Samsung Galaxy S10 – характеристики и спецификации
fitbit

Сподели на приятел
2 154

Samsung Galaxy S10 е един от последните флагмани пуснат от корейската компания Samsung. В статията ще  ви запознаем с отличителните му черти, характеристики и спецификации. Ще се спрем и на съвместимите иновативни аксесоари.

 

samsung

Телефонът с най-добра камера

Фото- и видео-възможностите на най-новия смартфон на Samsung са наистина зашеметяващи. В един апарат вие получавате цели три задни камери, снимащи съответно в резолюция 12 mp, 12 mp и 16 mp.

samsung

 

  • снимки – създаването на снимки и селфита с високо качество, както през деня, така и вечерта вече не е никакъв проблем. Това е възможно, благодарение на внедрените в този телефон фото-технологии, позволяващи автоматична настройка и оптимизация на параметрите за снимане спрямо околната осветеност;
  • видео – 4K UHD видеоклиповете, заснети с последния флагман са наистина зашеметяващи със своето качество, яркост и плавност. Благодарение на ултра широкоъгълния обектив и аналитичния софтуер, заснетите от вас видеоклипове ще изглеждат професионално.

 

S10

 

Мощна 5G връзка

 

Най-новото поколение 5G свързаност ще предостави 40 пъти по-голяма скорост, в сравнение с познатата ни 4G. Което си е революция в мобилните мрежи. За  да добиете по-добра представа ще споменем, че имате възможност да стриймвате 8K филм. Това разбира се са прогнозни стойности, които изглеждат наистина фантастични. Дали ще бъдат реализирани на практика, предстои да разберем.

 

S10

 

Характерно за 5G технологията е и ниската латентност на самата мрежа, което означава, че няма да е необходимо много време за нейната реакция спрямо вашите команди. Когато бъде пусната в експлоатация подобна мрежа, вие вече ще притежавате подходящото устройство за да се възползвате от нейните предимства.

 

Софтуер задвижван от изкуствен интелект

Изкуственият интелект (AI) е поредната иновация, появила се в последното творение на корейците. AI представлява система от алгоритми, имащи възможността самостоятелно да преценяват какво действие да се предприеме, спрямо определени околни условия. Например, в софтуера на настоящия флагман модел, AI има две основни функции. А именно да предвижда какви приложения ще използвате и предварително да ги зарежда, така че когато подадете команда за стартиране, самата програма ще се появява по-бързо на екрана ви.

Samsung

 

Втората AI функция се нарича vRamDisk и тя отговаря за правилното оптимизиране на оперативната памет (RAM), така че тя да е винаги достатъчна за желаните от Вас програми. Стандартно, моделът притежава 8GB RAM.

 

Иновативни аксесоари

  • протектор с пръстов отпечатък – поради наличието на ултразвуков скенер за пръстови отпечатъци, интегриран директно в предния дисплей. Протекторите от странични компании възпрепятстват работата му и от Samsung решиха да добавят собствен такъв в комплекта на смартфона.
  • безжично зарядно – базирано на електромагнитна индукция, безжичното зарядно устройство е невероятна иновация и не изисква включването в апарата на никакви кабели. Просто поставяте устройството върху определена повърхност и процеса на зареждане започва автоматично;
  • удароустойчив хибриден кейс – оборудван с двуслойно вътрешно TPU термополиуретаново и външно поликарбонатно покритие, този кейс предоставя невероятно висока степен на защита на вашия мобилен любимец.

Samsung

 

За да се възползвате от предимствата на описания апарат, иновативните му функции и допълнителни аксесоари, заповядайте в www.dice.bg, където всичко описано се предлага на атрактивни цени и с гаранция за спокойна употреба. При нужда от консултация с експерти, задължително се свържете с консултантите ни и те ще ви окажат нужното съдействие. Очакваме Ви!

 

Повече интересни статии четете в нашия блог.

Полезни видеа може да откриете в YouTube канала ни.