BASEUS – най-практичните аксесоари за любимото ви място
fitbit

Сподели на приятел
13 874

BASEUS е познат и в България бранд за иновативни мобилни и компютърни аксесоари и готини джаджи за дома, колата и офиса. Baseus/Base on user (Базирано на потребителя) e политиката на производителя – идеите и дизайнът за продуктите са вдъхновени от ежедневните нужди и пречки на широк диапазон клиенти – програмисти, шофьори, родители – различните роли, в които сме всеки ден. Удобството на потребителите е най-важното в техния дизайн и решенията им са доста хитри.

Марката се появява през 2011 г. в Китай, като част от Shenzhen Baseus Technology Co. и до днес бързо се доказва в Европа и света, защото има емблематично високо качество и много изчистен функционален дизайн. Made in China е с ново измерение при Baseus:

  • Иновативни продукти – от идеята до приложението. Брандът интегрира научноизследователска дейност, проектиране, производство и продажби на продукти, като съчетава еко материали, нови технологии, модерни елементи и дизайн.

  • Перфектни технически характеристики. Всеки нов продукт се изпитва в специализирани инженерни лаборатории, след което получава сертификати за качество според изискванията на отделните държави, в които се продава.
  • Практични и естетически издържани продукти. В BASEUS вярват, че всеки интелигентен продукт може да бъде по-ефективен и удобен чрез практичен и опростен дизайн. И успяват да го постигнат по впечатляващ и разпознаваем начин.

  • Идеален баланс между качествата. Продуктите на BASEUS имат иновативни идеи, впечатляващ дизайн, невероятна функционалност, средно към високо качество и наистина добри цени. Не е чудно, че вече се продават в над 180 държави.
  • А сега и с още по-добри цени в DICE + 24 месеца гаранция в страната и бърза доставка със специалната 15% отстъпка на bg с код dc-baseus15 до 15.11!

 

Продукти на BASEUS

Продуктите на BASEUS са изумително разнообразни и на практика има по нещо за всекиго – аксесоари за мобилни устройства, аксесоари за автомобила, уникати за дома/офиса/вилата и аксесоари за онези, които прекарват много време на открито.

В DICE.bg поддържаме постоянна наличност на стотици видове продукти на BASEUS, с което сме предпочитан партньор на бранда в нашата страна и региона. Можете да се доверите и на професионалната ни консултация при нужда.

Ето кои са нашите предложения и препоръки за любими джаджи на BASEUS с 15% отстъпка от DICE.bg (с код dc-baseus15 до 15 ноември).

 

Аксесоари за телефони и мобилни устройства BASEUS

И отново огромен каталог от продукти! BASEUS създават уникални мобилни аксесоари: стабилизатори и триподи за снимки, кейсове и защитни покрития за дисплей, външни батерии, калъфи за iPad и iPhone, водоустойчиви калъфи, каишки за Apple Watch, падове за безжично зареждане, поставки за бюро и легло, писалки и най-вече страхотни безжични блутут слушалки, които работят перфектно и са невероятно удобни. Да, отново са с впечатляващ дизайн!

Вземете своите нови аксесоари за телефони и мобилни устройства на BASEUS с 15% отстъпка от DICE.bg с код dc-baseus15 до 15 ноември.

 

Кабели, зарядни, хъбове BASEUS

BASEUS произвежда много разновидности на кабели и зарядни за всякакъв вид електронни и мобилни устройства, включително безжични падове за зареждане, lightning и др. Това са качествени бързи и преносими зарядни, адаптери, хъбове, докинг станции с различен брой и вид портове, които можете да използвате навсякъде. Нещо повече – те са лесно заменяеми и дори в момента да няма наличност от модела, който търсите, той може безпроблемно да бъде заменен с друг с близки характеристики.

Вземете своите нови кабели, зарядни и хъбове на BASEUS с 15% отстъпка от DICE.bg с код dc-baseus15 до 15 ноември.

 

GaN зарядни 

Зарядните устройства с GaN Technology (галиев нитрид) са съвсем ново поколение зарядни с впечатляващи характеристики:

  • Мощно и сигурно захранване за ел. мрежа, осигуряващо до 100W мощност
  • Поддържани протоколи за бързо зареждане: Power Delivery 3.0 (PD 3.0), Quick Charge 4.0+ (QC 4.0+, QC 3.0, QC 2.0), SCP + FCP (Huawei), AFC (Samsung), PE+
  • Вграденият интелигентен чип за идентификация и управление на захранването гарантира, че устройствата са безопасно заредени и няма да се повредят по време на зареждането. Дори ако устройството се зарежда дълго време, то няма да прегрее
  • Възможност за зареждане и на MacBook с мощност до 100W чрез единия USB-C порт
  • Възможност за зареждане на четири устройства едновременно
  • LED индикация за зареждането

Вземете своите нови GaN зарядни на BASEUS с 15% отстъпка от DICE.bg с код dc-baseus15 до 15 ноември.

 

Аксесоари за автомобил 

Тук ще откриете невероятни автомобилни аксесоари като алуминиева визитка за телефонен номер при временно паркиране на автомобил,  водоотблъскващи лепенки за огледала, ароматизатори с уникални дизайни и различни аромати, почистващи таблетки за стъкла, както и качествени и удобни ръчни прахосмукачки, автомобилни зарядни, адаптери, поставки за смартфони, електрическа помпа за вода, преносими прахосмукачки и аксесоари за почистване на автомобила, блутут FM трансмитери, сенници, органайзери, система за наблюдение на налягането и температурата в гумите, компресор за гуми, пречиствател или овлажнител на въздуха, покривало за багажник за домашни любимци и какви ли още не джаджи със страхотен дизайн за пътуване със стил и още повече удобство.

Можете да видите страхотно видео за тях в нашия TikTok канал и да се абонирате: https://www.tiktok.com/@dice.bg/video/6938822330122521861

Вземете своите нови аксесоари за автомобил на BASEUS с 15% отстъпка от DICE.bg с код dc-baseus15 до 15 ноември.

 

Джаджи за дома 

Домът в представите на BASEUS не е просто модерен и стилен, а и интелигентен. Няма как да изброим стотиците иновации, които брандът произвежда: портативен мини хладилник (да, можете да го сложите до леглото или дивана, в багажника или копето на колата, на вилата), озонатор за въздух, устройства за намиране на изгубени вещи, преносими прахосмукачки, LED лента, соларни външни лампи, адаптери за безжично споделяне на екрана на мобилно устройство към телевизор, таймери, дистанционни управления за домашната техника, пречистватели и овлажнители за въздух… Техните аксесоари за дома изглеждат невероятно добре, ще направят ежедневието ви несравнимо по-удобно и се вписват перфектно в модерния интериор.

Вземете своите нови джаджи за дома на BASEUS с 15% отстъпка от DICE.bg с код dc-baseus15 до 15 ноември.

 

Компютърни и (хоум)офис аксесоари 

Продуктивността изисква някои несъмнени удобства. BASEUS определено са сред най-добрите производители на компютърни аксесоари за лаптопи и хоум офис аксесоари. Можете да превърнете всяко място в работно, като просто вземете лаптопа си и някои от страхотните продукти на BASEUS – падове за безжично зареждане, хъбове, уникална преносима сгъваема поставка за лаптоп, функционална LED лампа за монитор, четец за карти памет, адаптери, блутут устройства за прецентации и др. Добавете и функционална раница или чанта – и мобилният ви офис е готов за приключения. Със стил!

Последвайте ни в TikTok, където е видеото за страхотните падове: https://www.tiktok.com/@dice.bg/video/6968489826655948037

Вземете своите нови аксесоари за лаптопи/офиси на BASEUS с 15% отстъпка от DICE.bg с код dc-baseus15 до 15 ноември.

 

 

LED лампи 

BASEUS са създали и произвеждат стотици модели невероятни LED лампи за всяко място, на което ви е нужна светлина – у дома, в автомобила, в офиса, на къмпинг… Един от най-уникалните им продукти са минималистичните силиконови детски лампи с формата на сладки животни с нежна светлина в различни цветове. Те са преносими, меки, а силиконовото им покритие се маха и мие при нужда, абсолютно безвредни за малки деца. Но ще се влюбите и в настолните им лампи с модернистичен и изчистен дизайн, футуристичните нощни лампи (дори с гласово управление), селфи ринговете, практичните лампи за монитори и т.н.

Вземете своите нови LED лампи на BASEUS с 15% отстъпка от DICE.bg с код dc-baseus15 до 15 ноември.

 

Джаджи за къмпинг 

И не на последно място, BASEUS създава удобни и ефективни джаджи за къмпинг. Освен емблематичния им мини хладилник, ще ви харесат и практичните LED лампи за палатка или автомобил с докосване и различни степени на осветяване. Имат и външни батерии, лампи за комари – можете да превърнете къмпингуването в почти луксозно преживяване, в което няма да ви липсват нито удобства, нито стил.

Вземете своите нови джаджи за къмпинг на BASEUS с 15% отстъпка от DICE.bg с код dc-baseus15 до 15 ноември.

 

 

––

Можете да видите и закупите всеки от споменатите категории продукти в нашия онлайн магазин или лично в центровете на DICE в:

Полезни продуктови ревюта можете да откриете в YouTube канала ни.