Запишете се за нашия бюлетин
product
Общо
Брой артикули:
Продължете с пазаруването
Общо: 0.00лв
Продължете с пазаруването

Този продукт е премахнат от нашия каталог

Върнете се обратно
 
Dice.bg – блог – Блогът на Дигитален Център
Гаранционни условия за калъфи, гривни, кабели, слушалки и други продукти

В тази тема ще публикуваме малко снимки на това какво не покрива гаранция на различните видове продукти. За съжаление марки на Apple, Samsung, HTC и други не дават гаранция за калъфите ( както и на някои други аксесоари, които предлагат) – кожени, силиконови и твърди. Счита се, че без човешка намеса, при тези продукти няма как да възникнат дефекти, а проблемите възникват след употреба и нормално ползване, били те умишлени или не.

Прочети публикацията
Топ 10 безплатни приложения, инструменти и услуги за малки бизнеси и стартъпи

Управлението на малък бизнес е доста трудно, тъй като се налага да разпределяте времето си за разновидни задачи. Това е нормално – трудно е да правите всичко сами – но пък за щастие има голямо количество безплатни приложения и услуги, които могат да направят живота ви по-лесен.   Имате нужда, например, да сте по-организирани? Да …

Прочети публикацията
Как да се поддържаме във форма за по-малко от 20 минути на ден с помощта на своя смартфон

Някое от тези извинения за измъкване от фитнес залата звучи ли ви познато? Е, благодарение на комбинация от удобството на смартфона и най-новата наука за спорта, можете да забравите плащането на огромни суми за тренировка някъде и да получите същите резултати в собствения си дом.

Прочети публикацията
Samsung Notebook 9: Ревю

Samsung са като спящ гигант в света на ноутбуковете. Вярно е, че имат някои забележителни Chromebook-ове и премиум Windows лаптопи, но наскоро навлезнаха по-навътре в тази ниша с по-евтин съперник на Surface (Galaxy TabPro S).

Прочети публикацията
Mio Alpha 2 спортен часовник

Mio Alpha 2 е спортен часовник за всеки. В забързания съвременен живот човек рядко успява да открие полезен продукт, който да задоволява нуждите му и да бъде използван винаги когато потрябва и да върши работата, за която е закупен.

Прочети публикацията
Как да направим BackUp на снимките от нашия iPhone

Нужен ви е Backup (бекъп), ако напоследък сте използвали вашия телефон като фотоапарат и сте заснели много снимки, или просто нямате налично свободно място за нови, това е вашето решение. Има много начини да съхраните снимките си на друго място и същевременно да освободите памет в телефона си. Тук ще опишем няколко лесни такива:

Прочети публикацията
Регистрация в iTunes (Apple ID)

Един от най-често задаваните въпроси, когато става дума за използване на епълско мобилно устройство е: как да си направим регистрация в iTunes (или т.нар. Apple ID). Оказва се, че това е проблем за доста потребители. Всъщност процеса по създаване на Apple ID е изключително елементарен

Прочети публикацията