CES 2020 – най-голямото технологично шоу на годината
fitbit

Сподели на приятел
1 838

CES (Consumer Electronics Show) е най-голямото технологично събитие в света, което се провежда всяка година през месец януари в Лас Вегас. Шоуто започва на 7 януари и завършва на 10 януари 2020 г. За поредна година имаме удоволствието да посетим изложението. По време на събитието най-големите технологични компании в света представят най-новите си продукти.

С голям и интерес следим всичко най-ново от света на технологиите, за да сме в крак с тенденциите. Както и да ви представим всичко най-интересно.

Голяма част от марките, които предлагаме са на изложението.

CES

Какво е CES?

CES 2020 отбелязва 53-то годишно издание на най-голямото шоу за потребителски технологии. То се провежда всяка година в началото на януари в Лас Вегас. И дава старта на годишния продуктов цикъл за потребителски технологии в безброй категории от телевизори и слушалки до лаптопи и дори уреди.

CES е водещото световно изложение за потребителска електроника, където повечето от големите световни производители се събират, за да представят новите си продуктови линии.

Това е първото голямо събитие за годината, на което медиите получават информация за почти всички приспособления и устройства, които ще бъдат актуални през цялата година. Това е възможност за производителите на технологии да покажат концепции за устройства.

Достатъчно е да се каже, че CES е невероятно вълнуващо събитие както за технологичните медии, така и за феновете на технологиите.

 

CES

Какво очакваме да видим на CES 2020?

Ще станем свидетели на представянето на продукти от най-високо ниво в различни категории. Изложението е известно с това, че има множество интересни категории като телевизионни технологии, мобилните компютри, автомобилостроене, аудио технологии, уреди за smart home, дронове, устройства за виртуална реалност и други. Ето и информация за това, което очакваме от най-големите марки.

 

CES 2020 – Какво ново?

Ето и една много малка част от иновациите, които представиха утвърдени марки.

Mophie Powerstation Go

Mophie обяви един чисто нов продукт – Powerstation Go е преносима батерия. Компанията Mophie е добре известна с производството на този тип продукти. Но батерията е уникална с това, че може да стартира автомобил. Предлага се със кабели, които да свържат батерията и автомобилът ви. Освен това Powerstation Go има два USB-A порта, като може да се използва и като безжично зарядно. Освен това има вградено фенерче.

 

Chromebook от Samsung Galaxy

Първият в света Galaxy Chromebook на Samsung е може би най-специфичният Chromebook правен някога. Лаптопът 2 в 1 има 4K OLED дисплей, което по принцип е нечувано за Chromebook или всеки 13-инчов лаптоп. Според Samsung това е най-тънкият Chromebook правен някога с цели 38% по-тънък от MacBook Air. Той е красив, мощен и бърз.

 

2020

 

Телевизионна серия на LG GX Gallery

Новата серия GX Gallery от 4K Ultra HD телевизори е проектирана да изглежда като произведение на изкуството висящо на стената ви, подобно на телевизорите The Frame от Samsung. Телевизорите от серията Gallery се предлагат със специално проектиран монтаж за стена. Така ако не използвате телевизора в момента може де го превърнете в картина. Всички устройства от серията са изключително тънки (20 mm).

 

Harman Kardon Fly ANC слушалки

От Harman Kardon не са ни изненадвали с нови модели от няколко години, но всичко това се промени на тазгодишното издание на CES. Компанията обяви редица безжични слушалки, като най-интересните са FLY ANC. Те отличават с опция active noise cancellation, както подсказва и името им. Може да персонализирате звука им, като използвате приложението за слушалки на Harman Kardon. Те имат батерия с мощност 700mAh, която се зарежда за около 2 часа и издържа над 20 часа.

 

 

Това са една малка част от иновациите, които успяхме да разгледаме в първия ден на изложението. Повече информация за това как протича CES 2020 може да намерите в instagram профила ни @dice.bg

 

CES

 

2020

2020

2020

 

 

Повече интересни статии четете в нашия блог.

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.