Моята Кошница
Продукти 0
Цена 0,00лв.

Ревюта и статии > Инструкции

Инструкции за употреба на Clingo стойка за кола с вакуум

.

Инсталация на предното стъкло

Стъпка 1: Намиране на безопасна интериорна локация, в близост до предното стъкло на моторното превозно средство, за да се монтира пиадесталът. Уверете се, че стъклото е добре почистено и подсушено. Уверено притиснете всмукателната вендуза, към повърхността на преднато стъкло, и дръпнете лоста на основата, така че да застане в заключена позиция (диаграма 1).

Стъпка 2: Нагласете ъгъла на i-рамката, като разхлабвате и затягате винта на долната част, до нагаждане на желания ъгъл (диаграма 1).

Внимание: Не поставяйте диска на стойката върху стъклото, а директно прикрепете всмукателната вендуза към него.

Отстраняване на мобилното устройство

Метод 1: (Сдве ръце) Най-безопасният метод, хванете дръжките на извивката на стойка Clingo, с едната си ръка, докато с другата придържате устройството отзад. Внимателно отстранете мобилното устройство от стойката , от едната страна към другата(диаграма 3).

Метод 2: (С една ръка) Хванете телефона си с една ръка, придържайки капака на батерията с върховете на пръстите си, използвайте средния си пръст, или палеца си за да отстраните мобилното устройство внимателно от стойката Clingo, от едната страна към другата.

 

Грижа и Поддръжка

Подходящите поддръжка и употреба на продукта, са абсолютно задължителни за постигане на трайна и оптимална лепкавост на стойката Clingo.

За най-добри почистващи резултати на Clingo стойката

Стъпка 1: Винаги отстранявайте мобилното си устройство от Clingo стойката, преди почистване.

Стъпка 2: Изплакнете стойката Clingo с топла вода и щадящ сапун, използвайки върховете на пръстите си за да отстраните мръсотията и прахта. НЕ третирайте стойката Clingo с почистващи препарати.

Стъпка 3: Оставете Clingo стойката да изсъхне напълно,от само себе си, преди повторна употреба. Clingo стойката губи способността си да се прилепва към различни повърхности, докато е мокра. Вашето устройство НЯМА да се прикрепи към стойката, докато тя е мокра.

 

За бързо почистване

За бързо почистване, използвайте влажна микрофибърна кърпичка(например велурена), за да отстраните прах , мръсотия, или мазни петна, или просто изплакнете с вода и я оставете да изсъхне от само себе си (диаграма 4). НЕ използвайте хартиени продукти за почистване или подсушаване на продуктите Clingo.

CLINGO подложка

CLINGO подложката се прикрепя перманентно към облата рамка. Не се опитвайте да я отстраните от рамката.

 

Внимание/Предпазни мерки

Не инсталирайте стойката Clingo върху въздушни възглавници, или в непосредствена близост до пространството, което се очаква да заемат в случай, че се изпълнят с въздух. Allsop, Inc и неговите филиали не носят отговорност за щети нанесени на вас, вашата кола, или мобилно устройство, в следствие погрешна инсталация, или употреба . 

Свали инструкции за употреба на български език: тукПродължете с пазаруването
Вижте кошницата

Този продукт е изчерпан, ако желаете може да оставите вашите данни и ние ще се свържем с Вас, когато е наличен.