Коледна томбола 2022 – награда Apple Watch 7 и още идеи за подаръци
fitbit

Сподели на приятел
17 754

Декември е, време е Дядо Коледа да подготви подаръците си! Ако вие напълните своя чувал от DICE.bg, ще имате възможността да спечелите Apple Watch като подарък в нашата Коледна томбола 2022, за да направим празниците ви още по-радостни. Как може да стане това, какви още страхотни изненади сме ви подготвили, какви идеи за подаръци за близките ви имаме – прочетете до края, за да научите всичко.

Има само едно условия за участие в Коледна томбола 2022 и то е…

То е много, много просто: ако сумата в кошницата ви за подаръци при онлайн поръчка надхвърли 100 лв., вашето име автоматично влиза в Коледна томбола 2022 на DICE.bg.

А още по-хубавото е, че ако имате повече от една поръчка на стойност над 100 лв., името ви ще участва повече от 1 път в тегленето и шансовете ви да спечелите Apple Watch 7 или друга страхотна награда ще се повишат.

СРОК ЗА УЧАСТИЕ:

Поръчайте подаръци за близките си между 5 и 20 декември и изчакайте тегленето на големите награди от Коледна томбола 2022.

ДАТА НА ТЕГЛЕНЕ НА ТОМБОЛАТА:

Късметлиите в Коледна томбола 2022 ще изтеглим на 22 декември 2022.

Допълнителни условия:

  • Клиенти с върнати и отказани поръчки не участват в играта. При такъв случай, ако спечелят, участието им се анулира и наградата се печели от следващия изтеглен.
  • Участват клиенти само с онлайн поръчки за над 100 лева, като куриерските разходи и кодовете за отстъпка, не се калкулират като част от достигането на сумата за участие.
  • Клиенти, получили своят подарък, нямат право да връщат поръчките, които вече са направили. Ако желаят да върнат поръчките си, трябва да върнат и спечелената награда.
  • Клиенти с повече поръчки на стойност над 100 лв. участват в Коледна томбола 2022 толкова пъти, колкото поръчки имат.

Какви са подаръците в Коледна томбола 2022

Подаръците, които можете да получите от DICE в Коледна томбола 2022, не са толкова важни, колкото усмивките в очите на любимите ви хора, когато получат за Коледа страхотна джаджа от DICE.bg (прочетете нататък какви убийствени идеи за подаръци имаме).

Но все пак сме подбрали подаръци, които си заслужават! Защото искаме да са достойни за най-добрите Дядо Коледовци на годината!

Ето какво можете да спечелите:

Коледна игра 2022

Apple Watch Series 7 GPS, 45mm Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band – умен часовник от Apple

Коледна игра 2022

Harman Kardon FLY TWS Bluetooth in-ear headphonesr – безжични Bluetooth слушалки с микрофон и управление на звука

Коледна игра 2022

3 броя JBL JR POP – водоустойчив безжичен портативен спийкър с каишка и микрофон

 

Изберете подаръци за любимите си хора

Ясно ви е вече, че за да получите подарък от DICE, трябва да поднесете подарък от DICE. Така е честно, нали? А както винаги, в нашите магазини предлагаме подбрани и качествени продукти, които могат да променят ежедневието на хората, които обичате. Ето какви идеи за подаръци можем да ви дадем тази година.

Подаръци за деца

Подаръци за деца

Образователен лаптоп или преносима конзола за игри; куче робот или дигитално умно кубче за игри за устройства с iOS и Android  – изберете най-любопитната играчка за детето, за да можете едновременно да го зарадвате и да му предложите начин да развива уменията си, докато борави със съвременни технологични устройства. Със сигурност ще ги зарадвате.

Подаръци за нея

Подаръци за нея

Разбира се, че Тя е важна част от живота ви. А вие можете лесно да промените нейния живот, като ѝ подарите някое съвършено удобство, което да я усмихва всеки ден. Помислете и изберете какво би харесала: робот прахосмукачка; маркова чанта или раница от естествена кожа; дизайнерски калъф за любимия ѝ MacBook; убийствена каишка за нейния Apple Watch… Разгледайте всичко, има какво да предложим.

Подаръци за него

Подаръци за него

Без значение дали е фен на игрите, на автомобила си или на модерните джаджи, Той със сигурност заслужава някоя малка (или дори по-голяма) ежедневна радост. Можете да я изберете от каталога на DICE и да му поднесете як пад за безжично зареждане; страхотна чанта за лаптопа или таблета му; стилна каишка за любимия му Apple Watch; мини прахосмукачка за автомобила му… Имаме още доста подбрани подаръци, които можете да поднесете. Разгледайте ги.

Подаръци за геймъри

Подаръци за геймъри

Дядо Коледа може да е доста щедър към геймърите, когато знае какво искат! За любимите си гейминг фенове (или за себе си, защо не) можете да изберете уникални клавиатури за компютър или мобилен телефон, записващи карти, програмируеми мишки и още, и още повече наслада от игрите. Вижте всички страхотни идеи на DICE.

Подаръци за аудио маниаци

Подаръци за аудио маниаци

Феновете на аудио преживяванията можете да зарадвате със страхотни устройства от среден или висок клас. В DICE за тях сме подбрали качествени безжични слушалки и убийствени спийкъри със светлинни ефекти от любими марки като Bose, Marshall, JBL, Baseus и др.

Подаръци за фенове на джаджи и устройства

Подаръци за джаджи фенове

Каква джаджа липсва на любимия ви фен на новостите? Соларен панел за телефона, качествен проектор за мобилното му устройство, убийствен смарт часовник, 4К телевизия? Ако разгледате каталога ни, ще откриете, че това са само малка част от нещата, които можем да му осигурим. Станете най-добрия Дядо Коледа, като му изберете нещо яко.

 

А сега… сега използвайте линковете в статията или удобните търсачки на DICE.bg, разглеждайте и пълнете кошницата си с наистина хубави подаръци за близките си!

 

Не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи, а ако имате въпроси, можете да се свържете с нас в нашия онлайн магазин или в центровете на DICE в:

Полезни видеоклипове за продуктите може да откриете и в YouTube канала ни.