Premier League: Къде да гледате футбол онлайн
fitbit

Сподели на приятел
1 974

Английската висша лига, известна още като Premier League, е дивизия от най-високо ниво в английския футбол. Premier League е най-гледаната спортна лига в света, както и най-богатото първенство в Европа.

Ако сте фен на футбола, може би сте забелязали, че не винаги може да гледате свободно мачовете от английската Висша лига. Докато някои от тях се излъчват по телевизията, повечето услуги за стрийминг като Sky Go и BT Sport използват регионално блокиране. За да се предотврати гледане от страни, различни от Великобритания. Въпреки това е възможно да заобиколите тези ограничения.

Ако нямате възможност да гледате Premier League, но не искате да пропускате нито един двубой –  използвайте VPN, за да гледате мачовете онлайн. VPN криптират мрежовия трафик, което означава, че не може да бъдете проследени от външен наблюдател. Това включва хакери, мрежови администратори и вашия доставчик на интернет услуги. Можете да прикриете IP адреса си с такъв от друга държава, като се свържете със сървър в нея. Това означава, че можете да заблудите уеб сайтовете.

Ето и най -добрите налични VPN услуги :

  1. ExpressVPN –  Огромна мрежа от бързи сървъри, тази VPN може да деблокира EPL мачове от всяка точка и почти всякакви други популярни гео-ограничено стрийминг съдържание. Солидни функции за сигурност и включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
  2. NordVPN –  Мрежа от сървъри, които нямат проблеми с деблокирането на EPL мачове. Постоянна скорост на стриймване.
  3. IPVanish- Фаворит сред потребителите на Kodi и Fire TV Stick. Добри скорости за стрийминг.

Великобритания

Абонаментните услуги Sky Sports и BT Sport  са мрежите, чрез които мачовете от Висшата лига се предава на зрителите в Обединеното кралство. Sky продължава да доминира с права за 126 игри през сезон 2018/19, докато BT има само 42.

Ако искате да следите двубоите, абонаментът на Sky Sports ви позволява да гледате от мобилен телефон, таблет и компютър чрез услугата Sky Go. За абонатите на BT Sport приложението BT Sport или BTSport.com е мястото, което трябва да посетите за стрийминг на мобилен телефон или компютър.

Можете също да следите на живо по телевизията NOW , която предлага атрактивни седмични абонаменти за Sky Sports.

Ако се намирате извън Обединеното кралство и искате да гледате някой от мачовете във Висшата лига, не се притеснявайте за гео-блокерите в профила си – просто отворете VPN и следвайте инструкциите, за да гледате онлайн.

 

Как да следим Premier League в САЩ 

В САЩ, NBC е запазила правата си да излъчва на живо мачове от Висшата лига. Те имат възможност да излъчват 230 мача по NBC SN, USA Network, TELEMUNDO и NBC Universo. Звучи парадоксално, но американците получават възможност да гледат повече мачове на живо от британците.

Имате възможност да гледате 150 срещи чрез платената услуга – NBC Sports Gold. Може да я използвате чрез различни операционни системи –  iOS, Android, Apple TV, телевизия Amazon Fire, Chromecast и Roku.

За тези, които искат да гледат основните канали на NBC, но на компютър или мобилно устройство, можете използват друга абонаментна услуга – DirectTV , Sling и Fubo – всяка от тях има безплатен пробен период.

 

Как да следим Premier League в Канада

Мачовете от Висшата лига ще бъдат споделени между кабелните канали SportsNet и TSN за тези, които искат да следят двубоите в Канада. TSN предлага на своите абонати възможност за гледане онлайн чрез приложението си TSN Go. Каналът е достъпни на Chromecast, Xbox One и Apple TV.

Как да следим във Висшата лига в Австралия

Добрата новина за феновете на Висшата лига е, че SBS излъчва по една среща всеки уикенд от сезон 2018/19 . Ако искате да гледате на устройство като компютър или мобилен телефон, ще имате нужда от приложението World Game app

За онези, които се нуждаят от повече от една среща на седмица, съществува абонаментната услуга Optus Sport. Тя има възможността за излъчване всяка среща във Висшата лига ако сте заплатили абонамента си. Може да ползвате абонамента си за Optus Sport през мобилния си телефон, компютъра или таблета си, а също така да имат достъп до услугата на Fetch TV, Chromecast или Apple TV.

За първи път тези, които нямат договор с телекомуникационната мрежа Optus, могат да се възползват от месечните абонаменти за Optus Sport и да гледат всички мачове на живо. Услугата е достъпна за Google Play или App Store.

Ако сте извън Австралия и искате да се включите в Optus Sport, можете да използвате един от любимите ни VPN по-горе и да наблюдавате срещите от точка на света.

Как да гледаме Висшата лига в Нова Зеландия

Официалният оператор на Premier League в Нова Зеландия е абонаментна услуга BeIN Sport. Както Optus Sport в Австралия, те  имат права да излъчват всички мачове на живо.

BeIN Sport е наличен като надстройка за абонатите на Sky. Те ще имат възможността да прехвърлят всеки мач на своя компютър или мобилно устройство чрез BeIN Connect. Удобството, което предлагат, абонамент за BeIN Connectбез договор със Sky. Имате възможност за безплатен тестов период.

Как да гледаме Висшата лига в Индия

Абонатите на Star Sports в Индия се присъединяват към тези, които могат да гледат всеки мач от сезона на Висшата лига на живо. Star Sports Select 1 или 2 канала ще всички мечове игра от сезона 2018/19.

За абонатите, които искат да следят срещите в движение имат възможност да инсталират платформата Hotstar на мобилното си устройство.

За повече информация посетете официалния сайт на Английска висша лига

За още интересни статии посетете нашия блог.