Моята Кошница
Продукти 0
Цена 0,00лв.


Промоции и отстъпки от Дигитален Център


Посетете нашата секция
Разпродажба където ще откриете продукти на изключително ниски цени!

Посетете нашата секция
Промоции където всяка седмица предлагаме продукти на атрактивни цени!!

Как да получим промоционален код - Дигитален Център раздава промоционални кодове на редовни клиенти и при промоции. Промоциите се организират за определен период (Коледа, Великден, Св. Валентин и др.), като промоционалния код, ще бъде изпратен на мейла ви. Ако вашият мейл не е в нашата система или не сте сигурни дали е там, моля изпратете мейл със заглавие "промо код" на promo@dice.bg и ще получавате промоционални кодове от нас.


Как да използваме промоционален код/ваучер:

Въведете кода в поле "Код за отстъпка" при стъпка "Избор на начин на плащане" и натиснете бутона „Провери кода”. Ако промоционалният код е валиден, отстъпката ще бъде начислена върху крайната сума.


Можем да ви предложим следните отстъпки:

При покупка на стоки над 100 лв. (на цена на единичен аксесоар под 100 лв.) получавате безплатна доставка (не плащате транспортните разходи, но плащате наложения платеж).

При покупка на стоки над 500 лв. - получавате безплатна доставка, както и безплатен ваучер за 20 лева (тоест при следваща ваша поръчка, може да закупите артикули на стойност 20 лева без да ги заплащате).

Промо кодовете не важат за продуктите, които са на разпродажба или в промоция!

За получаването на ваучерите моля пишете на promo@dice.bg, като изпратите вашето име и номерът на поръчката.

Отстъпките важат само при покупката на аксесоари за мобилни телефони, преносими компютри и таблети, тоест за всички аксесоари предлагни от нас.

При използването на промоционален код, за да получите безплатна доставка, крайната сума (след използването на промоционалния код) трябва да достигне 100 лв.

ВАЖНО: Всички пратки са застраховани. За да важи застраховката, пратката трябва да бъде отворена пред куриера. в противен случай застраховката отпада. Дигитален Център не носи отговорност за пратки, които не са отворени пред куриера.


За повече информация: 0879 437 744 (само в работно време)Продължете с пазаруването
Вижте кошницата

Този продукт е изчерпан, ако желаете може да оставите вашите данни и ние ще се свържем с Вас, когато е наличен.