Гаранционни условия за калъфи, гривни, кабели, слушалки и други продукти
fitbit

Сподели на приятел
905

В тази тема ще публикуваме малко снимки на това какво не покрива гаранция на различните видове продукти. За съжаление марки на Apple, Samsung, HTC и други не дават гаранция за калъфите ( както и на някои други аксесоари, които предлагат) – кожени, силиконови и твърди. Счита се, че без човешка намеса, при тези продукти няма как да възникнат дефекти, а проблемите възникват след употреба и нормално ползване, били те умишлени или не.

 

Дайс.бг дава гаранция за тези продукти, но гаранцията включва само фабрични дефекти, но не и дефекти възникнали след употреба и нормално ползване, били те умишлени или не. За съжалние, този тип продукти не могат да запазят целоста си вечно, поради начина им на ползване. Целта на калъфите е да предпазят вашия смартфон при удари, изпускане, натиск и други, а при някои да потапяте с тях под вода. Всичко това оказва влияние върху самия калъф, но, при нормално ползване, може да ви служи с години. За съжаление се случва да се счупи или нарани част от калъфа, да се отлепи част от фолиото (ако има такова), както и да се проявят други проблеми по калъфа. За съжаление е невъзможно да се дава гаранция за подобни проблеми, макар и възникнали неволно. Като дефекти възникнали след употреба спадат счупване, напукване, надраскване, оцветяване, поява на неравности, подуване на силикона или полимера,  скъсана и нарушена част от калъфа или кейса, обелване на покритието на кейса, наранявания и драскотини, пукнатини, отлепване на фолиото, скъсан или оголен кабел, цепнати силикон при часовниците и гривните и други подобни. По-долу ще покажем малко снимки на калъфи и други продукти с възникнали проблеми, които не се признават за гаранционни.
Внимание: гаранцията на защитните покрития включва само фабрични дефекти, но не и дефекти възникнали след употреба. Като дефекти възникнали след употреба спадат счупване, напукване, надраскване и други подобни. Гаранцията не покрива неправилното поставяне, както и попадането на прашинки и други замърсители между дисплея и покритието.
Внимание: Гаранцията за слушалките включва проявени фабрични дефекти като прекъсване на звука или бръждене, но не включва следи от нормална употреба. Като такива спадат: замърсяване на слушалките, оголване на кабелите, скъсан кабел, прегънат или смачкан кабел, скъсано или отлепено уплътнение и подобни.
Внимание: Гаранцията на кожените калъфи и кейсовете включва проявени фабрични дефекти като фабрични неравности по калъфа или кейса, несъвместимост с посоченото устройство и т.н., но не включва следи от нормална употреба указани по-горе както и скъсана и нарушена част от калъфа или кейса, обелване на покритието на кейса, наранявания и драскотини, пукнатини и подобни.
Гаранцията се прекратява, ако: Електронното устройство се включи в неизправен или неправилно свързан контакт. ДЦ не носи отговорност при повреда на стоката вследствие форсмажорни обстоятелства (офазяване -включително и по кабелната мрежа, токови удари и др.). Не се уважават рекламации за повреди, причинени от лош транспорт, неправилно съхранение, за следи от нормална употреба, неизправност или големи колебания в електрическата мрежа, природни бедствия, както и ако са правени опити за отстраняване на повредата от неупълномощени от продавача лица.
6sqg4g.jpg
538yrn.jpg
eg67iu.jpg
flc2gx.jpg
2pt9qud.jpg
2nrllqd.jpg
2nrllqd.jpg
24d1thf.jpg
10e3n8k.jpg
mb7r5g.jpg
2433fyq.jpg
zmhbhg.jpg
o0ph53.jpg
sexf1v.jpg
30mq045.jpg
vq0cc7.jpg
ot28md.jpg
28t98n8.jpg
2hchi6w.jpg
11r4z14.jpg
2lmxlbq.jpg
30t51e0.jpg
300cf41.jpg
xpwvoj.jpg
2u462y1.jpg
2f0cbi9.jpg
2hhhu9d.jpg
fa23cx.jpg
e7dwfr.jpg
5k262a.jpg
14uie50.jpg