Black Friday в dice.bg. Кога и как ще се състои?
fitbit

Сподели на приятел
29 572

Черен петък в Дигитален Център – Dice.bg

В последните години кампанията ни – Black Friday – се утвърди като деня, в който ще получите най-голяма отстъпка за даден продукт в сравнение с редовната му цена. Това е денят, в който всеки ще желае да си купи любимия продукт, тъй като той ще бъде намален до неприлично ниска цена.

Всички наши настоящи и бъдещи клиенти ще бъдат напрегнати и ще чакат ред на опашката в магазина. Или пък ще закупят своя продукт онлайн, чакайки с дни доставката му. За поредна година ние, от dice.bg, ще организираме най-мащабната си кампания Black Friday, като се надяваме да достигнем максимално много хора и да ги накараме да се усмихнат.

За целта ще намалим множество аксесоари и джаджи, като:

  • Кабели;
  • Кейсове;
  • Зарядни;
  • Калъфи;
  • Стъклени протектори;
  • Слушалки;
  • Колонки;
  • Хъбове;
  • Външни батерии;
  • Джаджи и иновации;
  • Раници и калъфи за лаптоп;
  • Аксесоари за лаптоп;
  • Резервни части.

Разбира се, много от намалените стоки ще бъдат точно за най-известните и актуални смартфони и таблети, така че със сигурност за всекиго ще има по нещо. Отстъпките ще са индивидуални, но както винаги при нас на определени продукти те ще достигат до -90%.

Освен определени продукти, разположени в специални категории, всеки един артикул от кампанията ще има лейбъл (знак) в горния десен ъгъл на своята снимка, който ще показва, че това е намален продукт от промоцията.

Кога ще се състои Black Friday?

Ежегодната ни кампания Black Friday тази година ще стартира на 22 ноември в 07.00 сутринта, като идеята е да можем да задоволим нуждите на нашите клиенти откъм наличност, качествено отношение и същевременно с това да можем да доставим в най-кратък срок избраните мобилни аксесоари. Както винаги дори при изчерпани аксесоари, които сте изпуснали да закупите, нашите консултанти ще се опитат да решат вашите проблеми. Ще ви предложат продукти – максимално близки до желаните, или такива, които покриват вашите нужди.

Как да се подготвим?

Както всяка година, така и тази на самия ден – 22 ноември – Black Friday – ще има много посещения както на място, така и онлайн, а освен това продуктите ни ще свършват доста бързо. Тук сме описали определени насоки и съвети, за да направите изживяването си при нас приятно, а пазаруването лесно и бързо.

1. Следете нашия сайт и се абонирайте за нашите канали в социалните мрежи – Facebook, Instagram, Youtube. През целия месец ноември там ще показваме различни категории продукти и техните намаления. Те ще участват в кампанията Black Friday в dice.bg.

2. Попълнете предварително данните си за адрес на доставка в профилите си, за да не губите при поръчките време, през което някой друг да грабне вашите продукти. Ако нямате профил, то създайте си бързо и лесно ТУК.

3. Абонирайте се за нашия Newsletter. Това може би е най-важната стъпка за нашата кампания Black Friday. В знак на благодарност затова, че са се абонирали и са наши фенове, хората от нашия бюлетин ще получат информация преди всички останали. Те ще разберат по-рано кои ще са категориите с намаления. Освен това ще получат специално видео, което ще описва някои от най-желаните продукти в промоцията, както и специално подбрани артикули с големи отстъпки. Освен това те първи ще имат достъп до кампанията, като ще получат имейл кога тя ще е валидна за тях. Просто кликнете бутона отдолу и ще бъдете от първите, които ще имат възможност да се усмихнат с качествен продукт, закупен с голяма отстъпка.

[button newsletter=true]

Доставка на онлайн закупени продукти от кампанията Black Friday

С цел да бъдем максимално ефективни, съветваме ви да закупите продуктите си онлайн. На място в нашите магазини ще има доста хора и ще бъде по-добре да разглеждате онлайн. Разбира се, ще имате опцията да отворите и погледнете вашата пратка. Така ще може да се уверите, че получавате в търговски вид точно това, което сте закупили.

Работим с куриерска фирма „Еконт“, като най-добре е да посочите за адрес на доставка офиса на куриера най-близо до вашия дом или работа. По този начин ще вземете вашата пратка в удобно за вас време. Доставката по време на кампанията Black Friday ще бъде удължена до 7 работни дни. Разбира се, ще направим всичко по силите си да получите продуктите си по-бързо.

Клиентите от София трябва да знаят, че по време на кампанията няма да могат да се възползват от новата ни опция – „Бърза доставка“.

В заключение

Кампанията Black Friday (Черен Петък) на dice.bg е уникална по рода си, тъй като дава възможност на хората да закупят мобилни аксесоари от висок клас на много достъпни цени. Да не забравяме, че след края на ноември идва празничният декември. Ще можете да закупите подарък за всеки от семейството за предстоящите коледни и новогодишни празници. Зарадвайте вас и вашите близки по перфектен начин. Екипът на dice.bg ви пожелава успех и приятно пазаруване.

Не забравяйте – датата е 22 ноември 2019. Онлайн ще стартира в 07.00 часа, а физическите ни магазини отварят в 10.00ч. Промоцията на цените важи до изчерпване на количествата.