Лятна промоция 2022 – очаквайте аксесоари с до 85% отстъпка
fitbit

Сподели на приятел
7 585

Да, няма грешка: в традиционната Лятна промоция 2022 на DICE.bg има хиляди продукти с намаление до 85%! Ако трябва да сме съвсем точни, става дума за над 4500 артикула аксесоари за телефони, слушалки, технологични джаджи, зарядни, кабели, гейминг продукти и какво ли не още от богатия ни каталог.

За да не пропуснете нито едно предложение и да знаете всичко за голямата Лятна промоция 2022, използвайте всички наши канали за информация:

  • Следвайте ни на страницата ни във Facebook
  • Гледайте новините от нас в Instagram
  • Следете видеата в Youtube
  • Гледайте клипове ни в TikTok
  • Абонирайте за нашите имейл нюзлетъри със специални предложения тук:

[button newsletter=true]

 

Лятна промоция 2022 – за още по-готино лято

Разбира се, че лятото е точното време да използвате всички технологични новости и удобства и да направите ваканцията (а и работата си) си не просто приятна, а и лесна. Ще можете да използвате новите технологии, за да можете още по-лесно да работите от плажа, да записвате приключенията си с яхтата или на къмпинга, да споделяте в реално време с далечните си приятели, да поддържате устройствата си в пълна готовност за всичко, което ви хрумне.

Разбира се, че Лятна промоция 2022 на DICE.bg ще ви помогне да попълните пропуските в технологичния си арсенал, при това на цени, каквито никъде другаде няма да видите. Цени, които ще ви позволят да имате в пъти повече полезни джаджи, без да се охарчите. Защото е по-добре да пестим от джаджи, отколкото от ваканции, нали?

 

Лятна промоция 2022 – кога, къде и как

Голямата промоция на аксесоари за мобилни телефони, зарядни, външни батерии, слушалки и джаджи изглежда така:

Срок на промоцията: 15-30 юли 2022

Брой намалени продукти: над 4500

Отстъпка: до 85%

 

Какви продукти има в Лятна промоция 2022

Сред всички 4500 артикула със сигурност ще намерите нещо хубаво, полезно и с голяма отстъпка – и за себе си, и за близките си. Това са същите продукти, които подбираме внимателно цяла година и продаваме всеки ден, но сме решили да ви зарадваме с максимално добри намалени цени.

Ето категориите от продукти на промоция, с които може да се запознаете. Ще бъдат активни и ще може да кликнете на банерите от 15.07 до 30.07.

  • ГОРЕЩО НАМАЛЕНИЕ 85% на аксесоари за телефони и технологични джаджи. Над 450 интересни намалени продукти.

summer-promo-2022-dice

  • Оригинални Apple продукти с намаление до 85%

summer-promo-2022-dice-2

  • Качествени външни батерии с отстъпка до 40%

summer-promo-2022-dice-3

  • Различни видове кабели с до 70% намаление

summer-promo-2022-dice-4

  • Зарядни за кола или за контакт с до 50% отстъпка

summer-promo-2022-dice-5

  • Разнообразни компютърни аксесоари (луксозни раници, калъфи, поставки, хъбове, HDMI и други кабели), намалени до 50%

summer-promo-2022-dice-6

  • Маркови гейминг продукти на промоция с до 20% по-ниска цена

summer-promo-2022-dice-7

  • Качествени слушалки (безжични, bluetooth, геймърски) с до 40% намаление

summer-promo-2022-dice-8

  • Уникални високотехнологични джаджи (проектори, прахосмукачки и прочие)

summer-promo-2022-dice-9

Какви марки аксесоари предлагаме на Лятна промоция 2022

Ако пък сте почитатели на точно определена марка, разгледайте хилядите продукти на промоционални цени на любимия ви бранд. В DICE.bg и тази година ще откриете страхотни намаления на доказани производители като:

Как да не пропуснете промоцията

През лятото има купища приятни неща за правене и сред толкова забавления не е никак трудно да забравите за нашата Лятна промоция 2022. А би било жалко да пропуснете такъв изгоден шопинг, нали?

Ето тук ви съветваме какво да направите, за да не изпуснете промоцията:

  1. Абонирайте се да получавате нашия редовен нюзлетър. Тук ще получите подробна информация за Лятна промоция 2022, както и специални подбрани предложения, за да не губите време в търсене. Така телефонът ви ще ви съобщава за всеки нов имейл, за да разгледате страхотните промоции лесно и на мига.2.
  2. Последвайте ни във Facebook, в Instagram или в Youtube, където често ще пишем какво ново има и ще ви напомняме да не изпуснете промоцията.
  3. Направете си профил в онлайн магазина на Dice.bg – така поръчката става много по-бързо, тъй като няма да се налага всеки път да попълвате отново данните си.

 

Къде можете да пазарувате

Както обикновено, продуктите от Лятна промоция 2022 можете да закупите и от онлайн магазина DICE.bg, както и от нашите физически магазини:

Удобно е, нали?

Ако вече сте сигурни какво искате, нямате време за обикаляне или сте извън споменатите градове, просто поръчайте онлайн и ще доставим максимално бързо продуктите до вратата ви.

Ако искате да видите и пипнете това, което сте харесали, или имате нужда от консултация очи в очи, заповядайте на място в магазините ни.

 

Как ще получите поръчаните онлайн продукти

Ако сте от София, вашата онлайн поръчка ще пристигне до вратата ви със специалния електромобил на DICE или с куриерска фирма „Еконт“.

Ако сте от страната, ще получите пратката си с нашите партньори от „Еконт“, с които години наред правим перфектни доставки на перфектни продукти.

Ако предпочитате да използвате друг доставчик, молим да го отбележите като коментар в поръчката си. А ние ще се погрижим да направим всичко за вашето удобство, както винаги.

Пожелаваме ви невероятно лято с незабравими спомени!