Моята Кошница
Продукти 0
Цена 0,00лв.

Ревюта и статии > Инструкции

Инструкции за поставянето на скин за iPhone

Как се поставя скин на iPhone


По сложната част от процедурата е поставянето на предната част на скина. Ако поставите скина накриво, много внимателно и бавно го отлепете. Ако бързате има вероятност да нарушите целостта му и да не успеете да го поставите наново.

Следвайте стъпките посочени по-долу, за да поставите скина правилно:

1. Като за начало почистете вашия iPhone/iPhone 3G много добре и работете върху чиста повърхност.
2. Отлепете предната част на скина от повърхността, на която е залепен и го поставете върху равна повърхност пред вас, като лепящата страна сочи нагоре. Тоест поставяте скина (след като го отлепите от поддържащата го повърхност) на равна повърхност с лице надолу, като лепящата му страна сочи нагоре.
3. Придържайки вашия iPhone/iPhone 3G с лице гледащо към лепящата страна на скина, с двете си ръце и гледайки надолу, внимателно наложете вашия iPhone/iPhone 3G върху лепящата страна на скина. Тоест предната част на вашия iPhone/iPhone 3G се налага върху лепящата страна на предната част на скина. Следете внимателно с поглед дали сте го наложили правилно.
4. Веднага след като вашия iPhone/iPhone 3G докосне скина и започне да се залепя, вдигнете го и с пръст натиснете навсякъде, за да може да залепне добре.
5. По същия начин можете да процедирате и с задната част на вашия скин и вашия iPhone/iPhone 3G , но по принцип задната част се слага доста по лесно, като просто наложите скина върху гърба на вашия iPhone/iPhone 3G. Отделете малко време да загладите ръбовете.
6. Можете да наложите и предната част на скина като просто поставите телефона на равна повърхност пред вас и наложите предната част на скина върху предната част на вашия iPhone/iPhone 3G, но според производителя гореописаният метод е по-лесен и прецизен за предната част на скина.
7. Ако имате малки мехурчета, просто ги избутайте навън с кърпа или някакво друго покритие.
 
За производството на скиновете се използва най-качественият винил. Всички скинове имат като последен слой, специално качествено покритие, което ги защитава от течности и изтриванеПродължете с пазаруването
Вижте кошницата

Този продукт е изчерпан, ако желаете може да оставите вашите данни и ние ще се свържем с Вас, когато е наличен.