ЧЕРЕН ПЕТЪК 2021 – аксесоари за телефони и джаджи с до 90% намаления
fitbit

Сподели на приятел
12 105

Никак не е нужно да ставате от мястото си и да обикаляте по магазини в тази странна обстановка с толкова много правила. Пазарувайте съвсем лесно калъфи за телефони, джаджи за дома, аксесоари за хоум офиса, раници и поставки, зарадвайте се или пригответе подаръци за коледните празници още сега. Моментът е подходящ, защото в DICE отново ще има специален ЧЕРЕН ПЕТЪК 2021, който ще трае 3 дни!

Продължете четенето чак до края, за да каква ще е промоцията и как да не я пропуснете.

Хиляди продукти с намаления до 90%!

Знаете, че в каталога на DICE винаги има десетки хиляди предложения. И голяма част от тях ще можете да поръчате невероятни отстъпки до 90%!

Сигурни сме, че намаленията ще ви харесат и ще ви помогнат да зарадвате себе си или любим човек – в тези времена всички имаме нужда от малко внимание и обич, нали?

Ще познаете офертите ни за ЧЕРЕН ПЕТЪК 2021 по етикета с надпис, които ще сложим в горния десен ъгъл на изображението. Търсете го!

ЧЕРЕН ПЕТЪК 2021 – цели 3 дни!

Времето за разглеждане и поръчки на аксесоари за мобилни устройства и смарт джаджи от ЧЕРЕН ПЕТЪК 2021 е от 19 до 21 ноември.

Няма да има навалица в магазина, ще има спокойно оглеждане и приятно пазаруване. Няма да има блокиране на формата за поръчки в сайта, нито каквито и да е рискове. Познавате ни: получавате само качествени оригинални продукти с доказан произход, на които да се наслаждавате дълго време. И да ги подарите с удоволствие. И да улеснят живота ви.

И все пак не се бавете твърде много, офертите ще важат само до изчерпване на количествата

Разбира се, абонаментът за нюзлетър ще ви помогне да не пропускате нито новините, нито старта на кампанията.

[button newsletter=true]

Аксесоари за мобилни устройства и джаджи с изненадващо големи отстъпки

За да направим този DICE Black Friday още по-интригуващ, ще имаме за вас специални изненади. Голяма част от намалените кейсове, аксесоари за Apple, кабели, калъфи за мобилни телефони, аудио продукти, раници и поставки ще видите чак в деня, в който стартираме кампанията. Тогава ще разберете и какви точно ще са намаленията. А всички наши специални клиенти ще получат персонална оферта.

 

Какви аксесоари с намаление да очаквате?

Но за да не ви измъчваме твърде много, ще повдигнем леко завесата и ще ви покажем някои от категориите и продуктите, които ще ви очакват на изумителни цени в нашия ЧЕРЕН ПЕТЪК 2021.

 

Аксесоари за Apple Watch

черен петък 2021 apple

Знаем колко много обичате своя смарт часовник, а ние разполагаме със стотици модели кожени и силиконови каишки, зарядни, рамки, кейсове, защитни покрития за Apple Watch и всичко друго, от което имате нужда. Ето няколко различни начина да му се насладите пълноценно.

Apple Classic Buckle Band – оригинална кожена каишка за Apple Watch 38мм

Apple Beryl Sport Band S/M & M/L – оригинална силиконова каишка за Apple Watch 42мм, 44мм (морска пяна)

Satechi Trio Wireless Charging Pad – док станция и поставка за безжично зареждане на Qi устройства, Apple Watch и Apple AirPods (черен)

Чанти и раници за лаптопи

черен петък 2021 раници

Специалните чанти и раници за лаптопи и компютри ни правят точно толкова мобилни и гъвкави, колкото имаме нужда днес. Страхотни са и за децата, разбира се. Искаме да ви ги предложим на наистина изкусителни цени. Ето част от вариантите.

Satechi Fabric Carrying Case 13 – елегантна чанта за MacBook Pro 13 и лаптопи до 13 инча (тъмносив)

Knomo Harpsden Laptop Backpack – луксозна раница за преносими компютри до 14 инча (бежов)

Case Logic Intrata 15.6 Laptop Bag – елегантна чанта за MacBook Pro 15 и лаптопи до 15 инча (зелен)

Абонирайте се за нашия нюзлетър. Така ще получите напомняне и имейл с отбрани категории и продукти на пощата си, както и директно известие при старта на кампанията нa 19.11 сутринта. Абонирайте се тук:

[button newsletter=true]

Аудио аксесоари – слушалки, колонки

черен петък 2021 аудио

Когато всички сме дълго време у дома, е трудно да пазим свое лично, работно и учебно пространство. Аудио аксесоарите са лесно решение на проблема. Затова в нашия ЧЕРЕН ПЕТЪК 2021 ще намерите много идеи за слушалки и колонки на супер цени – за вас или за подарък на тийнейджърите (ще се зарадват, ще видите). Ето някои от тях:

JBL Endurance JUMP – водоустойчиви спортни Bluetooth слушалки с микрофон за мобилни устройства (светлосин)

JBL Live 500BT – безжични Bluetooth слушалки с гласово управление за мобилни устройства (бял)

Anker SoundCore Mini 3 Pro Portable Speaker – безжичен блутут спийкър със светлинни ефекти за мобилни устройства (черен)

 

Външни батерии

черен петък 2021 външни батерии

Няма нужда да обясняваме нуждата от външни батерии, когато има нужда да сте навън, нали? Е, от 19 до 21 ноември можете да ги поръчате с доставка до вратата ви – качествени, функционални и на страхотни цени. Ето някои от подбраните ни модели, които ще имат етикет Black Friday.

4smarts Power Bank Enterprise 2 20000mAh 130W with Quick Charge and PD – външна батерия с USB-C изход и технологии за бързо зареждане (черен)

Apple MagSafe Battery Pack – оригинална безжична преносима външна батерия с Lightning вход за iPhone с Magsafe (бял)

A-solar Xtorm Fuelbank FS103 – външна батерия 10 000mAh със соларен панел и с два USB изхода за смартфони и таблети (10 000 mAh)

 

Зарядни устройства

черен петък 2021 зарядни

И една от вечните теми: зарядните устройства. Оригинални зарядни за Apple, за Samsung, за път, за автомобил, бързо или безжично, с Lightning или micro USB – обещаваме предложенията за зарядно да бъдат наистина добри. Ще включим например тези.

Apple MagSafe Charger – оригинална магнитно захранване (пад) за безжично зареждане (бял)

Baseus Quick Travel Wall 24W Charger (CCALL-BX02) – захранване за ел. мрежа с USB изход и бързо зареждане (бял)

Baseus Mirror Travel Wall Charger 17W (CCALL-BH01) – захранване за ел. мрежа с три USB изхода за зареждане на мобилни устройства (черен)

Samsung Fast Car Charger EP-LN930BBEGWW – оригинално зарядно за кола с технология за бързо зареждане и MicroUSB кабел (retail)

Apple аксесоари на TACTICAL

Специалното ни предложение този пък а продуктите с марката TACTICAL – яки, страхотни аксесоари за Apple с невероятен дизайн, удобство и качество. Можете да поръчате уникални еластични, плетени текстилни каишки за Apple Watch, които са изключително удобни и здрави; кожени и силиконови ключодържатели за AirTag, за да използвате търсачката навсякъде; стилни и перфектни кейсове и калъфи за iPhone 13, за да го защитавате добре и да му се радвате още повече; зарядни устройства за път с три USB изхода и още, и още… И за да бъде удоволствието пълно, всеки продукт е в еко опаковка, с която да се погрижим заедно за опазването на природата.

Tactical 773 Braided String Band Size L – текстилна каишка за Apple Watch 42мм, 44мм (червен)

Tactical Xproof Flip Case – кожен калъф с поставка и отделение за кр. карти за iPhone 13 (кафяв)

Tactical AirTag Beam Rugged Case – стилен ключодържател от поликарбонат за Apple AirTag (жълт)

 

Разбира се, това далеч не е всичко. А и колко точно ще бъдат отстъпките, както и кои са останалите категории и продукти на промоция, ще научите на… помните ли датата?

 

Какво да направите, за да не пропуснете ЧЕРЕН ПЕТЪК 2021 на DICE?

За да не пропуснете промоциите, подгответе се още сега. Ще ви отнеме само минутка, но ще ви спести доста средства и нерви.

1. Абонирайте се за нашия нюзлетър. Така ще получите напомняне и оферта на пощата си, както и директно известие при старта на кампанията. Абонирайте се тук:

[button newsletter=true]

2. Последвайте ни в социалните мрежи, които използвате: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok. Там ще виждате всички новини, категории и част от отстъпките.

3. Не забравяйте да си направите профил в DICE.bg и попълнете коректно необходимата информация за доставка. Ако вече имате профил, проверете данните си отново. От опит казваме: част от клиентите ни не успяват да поръчат желания продукт заради пропуски в профилите, които водят до забавяне на поръчките и съответно изчерпване на продуктите.

 

черен петък 2021

Последно, накратко

ЧЕРЕН ПЕТЪК 2021

Аксесоари за мобилни телефони и лаптопи, аксесоари за Apple и Samsung, калъфи, зарядни, слушалки, колонки, външни батерии, джаджи за дома и офиса и още, и още…

Намаления до 90%!

19-21 ноември

DICE.bg

На тези дати поръчвайте онлайн или заповядайте в магазините ни на адреси:

Полезни продуктови ревюта можете да откриете в YouTube канала ни.