Uniq – невероятни мобилни аксесоари на промоция през август
fitbit

Сподели на приятел
10 377

Познавате ли марката Uniq? Тя е точно толкова уникална, колкото е и името ѝ. Това е бранд, в който мобилните аксесоари и джаджи бягат от скуката и предлагат не само изключителен дизайн, но и страхотна функционалност и висококачествени материали.

До края на месец август можете да получите Uniq от DICE.bg на специални промоционални цени. Ще научите повече за промоцията в края на статията, а сега нека ви разкажем малко повече за този невероятен бранд, който бързо се нареди сред любимците ни.

Uniq – по-добър дизайн за по-добър живот

Факт е, че първото нещо, което забелязваме в мобилните аксесоари, е дизайнът. И Uniq наистина му обръщат особено внимание, като се стараят да го направят изчистен, елегантен и впечатляващ. Но в продуктите на Uniq дизайнът никога не е самоцел – той винаги е част от цялостна концепция, която включва внимателен подбор на материали и текстури и съвременна функционалност. Интелигентност, изтънченост, интуитивност и практичност – това е формулата на успеха на продуктите Uniq, които могат да правят ежедневието на съвременния човек доста по-приятно.

Продуктите на Uniq

В каталога с продукти на Uniq можете да намерите: кейсове и калъфи за телефони, таблети, лаптопи и слушалки; каишки и кейсове за часовници; докинг станции; протектори за екрани и обективи; безжично захранване; зарядни устройства; външни батерии; кабели; стойки за автомобил и др. Всички тези аксесоари са с високо качество и са специално създадени за различните модели на iPhone, Apple Watch, iPad, AirPods, AirTag, MacBook, Samsung.

Но искаме да ви разкажем за няколко специални продукта, които предлагаме в DICE.bg и за които можем да споделим опит от първа ръка.

Uniq – полиуретанови кейсове за iPad

Перфектните Uniq кейсове за iPad са изработени от термополиуретан, поликарбонат и полиуретан, които осигуряват защита на вашия таблет при удар и изпускане. Отвътре са облицовани с мек велур, като оставят удобен достъп до всички бутони. Могат да имат вградена поставка за Apple Pencil, както и функция за автоматично „приспиване“ и „събуждане“ при отваряне и затваряне на капака. Кейсовете са тип оригами и позволяват да ги превърнете в удобна и практична поставка. А дизайнът и цветовете… само ги погледнете и ще се влюбите. Може да ги видите ТУК

Удароустойчиви кейсове за iPhone и Samsung Uniq

Удароустойчивите кейсове за iPhone и Samsung с марката Uniq са с изключително високо качество на материалите и изработката, за да гарантират защитата на любимия ви телефон. В част от кейсовете са внедрени уникални патентовани технологии като InnerSorb™ структура, която разпределя напрежението при удар и натиск, или Inner Airlite™ Shield, която подсилва защитата по ъглите. На фона на тази здравина и издръжливост, кейсовете Uniq имат страхотни дизайни – фини и елегантни, с изискани линии и в приятни цветове и шарки, дизайни, които ще ви накарат да се чувствате добре и ще паснат добре на перфектния ви стайлинг. И както можете да очаквате, осигуряват едновременно защита и пълен достъп до всички бутони, входове и изходи, екрана и камерата. Вижте ги тук – за iPhone и за Samsung.

Uniq кейсове и каишки за Apple Watch

Разнообразието от кейсове и каишки за Apple Watch е приятно голямо, така че е лесно да намерите най-добрата функционалност и външен вид за себе си.

Кейсовете могат да са силиконови или с хибридни с Tempered Glass и анодизирана алуминиева сплав. Могат да имат антибактериално покритие, вградени протектори за екрана и защита при изпускане и удар. Факт е, че всички са изключително здрави.

Каишките за Apple Watch също могат да задоволят всички ваши нужди – стоманени, магнитни силиконови, текстилни, кожени или хибридни, в различни цветове, но винаги с висока издръжливост. Няма нужда да сменяте часовника, смяната на каишките ще ви осигури перфектен стил за различните тоалети и поводи. Вижте висококачествените варианти ТУК

Кейсове за MacBook с марката Uniq

Един от най-красивите и практични начини да предпазите своя MacBook от удари, износване и замърсяване е да използвате невероятните кейсове на Uniq. Те могат да са поликарбонатни или хибридни (здрав поликарбонат отвън и уплътняващ термополиуретан отвътре). И тук материалите са добре подбрани, така че можете да разчитате на устойчивост на атмосферни влияния, изключителна якост на огъване или скъсване и сериозна издръжливост, за да ги ползвате спокойно години наред. Някои модели се предлагат в комплект със силиконов протектор за клавиатурата и предпазител за камерата. ТУК може да ги намерите, без да се налага да губете време в търсене.

Кейсове Uniq за AirPods

Едни от най-невероятните кейсове за AirPods, които сме виждали, са модели на Uniq от естествена кожа, ръчна изработка. Те са изключително прецизно изработени и невероятно стилни. Силиконовите модели обаче не отстъпват нито по качество, нито по дизайн. Като естествено, всички калъфи пазят цялата нужна функционалност по отношение на зареждането и безопасното съхранение на любимите слушалки. Вижте ги ТУК.

Аксесоари за зареждане Uniq

В DICE.bg ще намерите също разнообразие от аксесоари за зареждане на бранда Uniq – кабели, външни батерии, зарядно за кола и др. Те продължават линията на минималистичен дизайн, който създава забележителна визия благодарение на изпипаните детайли и качествените материали. Заредете вашето устройство с тези красиви дизайнерски продукти от ТУК.

Месец на Uniq в DICE.bg – вземете аксесоари с отстъпка

Този месец в DICE.bg решихме да ви дадем възможност да изпробвате колко е различно усещането да имате качествени и стилни мобилни аксесоари и джаджи в ежедневието си.

Така че предлагаме аксесоарите Uniq на промоционални цени!

Само до края на август имате възможност да купите всеки продукт на Uniq с 10% отстъпка.

Изберете мобилни аксесоари Uniq от каталога ни и вземете отстъпката, като при поръчката въведете код DICE-UNIQ.

Не чакайте твърде дълго, поръчайте се още сега, за да се порадвате на нова придобивка в края на лятото, а ние ще очакваме да ни разкажете дали аксесоарите са ви харесали.

 

 

––

Още качествени и оригинални мобилни аксесоари за Apple и Samsung можете да видите и закупите в нашия онлайн магазин или в центровете на DICE в:

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.