EcoFlow – преносимите електроцентрали, които променят света
fitbit

Сподели на приятел
19 345

В свят, в който има все по-належаща нужда да променим начина си на живот, за да се погрижим за околната среда, компании като EcoFlow са от изключителна важност. EcoFlow е създател и производител на иновативни екологични решения за захранване с електричество, който вече 5 години активно предлага устойчиви, възобновяеми заместители на остарелите източници на енергия. В каталозите на EcoFlow ще намерите индустриални и домашни решения за преносимо захранване и слънчеви технологии, замислени и изработени с прецизност и внимание.

Като официален партньор на EcoFlow, DICE.bg предлага пълната гама от техните продукти и можете да ги разгледате в нашия онлайн магазин. Ако продуктът, който сте харесали, не е в наличност, можем да го поръчаме и да ви го доставим във възможно най-кратък срок.

Ето какво трябва да знаете за EcoFlow, преди да решите какво да изберете.

Преносими електроцентрали EcoFlow – удобството да имате електричество навсякъде

Преносимите електроцентрали на EcoFlow са нещо далеч по-добро от обичайните дизелови или бензинови генератори, които използват невъзобновяеми източници на енергия. Това са огромни количества електричество, които можете да носите навсякъде със себе си и да ги използвате при нужда. А когато се наложи да ги презаредите, можете да го направите от традиционен домашен контакт, адаптер на автомобила или слънчеви панели. Разполагат с истинско разнообразие от контакти, за да изберете удобни за вас – от USB-A и USB-C до традиционни щепсели.

Преносимите електроцентрали на EcoFlow могат да се използват както за домакинството, така и за промишлени нужди.

Как се презареждат електростанциите

Презареждането от соларни панели и електропреносната мрежа може би не е кой знае каква новост, но преносимите електроцентрали EcoFlow са издигнати на ново ниво с патентованата си технология за презареждане X-Stream. Благодарение на нея, можете да презаредите електроцентралата до 80% в рамките на един час! А ако изберете модел със слънчеви панели, ще можете да презареждате напълно станцията само от слънчева енергия в рамките на 3-6 часа.

EcoFlow River – перфектната преносима електроцентрала

Серията EcoFlow River е идеалното захранване за приключенците, които обичат да бягат извън цивилизацията, но държат на някои важни удобства. С такива електроцентрали можете да отидете, където пожелаете, и никога да не останете без ток за телефона и лаптопа, без топла вода за кафето, без лампа или музика.

Иновативната EcoFlow DELTA – електростанция за дома

EcoFlow DELTA дава нов тласък в индустрията с бързо зареждане X-Stream и огромен капацитет от 1260Wh.

Ако разполагате например с EcoFlow Delta, в дома ви винаги ще има електричество, дори при чести прекъсвания на обичайното електрозахранване. Това е чудесно решение за къща на село или квартали, където електроинсталациите са стари, неподдържани и често аварират. Няма нужда да прекъсвате работата си онлайн, нито да оставате без хладилник, нито дори да спирате да готвите, защото всеки уред у дома ще продължава да работи още дълго време.

Система за интелигентен дом EcoFlow DELTA Pro

През 2021 година се появява и системата за интелигентен дом EcoFlow DELTA Pro. Тя е толкова добра, че е включена сред 100-те революционни изобретения на годината, които променят начина, по който живеем, работим и се забавляваме.

Специално разработената система за интелигентен дом EcoFlow DELTA Pro ще ви позволи да свържете своята преносима електроцентрала директно с окабеляването у дома чрез специално разработен Smart Home Panel. При всяко прекъсване на централното електроподаване можете лесно да превключите към захранване от електроцентралата и постигенте пълна енергийна независимост. Мощностите на този тип системи за почват от 3,6 kWh, което може да поддържа уредите в дома ви няколко часа, и могат да стигнат до впечатляващите 25 kWh. Ако комбинирате електроцентралата с преносим соларен панел 400W, можете да зареждате генератора, без да чакате да се възобнови централното електрозахранване.

Освен независимост от доставчиците на електричество, интелигентното използване на тази система може да ви осигури и по-ниски сметки за ток.

Има ли разлика между преносима електроцентрала и слънчев генератор

Да, има. Електроцентралата съхранява електричество, получено отвън – в нашия случай това може да е контакта у дома, автомобила или слънчеви панели. Ако добавите към електроцентралата EcoFlow комплект слънчеви панели, ще можете да я зареждате напълно независимо, където и да се намирате.

Слънчеви панели EcoFlow

За да затвори цикъла на екологичната енергетика, EcoFlow произвежда и слънчеви панели с високо качество и ефективност. Всички панели на EcoFlow са монокристални, с ефективност до 25%. Преносимите модели са компактни, леки, лесни за поставяне на избрано от вас място. Твърдите слънчеви панели са идеални за монтиране на покриви на сгради и превозни средства. Гъвкавите можете да сложите дори върху покрива на палатката или да огънете по багажника на караваната или лодката! Те ви дават възможността да бъдете напълно независими от каквито и да са източници на енергия, особено когато ги съчетаете с електроцентрала за съхранение на произведената слънчева електроенергия.

Откъде да закупите електростанции EcoFlow

От DICE.bg, разбира се! Разгледайте каталога ни и открийте най-доброто решение за своите нужди.

Тъй като сме официален партньор на EcoFlow в България, можем да ви доставим всички продукти на бранда, дори ако не ги намирате в нашия онлайн магазин. Достатъчно е просто да се свържете с нашите консултанти и да поръчате.

Ето тук, може да видите и нашият тест, който проведохме с тези уникални електроцентрали:

 

Можете да видите и закупите електроцентрали и соларни панели EcoFlow в нашия онлайн

магазин или в центровете на DICE в:

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.