Моята Кошница
Продукти 0
Цена 0,00лв.

Ревюта и статии > Инструкции

Инструкции за работа с Nanda Tocky

Токи - най-палавият будилник


1. Основен бутон "Toggle" (под сивата точка - натиснете основния бутон, за да включите Токи, да промените настройките или да излезете от менюто.
2. Сивата точка - чувствителна на допир зона - чрез нея променяте час, минути и настойки - просто сложете пръст на сивата точка и плъзгайте по повърхността с кръгово движения наляво или надясно.
3. Сивата точка е чувствителен на допир бутон, чрез който включвате или изключвате определени функции (например алармата) - просто сложете пръст върху нея, натиснете леко и задръжте, докато желаната от вас функция се промени.
4. Можете да запишете или да качите повече от 6 часа звуци на Токи. За целта влезте в настойките за музика, като натискате бутон "Toggle" няклко пъти докато на екрана не се появи надпис "Play". Песента, която изберете ще е тази, която ще чуете първа при включването на алармата, а след това песните ще се редуват. Може да запишите собствения си глас или определен звук. За целта сложете пръст върху сивата точка под надписа "rec" при определена песен, натиснете леко и задръжте за една секунда, за да запишите желаните от вас звуци.
5.Може да качите песни в MP3 формат. За целта просто свържете Токи в компютър чрез кабела включен в комплекта. След като свържете Токи с компютър, той ще го разчете като отделно устройство. Влезте в него и копирайте желаните от вас песни в MP3 формат в Токи.
   
За да настройте часовника натиснете бутон "Toggle", като часът ще започне да мига. След това сложете пръст на сивата точка и плъзгайте по повърхността с кръгово движения наляво или надясно, съответно да намаляте или увеличавате часа. След като натиснете бутон "Toggle" още веднъж, ще преминете към минутите. След това следват останалите настройки.

Инсталация на батерията и скина:

1.Свалете внимателно силиконовия скин
2.Завъртете и разделете двете полукълба по посока обратна на стрелката и надписа "Lock"
3.Използвайки отверка, развъртете болтчетата за гнездото на батерийте.
4.Поставете на съответните места за това, трите ААА батерий
5.Завъртете болтчетата
6.Завъртете и съединете двете полукълба по посока на стрелката и надписа "Lock"
7. Сложете внимателно скина на Токи.


Продължете с пазаруването
Вижте кошницата

Този продукт е изчерпан, ако желаете може да оставите вашите данни и ние ще се свържем с Вас, когато е наличен.