Моята Кошница
Продукти 0
Цена 0,00лв.

Ревюта и статии > Инструкции

Инструкции за поставянето на Invisible Shield Dry (без спрей или течност - суха инсталация)

.

Преди да започнете: Изключете устройството и по възможност отстранете батерията. Измийте добре ръцете си като наблегнете на пръстите и работете на чиста повърхност!

Ако не желаете да четете инструкции, моля вижте следните видео клипове за поставяне на Invisible Shield Dry - видео

Стъпка 1: Отлепете invisibleSHIELD™ от хартията, на която е залепен (отлепя се хартията, на която е логото на Invisible Shield)

Стъпка 2: Поставете invisibleSHIELD™ на устройството с лепящата страна надолу, но не залепяйте цялото фолио а само на ръба, като в зависимост дали лепите задната или предната част, използвайте камерата, спийкъра или друг отвор, за да го поставите точно.

Стъпка 3: С помощта на пластмасовата карта (шпатулата) прилагайте фолиото по дисплея или задната част, като залепяте постепенно (не залепяйте фолиото наведнъж)

Стъпка 4: След като сте поставили цялото фолио, използвайте пластмасовата карта (шпатулата) и бавно и равномерно минете няколко пъти върху фолиото, за да прилепне плътно. Малките балончета ще изчезнат от само себе си след 2-3 дни.

Стъпка 5: След това внимателно премахнете горната част (придължащо фолиото), но внимавайте да не отлепите самото фолио, което трябва да остане върху телефона ви.

Полезни съвети:

След като покритието изсъхне и мине малко време, малките мехури изчезват сами.

Чистота: За най-добри резултати измийте хубаво ръцете си преди да започнете и извършвайте поставянето в чиста среда. Убедете се, че устройството е чисто и няма следи от пипане.

Подравняване: Подравняването е един от най-важните аспекти на това Вашия invisibleSHIELD да изглежда перфектно на устройството и затова Ви препоръчваме още в началото да видите коя част от протектора къде трябва да бъде поставена. Обикновено тази информация се намира и в самата опаковка на протектора. Ако invisibleSHIELD има повече дупки за бутони Ви препоръчваме да започнете подравняването от горната част, след това страните и най-накрая долната част.

Поредност на поставянето: Поставянето на частите за гърба на устройството преди другите може да ви помогне да придобиете малко опит преди поставянето на протектора на екрана, където всяка грешка се вижда.

 
Често задавани въпроси за поставянето

В: Протекторът не залепва по ъглите, какво да правя?
О: Оставете устройството (с протектора на него) за 10-15 минути и след това опитайте да го залепите отново. Ако отново не залепва изчакайте още няколко минути и опитайте отново. Повторете, ако е необходимо. Препоръчваме 10-15 минути изчакване, за да може invisibleSHIELD да поизсъхне, което спомага за по-доброто му залепване. Ако изчакате много повече е твърде вероятно после да не можете да го залепите.


В: Някои от частите са толкова малки! Как да ги поставя?
О: Докато пръстите Ви са мокри, внимателно отлепете протектора и леко го навлажнете преди да го поставите върху устройството. Ако частите станат много мокри може да не се залепват веднага. В такъв случай ги изчакайте да поизсъхнат и ги залепете отново.


В: Колко след поставянето на invisibleSHIELD той може да бъде отлепен и да остане здрав, за да може да се сложи наново?
A: След 3-5 минути. Ако се наложи да отлепите протектора, за да го залепите отново, пръстите Ви трябва да са влажни и да го отлепите внимателно, без да го разтегляте. След това можете да го поставите отново на устройството.


Ако не желаете да четете инструкции, моля вижте следните видео клипове за поставяне на Invisible Shield Dry - видео

Вижте качествата на Invisible Shield

Тест на Invisible ShiledПродължете с пазаруването
Вижте кошницата

Този продукт е изчерпан, ако желаете може да оставите вашите данни и ние ще се свържем с Вас, когато е наличен.