Galaxy Note 10 и Note 10+ – възможности от ново поколение
fitbit

Сподели на приятел
2 265

Samsung официално представи Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+ на пресконференция в Ню Йорк.

Galaxy Note 10 разполага с 6.3-инчов FHD  динамичен AMOLED Infinity-O дисплей с разделителна способност 2280×1080 (401ppi). По-големият Galaxy Note 10+ има 6,8-инчов Quad HD + динамичен AMOLED Infinity-O дисплей с разделителна способност 3040×1440 (498ppi). И двете разполагат със 7nm 64-битов Octa-ядрен процесор и до 12 GB RAM. Нито един от моделите няма жак за слушалки.

samsung

Вдъхновен от поколение, което протича безпроблемно между работа и живот, Galaxy Note10 предоставя на потребителите свободата да работят, както и да покажат своя творчески дух, всичко това в движение. От години серията Galaxy Note помага на милиони верни потребители по света да преследват страстите си и да постигнат целите си.С Galaxy Note10 Samsung помага на потребителите да правят това, което обичат.

„От самото начало на Galaxy Note серията компанията предлага най-добрите технологии и функции. Galaxy Note10 отново предоставя на модерния фен, който използва смартфона си, за да изведе своята производителност и креативност на следващото ниво

„Всеки елемент на Galaxy Note10 е създаден, за да помогне на потребителите да постигнат повече. Независимо дали завършват голям проект за работа, заснемане и редактиране на видео или играят любимата си мобилна игра, Galaxy Note10 ще им помогне да го правят по-бързо и по-добре. “

 

Потребителите на Galaxy Note оценяват силата на усъвършенствания дизайн – не само външния вид и усещането на устройството си, но и опита, който предлага. Всеки елемент на Galaxy Note10 е създаден да бъде елегантен, тънък, така че потребителите могат да посветят цялото си внимание на идеите, проектите и съдържанието, които са важни за тях.

Два размера

За първи път моделът се предлага в два размера, така че потребителите да могат да намерят размера, който е най-подходящ за тях. Galaxy Note10 е оборудван  с 6.3-инчов Cinematic Infinity Display в най-компактен за серията размер досега.. Galaxy Note10 + разполага с най-големия дисплей на Note. С 6,8-инчов устройството е лесно за задържане и използване.

Дисплеят на Galaxy Note10 е най-добрият досега на Samsung. От физическата си конструкция до нейната основна технология. Той е предназначен максимално да доближи потребителите до любимите им телевизия, филми и игри.

galaxy

 

Дизайн от край до край

Кинематографичният дисплей от край до край на Galaxy Note10 е почти без рамка. изрязаният дисплей за предната камера е малък и центриран за балансиран дизайн. Най-потапящият дисплей на Samsung създава безпроблемно изживяване между мисъл и действие, гледане и създаване.

Дисплей с най-добро качество

Galaxy Note10 разполага с награждавания динамичен AMOLED със сертификат HDR10 + и динамично картографиране на тона, снимките и видеоклиповете са по-ярки от предишните Note устройства. Отличава се със зашеметяваща и широка цветова гама. Режимът Eye Comfort намаля синята светлина, без да влияе на качеството на цвета.

Ръкописният текст отново е на мода

Galaxy Note10 носи със себе си нова възможност благодарение на S Pen. Сега потребителите могат да записват бележки. Незабавно да конвертират своя почерк в цифров текст в Samsung Notes и да го експортират в различни формати. Включително Microsoft Word. Сега потребителите имат възможност да персонализират бележките си. Опции като увеличаване, промяна на цвета и текста са изключително достъпни за потребителите. Само чрез няколко докосвания срещите ви могат да бъдат форматирани и споделяни. А изблиците на вдъхновение могат бързо да бъдат превърнати в документи с възможност за редактиране.

Note 10

Еволюция на S Pen

Galaxy Note10 надгражда възможностите на Bluetooth Pen с ниска енергия, въведени в Galaxy Note9. Чрез добавяне на Air действия, което ви позволява да контролирате някои аспекти на устройството, като използвате жестове с S Pen. Чрез отваряне на SDK на Air Actions, разработчиците могат да създават персонализирани контроли, които дават на потребителите възможност да играят игри или да използват любимите си приложения с помощта на жестове.

Samsung DeX за компютър

Galaxy Note10 разширява възможностите на Samsung DeX, като улеснява работата на потребителите между телефона и PC или Mac. С опростена съвместима USB връзка, потребителите могат да качват и пускат файлове между устройства си. Както и да използват любимите си мобилни приложения с мишка и клавиатура. Като същевременно пазят данните си защитени на телефона си чрез Samsung Knox.

 

Връзка към Windows

Galaxy Note10 интегрира връзка към Windows директно в бързия панел. С едно щракване потребителите могат да се свържат към своя компютър с Windows 10. Там те могат да виждат известия, да изпращат и получават съобщения и да преглеждат скорошни снимки.

galaxy

 

Камера

 

С Galaxy Note10 потребителите, могат да използват най-съвременни инструменти за заснемане на зашеметяващи видео и снимки.  Позволявайки на техните канали, истории и публикации да се открояват с уникалността и качеството си. С комбинация от усъвършенствани технологии и софтуер за изображения, Galaxy Note10 издига мобилната видеография и фотография на следващото ниво.

Технология Premium Video: Моделът дава възможност на потребителите да заснемат професионален видеоклип, без да се налага да носят допълнителна техника. Видео с фокус на живо добавя корекции на дълбочината на полето, за да можете да размиете фона, за да се съсредоточите върху  заснетия обект. Zoom-In Mic усилва звука в кадъра и избутва фоновия шум настрани, за да помогне за фокусиране върху звуците, които искате.

Бързо и лесно редактиране на видео

След като запишат своето видео, потребителите на Galaxy Note10 могат да редактират в движение незабавно направо от телефона си. Видео редакторът може да се използва с S Pen. Така че не се налага да се мъчите да изберете точната секунда, която искате да редактирате. За създателите, които се нуждаят от още по-голям контрол върху своите кадри, Adobe Rush4 осигурява сложен набор от инструменти за редактиране, сега още по-точен с S Pen.

Screen Recorder

За геймърите, които искат да добавят видео към влога си или да  добавят видео урок моделът предоставя Screen Recorder. Лесно заснемате това, което е на екрана и използвате S Pen, за да коментирате, докато записвате. За по-забавно и увлекателно видео.

samsung

AR Doodle и 3D скенер

Galaxy Note10 интегрира възможностите на AR и 3D. Заедно с Ultra Wide камера, тя отваря изцяло нов носител за създателите. AR Doodle и S Pen спомагат за персонализиране на снимки с динамични рисунки, ефекти и анимации, които проследяват изображението. И с 3D Scanner5, новатор на първо място за Note, камерата на Galaxy Note10 + DepthVision може да направи сканиране на обект и незабавно да го превърне в подвижно 3D изображение.

Нощен режим

Статистически голяма част от селфитата са в ситуации с ниска осветеност – на вечеря, на концерти или по време на залез. Нощният режим вече наличен за предната камера, позволява на потребителите да заснемат поразителни селфита, без значение колко са тъмни или тъмни условията.

Феновете използват телефоните си, за да правят почти всичко. Не просто да се справят с ежедневните задачи, а да предприемат големи проекти. Да ръководят бизнеса си, да редактират видео за каналите си в социалните медии, да създават красиви илюстрации. За да им помогне да направят всичко, Galaxy Note10 е проектиран с хардуер от най-високо ниво и функции от следващо ниво.

 Wireless PowerShare

Wireless PowerShare може би е една от най-очакваните опции. Потребителите могат да презареждат безжично своите Galaxy Watch, Galaxy Buds или друго устройство с възможност за Qi с Galaxy Note10

Тъй като мобилните игри стават все по-тежки и богати на графики, за най-доброто изживяване са необходими най-добрите спецификации. Galaxy Note10 разполага с най-тънката система за охлаждане на парна камера в света, която осигурява оптимална работа по време на игра. Като същевременно поддържа устройството тънко и елегантно. С AI-базиран Game Booster, Galaxy Note10 оптимизира производителността и консумацията на енергия в зависимост от играта. И с услугата за стрийминг на PlayGalaxy Link P2P, потребителите могат спрат и да започнат отново играта си. Позволява на потребителите да продължат да играят в движение, без да имат нужда от локално съхранение.

Note 10

Хипер-бързи скорости 5G  и LTE

С LTE и 5G опции потребителите на Note10 могат да се възползват максимално от най-бързата скорост на своите оператори. Galaxy Note10 + 5G използва пълната мощност на мрежата от следващо поколение за стрийминг на видео с висока разделителна способност. Изтегляне на хипер бързо съдържание и стрийминг на графика-тежки игри в реално време. Позволявайки ни да правим всичко, което обичаме хипер бързо. Note10 + 5G променя начина, по който консумираме съдържание и се свързваме с приятели и семейство.

Note 10

Galaxy Note10 е разположен в основата на екосистемата на Galaxy. Набор от първокласни продукти и услуги, които предлагат опит, за да помогнат на потребителите.

Въз основа на тези продукти са услугите на Samsung, които предоставят на потребителите свързано и удобно изживяване, използвайки Galaxy. Samsung Pay позволява бързи и сигурни опции за плащане. Samsung Health помага на потребителите да постигнат своите здравни и уелнес цели с безпроблемно проследяване и наблюдение. Samsung Knox защитава данните с защитни решения. Bixby, разузнавателната платформа на Samsung, осигурява интегрирана поддръжка, за да направи живота ви по-лесен, по-организиран и свързан.

 

Ако и вие сте в търсене на перфектното устройство, заповядайте онлайн на www.dice. bg, където освен голямото многообразие от видове продукти, ще се убедите в изгодните им цени. Както и продължителна гаранция и отличното ни обслужване. Имате право на преглед и тест преди да платите и още куп изгодни условия, така че не пропускайте. Очакваме Ви!

 

Повече интересни статии четете в нашия блог.

Полезни видеа може да откриете в YouTube канала ни.