия карабинер и страхотните цветове – макар и само три на брой, определено са подходящи за градския младежки стайлинг.

Guess Airpods Pro Silicone Case

Сред дизайнерските аксесоари за AirPods Pro искаме да препоръчаме нашия официален лицензиран предпазен силиконов калъф на Guess. На пръв поглед ще видите страхотната визия и златистото брандиране, което привлича погледа. Цветовете са модерни и са изцяло в тон с останалите продуктови линии на марката, а ситните пръски добавят още един фин дизайнерски детайл. Дори карабинерът тук е уникален и е с кръгла форма, която довършва перфектно дизайна.  Това несъмнено е малко бижу, което да използвате не само като аксесоар за AirPods Pro, но и за тоалета си.

На втори поглед ще ви направи впечатление изключително високото качество на материали и изработка, типични за всички продукти Guess. Така че не се съмнявайте, кейсът предоставя чудесна цялостна защита от удари, надраскване, мръсотия и т.н.

Uniq Terra Genuine Leather Case

Време е да преминем към тежката класика с този невероятен кожен кейс на Uniq. Това е аксесоар за истински ценители: удивителен класен дизайн с елегантен кант, висококачествена естествена кожа в стилни цветове и прецизна ръчнa изработка. Това е модерен аксесоар, който внушава сериозност и респект и стои перфектно редом до скъп часовник или в директорски офис.

Но изисканият вид далеч не е всичко: защитата, която калъфът осигурява, е гарантирана от вътрешността, изработена от здрав поликарбонат. Към калъфа е прикрепена и здрава връзка за ръка, чрез която можете да носите слушалките по-сигурно.

Усещането за луксозни аксесоари за AirPods Pro продължава и в останалите функционалности: можете да зареждате слушалките, докато стоят в калъфа, както жично, така и безжично. Несъмнено сме влюбени в него!

Nomad Horween Leather Case

Вдигаме още малко нивото, за да стигнем до класата на Nomad и да ви представим този предпазен кейс от естествена кожа за Apple Airpods Pro 2. Това е наистина уникална майсторска изработка с материали от най-висок клас!

Истинският лукс, който получавате тук, е 100% естествена кожа, ръчно обработена и оцветена с висококачествени растителни бои, за да изглежда брутално красиво и елегантно. Nomad работи с една от най-старите американски компании за кожа – Horween Leather Company, за да получи тази висококачествена естествена кожа за своите продукти. И точно както ценителите очакват, кожата се променя с времето и придобива онази красива натурална патина, която е израз на класика и аристократизъм.

Дизайнът на тези аксесоари за Airpods Pro 2 отговаря напълно на идеята: максимално изчистен и съвършено елегантен в своята простота. Но вътрешността е изработена от здрав поликарбонат, за да гарантира и функционална защита от удар и надраскване на любимите ви слушалки. И както очаквате, можете да зареждате слушалките, докато са в кейса.

Това определено е кейс, които можете да извадите на бизнес среща или официална вечеря, без да не се притеснявате за престижа си.

Elago Trio Charging Hub Pro

И нека преминем към аксесоарите за Airpods Pro, които са за използване у дома или в офиса. Тази супер практична и лека силиконова поставка на Elago е изработена от екологично чист и безопасен TPU (термополиуретан) материал. Предлага възможност да поставите и зареждате едновременно Apple iPhone (всички модели с Lightning конектор), всички модели Apple Watch и Apple AirPods Pro.

За самото зареждане ще имате нужда от кабелите и захранванията за устройствата, които се продават отделно, но поставката позволява да организиране на кабелите, за да не се преплитат. Освен това можете да използвате или три отделни захранвания (за всяко едно от устройствата) или едно по-мощно с достатъчна мощност за трите устройства.

Важно е да знаете, че поставката е съвместима за използване само с оригиналните Apple кабели или кабели на Elago. Но и без това няма смисъл да използвате други, нали?

Tech-Protect 3-in-1 Magnetic MagSafe Wireless Charger A22

Вдигаме нивото на аксесоари за AirPods Pro с още една тройна поставка, този път за безжично зареждане на iPhone 14, 13, 12 и всеки iPhone с Magsafe, Apple Watch и AirPods Pro. Тя позволява да използвате едновременно силата на тройно безжично зареждане и удобството на магнитното свързване. Проектирана е за моделите iPhone 13/12, Apple Watch и AirPods Pro.

Стойката има вградено магнитно зарядно и безжична поставка за зареждане, но любимата ни част е, че може с лекота да захранва и трите устройства едновременно, включително зареждане на всички Qi-съвместими устройства. Съвместима е и с MagSafe калъфи и кейсове. Магнитната MagSafe приставка с вграден модул за безжично зареждане за нула време зарежда iPhone с мощност до 7.5W, докато е здраво прикрепен с магнита.

Харесваме, че Tech-Protect 3-in-1 има LED индикатор, който показва кога устройствата се зареждат, и неплъзгаща се основа, за да не се мести стойката. И не на последно място, изглежда толкова елегантно, че e като модерна декорация на стаята.

JC 5-in-1 Wireless Charger

Най-доброто, което можем да ви предложим в категорията зарядни аксесоари за AirPods Pro, е тази уникална поставка за безжично и жично зареждане, изработена от поликарбонат и алуминий. Зад изискания дизайн се крие вградено магнитно зарядно, което без проблем зарежда едновременно модели iPhone 13 и 12, Apple Watch и AirPods Pro, както и всички Qi-съвместими устройства. Съвместима е с MagSafe калъфи и кейсове.

Освен изумителния модернистичен дизайн и практичността, поставката има и регулируема LED подсветка с три различни нива на осветеност и мощност 2W.

Чрез магнитното зареждане телефонът получава бързо зареждане с мощност до 7.5W, докато стои елегантно на алуминиевата поставка. Но стойката разполага и с USB-A изход, който позволява да включвате кабел и да зареждате всяко едно мобилно устройство с мощност до 10W.

Харесваме наличието на LED индикатор, който показва кога устройствата се зареждат, и противохлъзгащата основа. А дизайнът… дизайнът е повече от готин.

 

Открийте още аксесоари за AirPods Pro и AirPods Pro 2 в онлайн магазина или в центровете на DICE в:

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.