Google – нова функция за групиране на раздели в Chrome
fitbit

Сподели на приятел
1 537

Google Chrome е може би най-предпочитаният уеб браузър за потребителите. Последните новини от Google издават предстоящи нови функции, които допълнително да улеснят работата. Eдно от основните подобренията, които може да очакват потребителите в свързано с мобилната версия на Google Chrome, по-скоро е свързано с групирането на раздели.

Google

Много от потребителите виждат надежда в тези промени. Те ще помогнат за организация на множеството отворени раздели при работа с браузъра. Ако потребителите искат да изпробват функцията сега, то тя най-вероятно ще е налична в новата версия на Chrome Beta.

Google – Организирайте хаоса

Новат функция се състои в това, че имате възможност да групирате раздели по тематика, например – работа, развлечение, музика и др.

Групирането, което ни предлага Google изглежда функционално и лесно за употреба. Може да създадете групов таб, като щракнете с десния бутон върху един раздел и му присвоите персонализирано име и цвят и дори емотиконка. След това ще видите цвета на групата под всички раздели, включени в нея. Може също да влачите раздели от група в група ако искате да промените начина, по който са организирани.

Google

Ако след инсталацията на бета версията на Chrome не виждате все още груповите раздели, то най-вероятно трябва да рестартирате компютъра си.

 

Ако сте харесали статията четете такива в нашия блог.

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.

Източник: https://www.theverge.com